Jakou grafickou kartu nad 15.000 vč. DPH ?

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou grafickou kartu nad 15.000 vč. DPH ?

Příspěvek od python.p »

iambenny píše: ned 29. pro 2024, 19:39 Jestli to nepotřebuješ způsobem, že včera bylo pozdě, tak už týden počkej minimálně kdyby Nvidia překvapila. Další věcí je, že možná tyhle karty půjdou do výprodeje po uvedení nových 7. ledna.
To jsem snad nikdy nezažil...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
iambenny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iambenny »

Je pravda, že v posledních letech už to taky nevídám. Nvidia slevy nedává a jediný kdo se podělí o svůj krajíc zisku jsou eshopy nebo AIB partneři, ale to je sleva tak 1500 max na grafice za 23k. Nvidia už jede politiku Applu. :)

Teď radši zastaví výrobu o několik měsíců dříve, než aby měla oversupply a musela se zbavovat starých 4xxx karet.

Ale pamatuji si, že třeba taková 2080Ti chodila do akce docela často nad 20%. Je možné, že v tu dobu jim dávala Nvidia jiné podmínky nebo AIB měli větší marže.
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Já si fakt pamatuju max těch 1500 nebo 2k na GPU přes 20k. Jinak nic - je fakt že generace RTX 2000 mě nějak minula, tu jsem tak nějak skipnul. :D
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“