- vychytávkaseuss píše:ten link jede.. akorát musíš url překopírovat ručně do řádky a enter
seuss píše:ale taky si myslím, že to je spíš chyba serveru
vono to je chyba serveru, na jakem serveru pařiš?
skus holocaus...
Moderátor: Baneshee
- vychytávkaseuss píše:ten link jede.. akorát musíš url překopírovat ručně do řádky a enter
seuss píše:ale taky si myslím, že to je spíš chyba serveru
pařím na blacksunu... a jak je to s accountem v holocaus?DivX píše: vono to je chyba serveru, na jakem serveru pařiš?
skus holocaus...
heh.. ja během 35min na lvl 10 - holocaust!!! dobre pingy, nepada... podobny origu_raven_ píše:Cau lidi poradte mi jakej server je dobrej ale na jakym se neplati prachy,jeste se chci zeptat za jakou postavu hrajete,ja hraju za lidi za warlocka a 2,5 hodiny jsem se dostal na 11 uroven to je docela rychle
no.. zaleži jak je to na serveru nastavene - kolik za co dostaneš expu (když něco zabiješ)._raven_ píše:jak jsi to udelal ja to nechapu kamosi rikali ze jak jsem to udelal tak to bylo rychle,fakt to nechapu jak jsi to udelal
je to jednoduchy... warlock muze nosit pouze veci oznacene jako cloth nebo bez oznaceni... ostatni na nej nedas (leather, mail,..atd.)_raven_ píše:hmm a na jakym serveru hrajes?,mam jeste velkej problem hraju za warlocka a kdyz dostanu nejakou vec treba opasek nebo neco a je to lethal coz je pro warlocka dobry,tak si to nemuzu dat na postavu, i kdyz je treba opasek od 5lvl tak na mne nejde dat,pise se ze muj skill level neni velkej ale to je divny pls help!
screen muzu poslat na mail... mel jsem pameti nastaveny na 11-4-4-2,5 ... zmenil jsem to na 10-4-4-2,5 a zatim se chyba neukazala (tuk tuk na drevo )...DivX píše:nemaš screen? je tam clinet error? object nebo texture..?
popiš to více
tak ho sendni na mail.. jinak pokud to je chyba v časovani paměti, tak ti to muselo dělat i na jinych serverech, ne?hippygamer píše:screen muzu poslat na mail... mel jsem pameti nastaveny na 11-4-4-2,5 ... zmenil jsem to na 10-4-4-2,5 a zatim se chyba neukazala (tuk tuk na drevo )...
to ne, ja jsem zacal hrat WOW vcera... pravdou je ze ty pameti my takhle jeli cca 6 mesicu bez problemu.... posilam ti ten screenDivX píše:tak ho sendni na mail.. jinak pokud to je chyba v časovani paměti, tak ti to muselo dělat i na jinych serverech, ne?hippygamer píše:screen muzu poslat na mail... mel jsem pameti nastaveny na 11-4-4-2,5 ... zmenil jsem to na 10-4-4-2,5 a zatim se chyba neukazala (tuk tuk na drevo )...
A-ha... a pařil si těch 6 měsícu něco jiného..? Nebo jenom WoW?hippygamer píše:to ne, ja jsem zacal hrat WOW vcera... pravdou je ze ty pameti my takhle jeli cca 6 mesicu bez problemu.... posilam ti ten screen
hral jsem vsechno mozny.. krome WOW.... zatim je to stale ok.. co rikas na ten screen?DivX píše:A-ha... a pařil si těch 6 měsícu něco jiného..? Nebo jenom WoW?hippygamer píše:to ne, ja jsem zacal hrat WOW vcera... pravdou je ze ty pameti my takhle jeli cca 6 mesicu bez problemu.... posilam ti ten screen
tak vcera mi to padlo pouze jednou.... mam dojem, ze by se i mohlo jednat o prehrivani pameti... je sice pravda ze RAMky snesly Dooma3, HL2,BOME.... ale to byla zimaDivX píše:no tak vypadá to... že opravdu jde o blbě nastavený paměti.
jestli ti to už teď nepada, tak by to ani padnout nemělo.
tak po 3 dnech hrani na holocaustu mam dotazek:hippygamer píše:tak vcera mi to padlo pouze jednou.... mam dojem, ze by se i mohlo jednat o prehrivani pameti... je sice pravda ze RAMky snesly Dooma3, HL2,BOME.... ale to byla zimaDivX píše:no tak vypadá to... že opravdu jde o blbě nastavený paměti.
jestli ti to už teď nepada, tak by to ani padnout nemělo.
jinak pri hrani sem se bavil s jednim typkem s floridy.... stezoval si na tu samou chybu (rikal ze se vyskytuje i na oficialu) a daval to do souvislosti s hordou a lvlem charakteru, coz mi prislo dost ulitly...
jo pari tady jeste nekdo na "Holocaustu"? nejdou mi summonit monstra... nevite proc?
Mne se tahle hra libi ale pravda je zo asi po 2 tydnech mne to tak trochu prestalo bavit,ale porad je to dobra hra podle mne tak na zniceni nudy kdyz neni co jinyho hrat,ted hraju za paladina a j to vetsi srandahippygamer píše:tak po 3 dnech hrani na holocaustu mam dotazek:hippygamer píše: tak vcera mi to padlo pouze jednou.... mam dojem, ze by se i mohlo jednat o prehrivani pameti... je sice pravda ze RAMky snesly Dooma3, HL2,BOME.... ale to byla zima
jinak pri hrani sem se bavil s jednim typkem s floridy.... stezoval si na tu samou chybu (rikal ze se vyskytuje i na oficialu) a daval to do souvislosti s hordou a lvlem charakteru, coz mi prislo dost ulitly...
jo pari tady jeste nekdo na "Holocaustu"? nejdou mi summonit monstra... nevite proc?
hraju za warlocka (lvl 12), server bezi s slusnym pingem, ale:
nejdou naucit skilly na summonig monster
nektery questy nefungujou - bud splnim quest a nemuzu si vyzvednout odmenu nebo nejde zabit kapitan (Scurled Crusade quest) nebo nemuzu promluvit s typkem se kterym promluvit mam....
plus lidi tam taky moc neni (coz mi tolik nevadi)
(samozrejme nejaky rozumny ping)
rad bych slysel doporuceni na nejaky free server, kde se tyhle chyby nevyskytuji a da se tam zridit ucet (nebo mi ho nekdo muze prenechat)
prosim zdrzte se hlasek typu tak si WOW zaplat - testuju tuhle hru a rad bych casem presel na placenou plnohodnotnou verzi... chci jen vedet ze me WOW bude bavit i po mesici hrani a zaroven splni me ocekavani... ono ruku na srdce - investovat 1400 + predplatne na 6 mesicu (6*330 cca 2000) = 3500 kc a pak zjistit ze to neni az takova bomba....
prosim o jakekoliv namety.... diky
/EDIT: tak jsem trosku brousil po webu a nasel jsem solidni server... jmenuje se infectedwow.... splnuje vsechny kriteria, ktera jsem napsal vyse + ted v 4.30 rano bylo prihlaseno 36 lidi...
samozrejme uvitam typy na jiny server kde hrajete
jako já bych to mohl pařit do nekonečna... jenže když pracně makate... mate lvl 25 a von vam ho server smaže nebo přestane fungovat (nějaky server) tak vás to přestane bavit_raven_ píše:Mne se tahle hra libi ale pravda je zo asi po 2 tydnech mne to tak trochu prestalo bavit,ale porad je to dobra hra podle mne tak na zniceni nudy kdyz neni co jinyho hrat,ted hraju za paladina a j to vetsi sranda