Jak u RTX 3080 co jsem kupoval v den vydání. A to jsem tu objednávku naklikal a po jejím dokončení mi refresh stránky s grafikou ukazoval, že jsou stále skladem

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
Tak jsem na tom stejně.Thellwin píše:Tak po 10 minutách vypadlo ... https://prnt.sc/vll3gg ... nečekaně
Jak u RTX 3080 co jsem kupoval v den vydání. A to jsem tu objednávku naklikal a po jejím dokončení mi refresh stránky s grafikou ukazoval, že jsou stále skladem
len či ešte budu za taku cenu ako boli dnes za 667 euro. veľmi tomu neverim..Delarge píše:Za týden těch šancí snad bude zase o něco víc, pokud jsou rumors o nereferencích od 25.11. pravda.
To je pravda, za 18-19k určitě nebudou.Zofrenko píše:
RTX 3080 gainward boli tiež v launch day na alze za 701e ... teraz si rad ak kupiš neaku v ramci 800 eurovej ceny.
To jestli je skladem nebo ne nehraje roli, fakturu pošlou pokaždé.skaven321 píše:ad CZC. ak mi prisla proforma (zalohova faktura) na zaplatenie, aka je sanca ze tu kartu dostanem? moze prist faktura na tovar, ktory nemaju na sklade?
Jesus...tak to asi můžu rovnou objednávku zrušit a nechat si vrátit peníze. 60 referenček v ČR ani nikdy nebudeThellwin píše:Pro ty co objednávali na CZC ... v diskusi psal týpek, že objednával v 15:29 a na infolince mu sdělili, že je 60. v pořadí
Jedna je zarucene v dreamworlde v Plzni.Delarge píše:Jesus...tak to asi můžu rovnou objednávku zrušit a nechat si vrátit peníze. 60 referenček v ČR ani nikdy nebudeThellwin píše:Pro ty co objednávali na CZC ... v diskusi psal týpek, že objednával v 15:29 a na infolince mu sdělili, že je 60. v pořadí
to by rovno mohli tie produkty, kody a obrazky grafik z alzy a czc stiahnut, nie? ak sa nebudu dalej predavatDelarge píše: Jesus...tak to asi můžu rovnou objednávku zrušit a nechat si vrátit peníze. 60 referenček v ČR ani nikdy nebude