Red Dead Redemption 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
vavron
Začátečník
Začátečník

Re: Red Dead Redemption 2

Příspěvek od vavron »

Rozostření Red Dead Redemption 2 na PS4 Pro se řeší.
V R* o tom rozostření vědí a dělají na tom, tak snad to Pročku pomůže. Trochu prý pomáhá vypnout HDR, tak zkuste.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

No jinak jsem chvilema zaznamenal dropy i na PRO, hlavne v misich s celym gangem kdy vsichni stoji na konich nad nejakym udolim treba a je to velka scena. Mozna to jsou jen male vykyvy a tim jak sem zvyklej z PC mi to prijde spatne, nevim.

Btw, tam jde zalozit taboriste-ohen a prespat nekde i solo kdyz se toulam svetem??

E: ze resi rozmazani...parada!!!
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Může mi někdo vysvětlit ten Autosave? ještě jsem si nevšiml za těch 5-6 hodin žádného ukládání. Hádám, že po vyspání nebo započení/ukončení questu tam něco bude, ale co když třeba jen tak pobíhám po světě a dělám blbosti? Uloží se mi to tam někdy?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

ArgCZ píše:Já PC opustil prozatím úplně a mám Pro i X, základ mám v PC takovej že může dva-tři roky v klidu ležet a stále z toho udělám slušnej herní PC když se rozhodnu, stačí GPU, případně ještě výměna CPU ve stávajcí desce, ale ceny kolem PC platformy jsou teď hrozný a u mě není ochota do toho ty prachy pustit, kvalita her není na PC o tolik lepší a mám to štěstí že nevyžaduju vysokej framerate takže tak

Xko mě mile překvapilo hlavně tichostí, bude na multiplatformní hry a game pass mě taky překvapil, fajn věc za málo peněz hodně muziky
Pro mě je těžko pochopitelné, jak může RDR2 vypadat tak dobře na krabici za 11 k ... Hraju taky na xku. :)
Jinak jsem na tom podobně jako ty ... ochota investovat prachy do PC by byla, ale nemám k tomu jedinej důvod, protože polovinu her co za rok odehraju jsou PS4 exkluzivity a na ty zbylé 2-3 hry nechci doma skladovat PC za 50 tis ...
Já si v únoru kupoval PC, který jsem během června zase rozprodal :D Nějak jsem si v únoru neuvědomil, že po dohrání KC bude další hra, která bych si na PC chtěl vyloženě zahrát vyjde až v r.2019 - Metro, Dying light 2 ...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To je jak když mi čtete myšlenky. Dneska jsem si uvědomil, že na pc hraju hlavně svoje srdcovky ETS2 a ATS (škoda, že nejsou na konzolích), jinak teď poslední 3 dny jedu RDR1 na X1X a musím říct, že jsem mile překvapen. Lehnu si k tomu a jedu, neřešim graf. nastavení, vypadá to dobře, hejbe se to dobře, takže nic neřešim. Na zkoušku jsem si stáh demo Infinite Warfare a opět překvápko, jelikož mi během celýho dema neproběh jedinej loading a celý to jelo tak, jak proklamovali před vydáním, že se to bude tvářit víc filmově. Na pc verzi jsou prostě loadingy mezi vstupama do jednotlivejch levelů, a to i na ssd... Takže i já vážně uvažuju, že pc ponechám na 'pc' exkluzivity, což je u mě ETS,ATS a Silent Hunter (ponorkovej sim, snad se k němu ještě někdy dostanu), jinak je možný, že v rámci pohodlí, menší náročnosti na framerate, grafický detaily a nakonec i věku, prostě přejdu na konzolový hraní. Hodně her za poslední dva roky jsou udělaný tak, že rozdíl mezi medium a ultra detailama je mizivej, rozdíly ve frameratu kolkrát značnej a mě už to věčný honění se za plynulostí a konzistentním frameratem začíná srát. Poslední upgrade (deska, cpu, ram, ssd, hdd, cooling) mě stál jednatřicet tisíc, a to jsem ještě neupgradnul gpu. Xko za dvanáct a zatím ty hry, co jsem na tom zkusil, jedou jak z praku a vypadaj víc, než dobře. Už i tu bednu pod stolem vnímám jako kus neohrabanýho krámu...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Pevně doufám, že se mi nic podobného nepřihodí... :lol:
Jo, chtěl jsem koupit konzoli, ale nakonec ne, prtoože je to jen silně omezený HW, na kterých mužeš jen hrát.. PC je univerzální..ale dražší no :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

ondra91 píše: Pro mě je těžko pochopitelné, jak může RDR2 vypadat tak dobře na krabici za 11 k ... Hraju taky na xku. :)
Jinak jsem na tom podobně jako ty ... ochota investovat prachy do PC by byla, ale nemám k tomu jedinej důvod, protože polovinu her co za rok odehraju jsou PS4 exkluzivity a na ty zbylé 2-3 hry nechci doma skladovat PC za 50 tis ...
Já si v únoru kupoval PC, který jsem během června zase rozprodal :D Nějak jsem si v únoru neuvědomil, že po dohrání KC bude další hra, která bych si na PC chtěl vyloženě zahrát vyjde až v r.2019 - Metro, Dying light 2 ...
Čau kulere :P
Až vyjde PC verze RDR, tak to PC zase budeš kupovat :mrgreen:
Frostys píše:Může mi někdo vysvětlit ten Autosave? ještě jsem si nevšiml za těch 5-6 hodin žádného ukládání. Hádám, že po vyspání nebo započení/ukončení questu tam něco bude, ale co když třeba jen tak pobíhám po světě a dělám blbosti? Uloží se mi to tam někdy?
Ukládá se ti to furt. Checkni v menu Story - load game. Můžeš si to i manuálně uložit.
Ale osobně ani moc neukládám, protože to nevypínám...rest mode to řeší.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Still.Lord píše:Pevně doufám, že se mi nic podobného nepřihodí... :lol:
Jo, chtěl jsem koupit konzoli, ale nakonec ne, prtoože je to jen silně omezený HW, na kterých mužeš jen hrát.. PC je univerzální..ale dražší no :)
Soudě podle tvýho komentáře jsi o tom už ale aspoň zauvažoval. V týhle fázi jsem byl před lety taky, až jsem nakonec po dalších pár letech koupil. Uvidíš sám, uběhne pár let, přijde dítě (teda pokud ještě nemáš) a možná budeš mluvit jinak.

Já se nevzdávám pc, ale posledních pár let je pc optimalizace někdy tragická a na naprostou plynulost je potřeba železo za několik desítek tisíc... je to postavený na hlavu.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mám určité pracovní plány a k tomu budu potřebovat dobré PC, tak zabiju dvě mouchy jednou ranou :D
Auktuálně mám 6 let staré PC, před dvěma lety jsem koupil grafiku. zatím mi to dostačuje a FPS nějak moc neřeším :) Ale to jseme už OT..

Zvažoval jsem bundle konzole + RDR2, ale pak jsem si to rozmyslel, leda že bych si měl od koho pujčovat hry :D
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

Já to mám s PC podobný, jednak hrát není tolik čas, loňskej upgrade na ryzen byl spíš ze zájmu (a z toho, že občas tam nějakej enkoding videa pustím), nutnosti upgradovat starejma střevama jinej PC v rodině a když už jsem hrál, tak prostě něco staršího, co je zábavný. Krom hlavního desktopu mám pak doma tolik dalšího různýho HW, že spíš jedu občas o hodně starší věci, jako třeba dosovky na retroPC.

A tak jsem si říkal - konzole za dobrou cenu, když nebude bavit, pošlu to dál. Ale ouvej, ono je to super - jak jsem psal, vyladěnej ekosystém, funguje to parádně na telce jako youtube přehrávač, HBO-go player, i takový drobnosti že pěkně funguje HDMI-CEC nebo zapínání konzole dualshockem. Graficky prostě dostačující, na gauči pohodlný, ihned k dispozici a neruší mě nic jinýho narozdíl od PC (kromě manželky, co by chtěla koukat na telku :oops: ). K tomu před půl rokem levný set VRka, který technicky není nějak na výši, ale je to trošku jiný hraní a opět zábavný.

Člověk by řekl hardware za dumpingovou cenu, aby to pak zaplatil ve hrách, jak se říká.
Ale ony ani hry drahý nejsou, když člověk nechce novinky, tak bazarovky jsou za pár stovek, ten trh her na PS je tu docela rozšířený a tak se dají v pohodě pak taky prodat dál. K tomu jsem něco málo pokoupil ve slevách na PS store, za litr mám PS+ na rok, takže měsíčně zásoba případných dalších titulů; z exkluzivit hraju spíš jen GT Sport a to je pro mě super hra (že odolávám playseatu a volantu :lol: ), God of war mě třeba zatím moc nechytl a pak jedu zejména VR věci.
Nikdy předtím mě konzole nelákaly, no s aktuálním trhem na PC jsem to přehodnotil a myslím, že nejsem sám. Paradoxně přesun hráčů ale PC trhu nepomůže, musí tam přijít něco převratnýho a výrobci HW přestat ždímat zákazníky.
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Still.Lord píše:Zvažoval jsem bundle konzole + RDR2, ale pak jsem si to rozmyslel, leda že bych si měl od koho pujčovat hry :D
JRC má v nabídce možnost zapůjčení bazarových her, koukni ZDE

Osobně zatím odolávám a RDR2 nekupuju, protože s mým hraním jednou za týden bych po chvíli ztratil přehled o příběhu. Zatím si však vystačím se zábavnými videi s minimem spoilerů, např. TOHLE :lol:
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Je fakt že možnost prodávat hry na PS4 je dobrá věc. Např. právě RDR2 jsem dostal výměnou za God of War (dohraný, znova hrát nikdy nebudu) a Kingdom Come (měl jsem i PS4 verzi ale hrát budu na PC až to dodělaj) za korunu v JRC i s klíčenkou a plakátem :mrgreen:

Ale stejně bych PS4 pro jako hlavní platformu nechtěl, těch 30fps se sice hrát dá, ale nikdy ten zážitek není tak příjemnej a zábavnej jako s 60ti.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Mi povídej. Jsem stále na začátku, ale stačí si zajít (nemám Pro) do městečka Valentine během dne a fpska jsou úplně v háji.

Btw, pořád jsem si říkal, jak je možné, že v tom RDR mám tak strašné problémy se střelbou (ještě v žádné hře jsem takhle nemusel spoléhat na auto-aim jako v RDR. Uncharted, RDR1 a já nevím co ještě, s gamepadem v klidu s jen drobným aim asistem.) ... a on tam je input lag jak svině. Máte to taky? Pohnu pravou páčkou a pohyb se projeví až tak za půl vteřiny?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

MV píše: (kromě manželky, co by chtěla koukat na telku :oops: )
Doporučuji koupit elektronickou čtečku knih a do ní nasypat cca 300 románů pro ženy, mě to pomohlo ke klidným a nerušeným večerům, navíc když si jdu pak lehnout tak mám i předpřipraveno :lol: , prostě win-win
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

:lol: to ona takovýdle věci nečte, škoda. Zatím jsem to řešil tak, že jsem hodil VR na sebe a ona vedle mě souběžně koukala normálka na telku :oops: a jinak prostě hraju jindy
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Swat píše:To je jak když mi čtete myšlenky. Dneska jsem si uvědomil, že na pc hraju hlavně svoje srdcovky ETS2 a ATS (škoda, že nejsou na konzolích), jinak teď poslední 3 dny jedu RDR1 na X1X a musím říct, že jsem mile překvapen. Lehnu si k tomu a jedu, neřešim graf. nastavení, vypadá to dobře, hejbe se to dobře, takže nic neřešim. Na zkoušku jsem si stáh demo Infinite Warfare a opět překvápko, jelikož mi během celýho dema neproběh jedinej loading a celý to jelo tak, jak proklamovali před vydáním, že se to bude tvářit víc filmově. Na pc verzi jsou prostě loadingy mezi vstupama do jednotlivejch levelů, a to i na ssd... Takže i já vážně uvažuju, že pc ponechám na 'pc' exkluzivity, což je u mě ETS,ATS a Silent Hunter (ponorkovej sim, snad se k němu ještě někdy dostanu), jinak je možný, že v rámci pohodlí, menší náročnosti na framerate, grafický detaily a nakonec i věku, prostě přejdu na konzolový hraní. Hodně her za poslední dva roky jsou udělaný tak, že rozdíl mezi medium a ultra detailama je mizivej, rozdíly ve frameratu kolkrát značnej a mě už to věčný honění se za plynulostí a konzistentním frameratem začíná srát. Poslední upgrade (deska, cpu, ram, ssd, hdd, cooling) mě stál jednatřicet tisíc, a to jsem ještě neupgradnul gpu. Xko za dvanáct a zatím ty hry, co jsem na tom zkusil, jedou jak z praku a vypadaj víc, než dobře. Už i tu bednu pod stolem vnímám jako kus neohrabanýho krámu...
Takhle jsem skončil já, několik let jsem uvažoval o konzoli, ale odrazilo mě hlavně to, že tam hry nejely kolikrát ani ve FHD. Tak jsem čekal na X1X a od tý doby co ho mám, jsem na PC nezapl jedinou hru a dokonce i hry jako Dishonored 2, Prey a pár dalších, které jsem kupoval na steamu a nedohrál je, tak jsem znovu koupil na Xbox a tam jsem je dohrál. Člověk prostě neřeší pořád nějaký nastavení grafiky a kraviny, prostě pustí hry a nic ho nerozptyluje.
PS5 Pro | LG OLED CX55
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

Red Dead Redemption 2 vyzera fantasticky zvazujem či počkam na PC verziu alebo hru vezmem na PS4. Inak ohladom konzol moj nazor je taky ze pokial sa trh s PC hardvérom neznormalizuje tak velke mnozstvo PC hracov prejde na konzoly lebo tie sucasne ceny su neúnosne a tiež ani ten PC hardvér už nie je tak výkonnostne vpredu pred konzolami ako tomu bolo v minulosti takze sa tým padom ani veľmi investovat neoplati. Ved ked vezmem do uvahy len to 4k hranie tak v pripade konzoly staci Xbox OneX ale v pripade PC sa clovek nedoplati a ani RTX 2080Ti neda vsade ultra nastavenia pri 60 FPS.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

fake HDR v RDR2 https://www.youtube.com/watch?v=hJgXQ3qNg74

lastPCgamer - na 4K staci Xbox sice ale v kolika fps ze,tose neda s PC srovnavat.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tahle hra je tak boží až to bolí :mrgreen:

Jak je organicky nadesignovaná, atmosférická, skvěle napsaná..Arthur je nejlepší Rockstar protagonist..

Přitom jsem furt docela na začátku, chapter 2..

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“