-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

seuss píše:ten link jede.. akorát musíš url překopírovat ručně do řádky a enter
- vychytávka :wink:
seuss píše:ale taky si myslím, že to je spíš chyba serveru

vono to je chyba serveru, na jakem serveru pařiš?
skus holocaus...
Naposledy upravil(a) DivX dne čtv 5. kvě 2005, 21:41, celkem upraveno 1 x.
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

DivX píše: vono to je chyba serveru, na jakem serveru pařiš?
skus holocaus...
pařím na blacksunu... a jak je to s accountem v holocaus?
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

seuss píše:
DivX píše: vono to je chyba serveru, na jakem serveru pařiš?
skus holocaus...
pařím na blacksunu... a jak je to s accountem v holocaus?
si udělaš... a pařiš :wink:
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

server,postava

Příspěvek od _raven_ »

Cau lidi poradte mi jakej server je dobrej ale na jakym se neplati prachy,jeste se chci zeptat za jakou postavu hrajete,ja hraju za lidi za warlocka a 2,5 hodiny jsem se dostal na 11 uroven to je docela rychle :D
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: server,postava

Příspěvek od DivX »

_raven_ píše:Cau lidi poradte mi jakej server je dobrej ale na jakym se neplati prachy,jeste se chci zeptat za jakou postavu hrajete,ja hraju za lidi za warlocka a 2,5 hodiny jsem se dostal na 11 uroven to je docela rychle :D
heh.. ja během 35min na lvl 10 - holocaust!!! dobre pingy, nepada... podobny origu 8-)
jinak "dlouhé ouška" (female) rulezzzz :twisted:
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ou

Příspěvek od _raven_ »

jak jsi to udelal ja to nechapu kamosi rikali ze jak jsem to udelal tak to bylo rychle,fakt to nechapu jak jsi to udelal
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ou

Příspěvek od DivX »

_raven_ píše:jak jsi to udelal ja to nechapu kamosi rikali ze jak jsem to udelal tak to bylo rychle,fakt to nechapu jak jsi to udelal
no.. zaleži jak je to na serveru nastavene - kolik za co dostaneš expu (když něco zabiješ).
No a tam např. za lvl 1 "prase domácí" 354expu...
zrovna teď tam maj ale nějákej problem (tarantula lvl 15 192xp).
mluvil sem z adminem - pry to spravi (ještě neska). 8)
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem

Příspěvek od _raven_ »

hmm a na jakym serveru hrajes?,mam jeste velkej problem hraju za warlocka a kdyz dostanu nejakou vec treba opasek nebo neco a je to lethal coz je pro warlocka dobry,tak si to nemuzu dat na postavu, i kdyz je treba opasek od 5lvl tak na mne nejde dat,pise se ze muj skill level neni velkej ale to je divny pls help! :(
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem

Příspěvek od hippygamer »

_raven_ píše:hmm a na jakym serveru hrajes?,mam jeste velkej problem hraju za warlocka a kdyz dostanu nejakou vec treba opasek nebo neco a je to lethal coz je pro warlocka dobry,tak si to nemuzu dat na postavu, i kdyz je treba opasek od 5lvl tak na mne nejde dat,pise se ze muj skill level neni velkej ale to je divny pls help! :(
je to jednoduchy... warlock muze nosit pouze veci oznacene jako cloth nebo bez oznaceni... ostatni na nej nedas (leather, mail,..atd.)

mam dotaz: parim na holocaustu a obcas mi to padne... hodi mi to error 132 (o nemoznosti zapsani do pameti).. resil to nekdo?
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

nemaš screen? je tam clinet error? object nebo texture..?
popiš to více :)
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DivX píše:nemaš screen? je tam clinet error? object nebo texture..?
popiš to více :)
screen muzu poslat na mail... mel jsem pameti nastaveny na 11-4-4-2,5 ... zmenil jsem to na 10-4-4-2,5 a zatim se chyba neukazala (tuk tuk na drevo 8) )...
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

hippygamer píše:screen muzu poslat na mail... mel jsem pameti nastaveny na 11-4-4-2,5 ... zmenil jsem to na 10-4-4-2,5 a zatim se chyba neukazala (tuk tuk na drevo 8) )...
tak ho sendni na mail.. jinak pokud to je chyba v časovani paměti, tak ti to muselo dělat i na jinych serverech, ne?
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DivX píše:
hippygamer píše:screen muzu poslat na mail... mel jsem pameti nastaveny na 11-4-4-2,5 ... zmenil jsem to na 10-4-4-2,5 a zatim se chyba neukazala (tuk tuk na drevo 8) )...
tak ho sendni na mail.. jinak pokud to je chyba v časovani paměti, tak ti to muselo dělat i na jinych serverech, ne?
to ne, ja jsem zacal hrat WOW vcera... pravdou je ze ty pameti my takhle jeli cca 6 mesicu bez problemu.... posilam ti ten screen
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

hippygamer píše:to ne, ja jsem zacal hrat WOW vcera... pravdou je ze ty pameti my takhle jeli cca 6 mesicu bez problemu.... posilam ti ten screen
A-ha... a pařil si těch 6 měsícu něco jiného..? Nebo jenom WoW?

\\Edit_01 -> mail ještě nepřišel, takže to ještě nemůžu posoudit:(
jinak chyby (takové ty errory jak ti to vypne wow a hodi okno s errorem) jsou poměrně časte, takže myslim že to k tematu je...
Naposledy upravil(a) DivX dne čtv 5. kvě 2005, 16:54, celkem upraveno 2 x.
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DivX píše:
hippygamer píše:to ne, ja jsem zacal hrat WOW vcera... pravdou je ze ty pameti my takhle jeli cca 6 mesicu bez problemu.... posilam ti ten screen
A-ha... a pařil si těch 6 měsícu něco jiného..? Nebo jenom WoW?
hral jsem vsechno mozny.. krome WOW.... zatim je to stale ok.. co rikas na ten screen?

BTW: asi se odchylujeme od tematu topicu....
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

no tak vypadá to... že opravdu jde o blbě nastavený paměti.
jestli ti to už teď nepada, tak by to ani padnout nemělo.
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DivX píše:no tak vypadá to... že opravdu jde o blbě nastavený paměti.
tak vcera mi to padlo pouze jednou.... mam dojem, ze by se i mohlo jednat o prehrivani pameti... je sice pravda ze RAMky snesly Dooma3, HL2,BOME.... ale to byla zima

jinak pri hrani sem se bavil s jednim typkem s floridy.... stezoval si na tu samou chybu (rikal ze se vyskytuje i na oficialu) a daval to do souvislosti s hordou a lvlem charakteru, coz mi prislo dost ulitly...

jo pari tady jeste nekdo na "Holocaustu"? nejdou mi summonit monstra... nevite proc?
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hippygamer píše:
DivX píše:no tak vypadá to... že opravdu jde o blbě nastavený paměti.
tak vcera mi to padlo pouze jednou.... mam dojem, ze by se i mohlo jednat o prehrivani pameti... je sice pravda ze RAMky snesly Dooma3, HL2,BOME.... ale to byla zima

jinak pri hrani sem se bavil s jednim typkem s floridy.... stezoval si na tu samou chybu (rikal ze se vyskytuje i na oficialu) a daval to do souvislosti s hordou a lvlem charakteru, coz mi prislo dost ulitly...

jo pari tady jeste nekdo na "Holocaustu"? nejdou mi summonit monstra... nevite proc?
tak po 3 dnech hrani na holocaustu mam dotazek:

hraju za warlocka (lvl 12), server bezi s slusnym pingem, ale:
nejdou naucit skilly na summonig monster
nektery questy nefungujou - bud splnim quest a nemuzu si vyzvednout odmenu nebo nejde zabit kapitan (Scurled Crusade quest) nebo nemuzu promluvit s typkem se kterym promluvit mam.... :sad:
plus lidi tam taky moc neni (coz mi tolik nevadi)
(samozrejme nejaky rozumny ping)
rad bych slysel doporuceni na nejaky free server, kde se tyhle chyby nevyskytuji a da se tam zridit ucet (nebo mi ho nekdo muze prenechat)

prosim zdrzte se hlasek typu tak si WOW zaplat - testuju tuhle hru a rad bych casem presel na placenou plnohodnotnou verzi... chci jen vedet ze me WOW bude bavit i po mesici hrani a zaroven splni me ocekavani... ono ruku na srdce - investovat 1400 + predplatne na 6 mesicu (6*330 cca 2000) = 3500 kc a pak zjistit ze to neni az takova bomba....

prosim o jakekoliv namety.... diky :)

/EDIT: tak jsem trosku brousil po webu a nasel jsem solidni server... jmenuje se infectedwow.... splnuje vsechny kriteria, ktera jsem napsal vyse + ted v 4.30 rano bylo prihlaseno 36 lidi...

samozrejme uvitam typy na jiny server kde hrajete :wink:
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

hippygamer píše:
hippygamer píše: tak vcera mi to padlo pouze jednou.... mam dojem, ze by se i mohlo jednat o prehrivani pameti... je sice pravda ze RAMky snesly Dooma3, HL2,BOME.... ale to byla zima

tak po 3 dnech hrani na holocaustu mam dotazek:

hraju za warlocka (lvl 12), server bezi s slusnym pingem, ale:
nejdou naucit skilly na summonig monster
nektery questy nefungujou - bud splnim quest a nemuzu si vyzvednout odmenu nebo nejde zabit kapitan (Scurled Crusade quest) nebo nemuzu promluvit s typkem se kterym promluvit mam.... :sad:
plus lidi tam taky moc neni (coz mi tolik nevadi)
(samozrejme nejaky rozumny ping)
rad bych slysel doporuceni na nejaky free server, kde se tyhle chyby nevyskytuji a da se tam zridit ucet (nebo mi ho nekdo muze prenechat)

prosim zdrzte se hlasek typu tak si WOW zaplat - testuju tuhle hru a rad bych casem presel na placenou plnohodnotnou verzi... chci jen vedet ze me WOW bude bavit i po mesici hrani a zaroven splni me ocekavani... ono ruku na srdce - investovat 1400 + predplatne na 6 mesicu (6*330 cca 2000) = 3500 kc a pak zjistit ze to neni az takova bomba....

prosim o jakekoliv namety.... diky :)

/EDIT: tak jsem trosku brousil po webu a nasel jsem solidni server... jmenuje se infectedwow.... splnuje vsechny kriteria, ktera jsem napsal vyse + ted v 4.30 rano bylo prihlaseno 36 lidi...

samozrejme uvitam typy na jiny server kde hrajete :wink:
Mne se tahle hra libi ale pravda je zo asi po 2 tydnech mne to tak trochu prestalo bavit,ale porad je to dobra hra podle mne tak na zniceni nudy kdyz neni co jinyho hrat,ted hraju za paladina a j to vetsi sranda
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

_raven_ píše:Mne se tahle hra libi ale pravda je zo asi po 2 tydnech mne to tak trochu prestalo bavit,ale porad je to dobra hra podle mne tak na zniceni nudy kdyz neni co jinyho hrat,ted hraju za paladina a j to vetsi sranda
jako já bych to mohl pařit do nekonečna... jenže když pracně makate... mate lvl 25 a von vam ho server smaže nebo přestane fungovat (nějaky server) tak vás to přestane bavit :sad:

grrrrr... dlouhé citace sux!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“