To jsem snad nikdy nezažil...
Jakou grafickou kartu nad 15.000 vč. DPH ?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou grafickou kartu nad 15.000 vč. DPH ?
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- iambenny
- Začátečník
Je pravda, že v posledních letech už to taky nevídám. Nvidia slevy nedává a jediný kdo se podělí o svůj krajíc zisku jsou eshopy nebo AIB partneři, ale to je sleva tak 1500 max na grafice za 23k. Nvidia už jede politiku Applu.
Teď radši zastaví výrobu o několik měsíců dříve, než aby měla oversupply a musela se zbavovat starých 4xxx karet.
Ale pamatuji si, že třeba taková 2080Ti chodila do akce docela často nad 20%. Je možné, že v tu dobu jim dávala Nvidia jiné podmínky nebo AIB měli větší marže.
Teď radši zastaví výrobu o několik měsíců dříve, než aby měla oversupply a musela se zbavovat starých 4xxx karet.
Ale pamatuji si, že třeba taková 2080Ti chodila do akce docela často nad 20%. Je možné, že v tu dobu jim dávala Nvidia jiné podmínky nebo AIB měli větší marže.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já si fakt pamatuju max těch 1500 nebo 2k na GPU přes 20k. Jinak nic - je fakt že generace RTX 2000 mě nějak minula, tu jsem tak nějak skipnul.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...