Far Cry 4
Moderátor: Baneshee
- Varimathras
- Začátečník

-
Re: Far Cry 4
V zasněžených oblastech mačky a cepíny nejsou, ale všichni mají bílý kombinézy a nad 8.000 metrů i kyslíkový masky, ty jsou trošku opruz. Jinak teda v osmi a půl kilometrech potkat sněžnýho levharta je docela úlet.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hladis
- Moderátor

Jo v tyhle jeskyni tam levituji ve vzduchu. Takových chyb je tam vice. Často i levitujici trava par centaku nad zemi atd...
Jinak nepratele mají v ramci moznosti dohled normalni. Takhle jsem na mitine koukal na nepratelskyho snipera v pevnosti a ten me nevidel, ikdyz by mel. Ono by to bylo asi dost nehratelny, kdyby me skutecne nepretele videli tak, jako ja je.
Jinak nepratele mají v ramci moznosti dohled normalni. Takhle jsem na mitine koukal na nepratelskyho snipera v pevnosti a ten me nevidel, ikdyz by mel. Ono by to bylo asi dost nehratelny, kdyby me skutecne nepretele videli tak, jako ja je.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten dohled jak kdy - když se vometám kolem základny, je to jak píšeš. Ale když sem se coural po krajině, hadráci mě viděli přes devatero hor, řek, stromů a pět slonů. Tak sem počkal, až si dojdou pro kulku, protože sem nebyl schopnej je foťákem najít. 
- Swat
- Mírně pokročilý

Varimathras píše:V zasněžených oblastech mačky a cepíny nejsou, ale všichni mají bílý kombinézy a nad 8.000 metrů i kyslíkový masky, ty jsou trošku opruz. Jinak teda v osmi a půl kilometrech potkat sněžnýho levharta je docela úlet.
Takže se teda půjde až takhle vysoko, jo? Já myslel, že ten jih bude takhle v nížinách a sever třeba kolem 6000m, netušil jsem, že se půjde až do 'zóny smrti'.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zde taková malá ukázka jak vypadá kooperace: https://www.youtube.com/watch?v=-vRWDll ... p0mXzGsMzA
Musím uznat že ve dvou se to lépe táhne
Musím uznat že ve dvou se to lépe táhne
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- zhor
- Začátečník

S tim udelanim stanoviste bez odhaleni maj zrejme bug jako prase. Nektery jdou pomerne snadno (nejlip ostrelovackou s tlumicem protoze je presnejsi a pohotovejsi nez luk), potom se mi objevi tabulka se statistikou bez alarmu/odhaleni. Jenze kdyz pak zvolim ukoncit, tak dole leze strasne pomalu ten load-prouzek a kdyz konecne doleze tak je cerna obrazovka a nejde dal hrat. Jinak menu a mapa fungujou, muzu i rychle cestovat jenze pak je zase cerna obrazovka. Hra jde normalne ulozit a ukoncit pres menu, jenze po znovuspusteni nemam vysledek ulozenej a tim padem je ta podminka 'bez odhaleni' prakticky nesplnitelna. Opakoval jsem to asi 5x na ruznych stanovistich a porad to samy. Verzi hry mam 1.03 protoze Uplay mi zatim nic novejsiho nenabidnul...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- blaho
- Žlutá karta

-
Dneska iba pol hodka, ale stret s jazvecom...Je to svina arabska
Stretol som aj pana hrocha, to uz som na neho iebol molotov a pokoj
Omg a ta slecna Amita ,... huuuuu dufam ze je slobodna
Stretol som aj pana hrocha, to uz som na neho iebol molotov a pokoj
Omg a ta slecna Amita ,... huuuuu dufam ze je slobodna
- Swat
- Mírně pokročilý

Já šel teď první dvě vostrý mise pro Golden Path, jinak včera prakticky celou noc jsem lítal po mapě a vysbírával všechny collectibles a příležitostně dělal karma events, i Kyrat Fashion Week mise mám splněný tzn. že půlku vybavení mám na max. Jižní část mapy mám hotovou, takže jdu hlavní příběh, abych odemknul sever.
Nosorožce převracejícího auta jsem viděl několikrát, ale včera se mi poprvé stalo, kdy se pustil do auta, ve kterym jsem seděl já. Navíc přišel zezadu, vůbec jsem ho neslyšel, najednou se mi začal točit obraz, vůbec jsem netušil, která bije
Když se to dotočilo, rozhlídnu se a nosorožec poklidně kráčí k lesu 
Nosorožce převracejícího auta jsem viděl několikrát, ale včera se mi poprvé stalo, kdy se pustil do auta, ve kterym jsem seděl já. Navíc přišel zezadu, vůbec jsem ho neslyšel, najednou se mi začal točit obraz, vůbec jsem netušil, která bije
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Riku
- Začátečník

Jen by nosorožec nemusel vydržet 4 zásobníky odstřelovačky a 2 granáty 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- blaho
- Žlutá karta

-
Ja som mu hodil molotov na anal a zacal utekat jak blazen
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já ho načnu granátem a pak dodělám těžkym kulometem, to stačí jen tak čtvrtina zásobníku 
- Riku
- Začátečník

To mě taky naštve, když si ho hezky načnu a ona najednou začne zdrhat 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Nebo jedna C4ka, nicméně kůže je pak nepoužitelná.
- Riku
- Začátečník

V tom autě je to ale legrace když se do vás pustí
Už jste někdo zkoušel jezdit na slonovi? 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Hladis
- Moderátor

To opakovani se myslim nezapocitava do odemknuti skillu. To muzes opakovat asi tisickrat a nezapocita se ti to. To je uz jen na peníze a statistiky na netu. Jinak včera Fortress ciste lukem a nevedili ani komu mají podekovat.zhor píše:S tim udelanim stanoviste bez odhaleni maj zrejme bug jako prase. Nektery jdou pomerne snadno (nejlip ostrelovackou s tlumicem protoze je presnejsi a pohotovejsi nez luk), potom se mi objevi tabulka se statistikou bez alarmu/odhaleni. Jenze kdyz pak zvolim ukoncit, tak dole leze strasne pomalu ten load-prouzek a kdyz konecne doleze tak je cerna obrazovka a nejde dal hrat. Jinak menu a mapa fungujou, muzu i rychle cestovat jenze pak je zase cerna obrazovka. Hra jde normalne ulozit a ukoncit pres menu, jenze po znovuspusteni nemam vysledek ulozenej a tim padem je ta podminka 'bez odhaleni' prakticky nesplnitelna. Opakoval jsem to asi 5x na ruznych stanovistich a porad to samy. Verzi hry mam 1.03 protoze Uplay mi zatim nic novejsiho nenabidnul...
1.3 patch je taky poslední. 1.4 teprve vyjde. Jen warezaci schrastili ten nepovedeny 1.4 patch, který Ubisoft zase stahnul. Ten 1.4 patch by mel resit i black screeny.
Normalne jsem kuze z nich huntil lukem. Chvilku to trva, ale pohoda. Jinak brokovnici nosorozec taky nemá moc rad. Když uz se na me rozeběhne, tak uhýbat a zblízka brokovnici. To nerozchodil.Riku píše:To mě taky naštve, když si ho hezky načnu a ona najednou začne zdrhat
- zhor
- Začátečník

Ja dam nosorozce na 1 ranu z RPG a kuze je kupodivu pouzitelna. Jinak ty stanoviste delam pochopitelne opakovanim protoze mam skoro vsechny hotovy Rambo-stylem, jelikoz me to tak vic bavi a 'bez-odhaleni' potrebuju jen kvuli odemknuti skillu, jinak bych se na to vyprd. To ale neznamena ze by se po opakovani stanoviste mela hra zablokovat, to je evidentni bug...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- Swat
- Mírně pokročilý

A dobrej je ten unikátní nosorožec v Kyrat Fashion Week misi, toho jsem šel včera
Nechci spoilovat, jen napíšu, že je asi dvakrát tak velkej, než normální a ta mise začíná dost hlučnym způsobem.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mě by spíš zajímalo kdy chtějí jak zprovoznit CF konečně 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Varimathras
- Začátečník

-
Na nosorožce, medvědy a tygry jedině se slonobijkou, to je pak vyřízený na jednu, max. dvě rány. Jízda na slonovy moc dobrá vyjížďka a v té jedné misi, kde se s ním i ničí to je velká zábava