GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

BTW: sem se fakt hnusne zasek v misi s tim demoličnim jeřábem jak ho máte použít k rozmlácení toho záchodku co tam sedí ten šef stavby a já to nemůžu udělat :( nějaké nápady? :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Digitaldoom píše:BTW: sem se fakt hnusne zasek v misi s tim demoličnim jeřábem jak ho máte použít k rozmlácení toho záchodku co tam sedí ten šef stavby a já to nemůžu udělat :( nějaké nápady? :(
na jerab kasli, stejnak nedosahne na jednu budku tusim, normalne sedni do buldozerua roizdrt to tam, ale bacha, u nekterych budek sou sudy s vybusninama tak bacha na to abys na ty sudy taky nenajel a nevyletel za tamtim nahorem . jinak taky je dobre hned na zacatku sniperkou ty sudy rozstrilet, zbavis se tak pri trose stesti par budek
0118 999 881 999 119 7253
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cool.user píše:
Digitaldoom píše:BTW: sem se fakt hnusne zasek v misi s tim demoličnim jeřábem jak ho máte použít k rozmlácení toho záchodku co tam sedí ten šef stavby a já to nemůžu udělat :( nějaké nápady? :(
na jerab kasli, stejnak nedosahne na jednu budku tusim, normalne sedni do buldozerua roizdrt to tam, ale bacha, u nekterych budek sou sudy s vybusninama tak bacha na to abys na ty sudy taky nenajel a nevyletel za tamtim nahorem . jinak taky je dobre hned na zacatku sniperkou ty sudy rozstrilet, zbavis se tak pri trose stesti par budek
já ty budky rozjezdil :) ...sniperku sem ještě nesehnal :( ... ale ten stavbyvedoucí se přece pak schoval do kadiboudy a ja ho mam něco .... ? a nejde mi to :( pokaždý přijedou fíci ....

BTW: jinak na netu se pej našel magor co to dohrál za 8 hodin .... to je blázen ...on to sice dohrál ale rozhodně si moc nezahrál prostě si tu hru vůbec neužil :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Digitaldoom píše: já ty budky rozjezdil :) ...sniperku sem ještě nesehnal :( ... ale ten stavbyvedoucí se přece pak schoval do kadiboudy a ja ho mam něco .... ? a nejde mi to :( pokaždý přijedou fíci ....
njo tu kadibudku musis shodit do ty diry a pak to zalit betonem (nacouvat tahacem s betonem zadkem do diry)
0118 999 881 999 119 7253
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Infernal píše:vy, co ste to objednali u Tiscali games,,,,doslo vam to uz?

pisu ye dodacia lehota je do jedneho dna a uy je utorok a nic :sad:
No mě to přišlo v pondělí, tj. včera, ale platil jsem předem přes GSM banking, tak mě třeba brali jako VIP :comp:

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zdravim
můj názor na tuhle hru je:

- silně průměrná grafika na dnešní dobu ( mohli to udělat na lepším enginu)
- ta kamera (při jízdně v motor. vozidlech), to je děs (ale dá se na to zvyknout)

+ výborný herní prostor (lokace)
+ jednoduchý ovládání při střelbě
+ RPG prvky (vylepšování v čemkoli)
+ zajímavé nové úkoly (kromě těch klasických) - moc se mi líbí ty, kde se krade a vloupá :-)))

Hraju to na max. detaily v rozlišení 1280x1024x32 (75Hz)
A64 3000+(default), 2x512 dual (333MHz), Club3D 6800 (default)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ja jsem zatim v prvnim meste a taky se mi celkem libi ty mise. Zajimava byla treba jak jste jel jako spolujezdec na motorce v tom kanale a pronasledovali vas typci na motorkach a ten nakladak.
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

Ahoj, sem v San Fierru a mam problem najit volne dostupny zbrane, nasel sem pouze misto vyskytu desert eagla, plamenometu, motorovky, vybusny balicky + misto kde je zbroj, potreboval bych misto kde se da najit kalash a MP5 - u nich mam skill na max - cili na Hitmana.

Jinak ta hra je super, asi nejlepsi mise byly v Badlands s Catalinou :-D a sklizen s kombajnem :twisted: .

Jo a jeste jeden dotaz, vite jak se ovladaji ty letajici modely dvojplosniku, me to nejak nejde, hlavne mi to nechce vubec zatacet, voldepit od zemne neni problem.

Predem dik za odpoved.
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Gamesa uplne libozni, smazim od vcerejska, na sestave v podpisu 1024x768 stredni detaily a pohoda :wink:

Jinak tady je naky info pro majitele slabsich stroju.
Zkousel jsem to na Pentiu 1600Mhz,256RAM a G4 MX a TAKHLE TRHANOU GAMESU SEM JESTE NEVIDEL.
Hruuuza. A pokud nekdo na jinem webu tvrdil, ze mu to jede i na 1gigovym procaku, tak to bych chtel videt :lol:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

Me to jede uplne v pohode v 1200x900@100MHz s 1XAA na sestave sempron 2800@12x200 pri 1.775v, 3 x 256MB RAM, K7N2Delta-L(to mobo je peknej shit!!!!) a Saphire R9800Pro@flash bios na XT na taktech 423/740.
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Ne!!!!

To nepůjde....jiná pomoc není??? :shock:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
MorbiDKDN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MorbiDKDN »

Mam 1.6Duron 2x256MB 9200Radeon a postavy mi blikaji proste nevidim je cele :( graficky ovladace sem predelal ale furt nic... nevite nekdo neco?? dik
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

MorbiDKDN píše:Mam 1.6Duron 2x256MB 9200Radeon a postavy mi blikaji proste nevidim je cele :( graficky ovladace sem predelal ale furt nic... nevite nekdo neco?? dik
Uz jsi treti clovek co ma radeon 9200 a blikaji mu postavy.
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

hm s tymi radeonmi su nejake problemi ? starsie ako r9700 vidim ze maju ludia problemi ako vypadok, artefakty, fps a plno ineho

ete ze optimilizovane hlavne pre nvidia :P

hh s tym clovekom v kadibudke bola hluaz som enchapal ako ho nabrat so zieravom a som sa na to vysral chytil nervy nasadol do buldozerua nabral ho tam a hotovo :) a ete som si vychutnal kezdeho staubara s tou puskou s farmy a dal im hlavicky :)

kde sa da kupit ta puska? strasne dobra je :?
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

expLorer píše:ete ze optimilizovane hlavne pre nvidia :P
Jn, mam rad hry, ktere maji logo nvidie na zacatku :P
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

Jasper píše:
expLorer píše:ete ze optimilizovane hlavne pre nvidia :P
Jn, mam rad hry, ktere maji logo nvidie na zacatku :P
Na GeForce 4 Ti me to nejelo, dokud jsem tam nedal staaaaare ovladace (66.93). S nejnovjejsima ani o neco malo starsima to nejelo, tak bych to zas tak nechvalil... :twisted:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

tak mi to pred chvili prislo a docela me dostal ten pruvodce mesta, opravdu se snazi maximalne ztotoznit s realitou, mno kazdopadne si to jeste tak 10 dnu nezahraju, pac mam grafarnu na reklamacce, chjo, musim se zatim spokojit s listovanim v pruvodci :lol: , lidi to je hruzaaaaaaa, se neda vydrzet :onfire:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

expLorer píše:hm s tymi radeonmi su nejake problemi ? starsie ako r9700 vidim ze maju ludia problemi ako vypadok, artefakty, fps a plno ineho

ete ze optimilizovane hlavne pre nvidia :P
a jiní ...:
.....
já už opravdu nevim co po těch chudinkách t9700,5700,5200,4200TI 440MX apod chcete ...dyť sou to muzeální kousky a vy natom chcete hrát hru z r 2005 :lol: :stupid: :oha: když už to někteří tedy pustíte to teda musí bejt hraní :lol: :oops:

prostě kdo si chce zahrát musí taky investovat jinde ...koupí hry to začíná ... rozhodně než to hrát na 5200 apod tak raději nic a chodim na brigádku abych vydělal na něco na čem by ta hra aspoň za něco stála :oops: :wink
mandor
Nováček
Nováček

problem

Příspěvek od mandor »

Mam s hrou problem.Tak asi 5 minut jede v poho a pak se sama od sebe vypne :( .Nevite cim by to mohlo byt?
acer timelineX 5820TG
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problem

mandor píše:Mam s hrou problem.Tak asi 5 minut jede v poho a pak se sama od sebe vypne :( .Nevite cim by to mohlo byt?
no tohle bych typoval na tvůj hardware :) z originální hrou pokuď mám zkušenosti a poznatky není absolutní problém :)

tipnul bych to na něco přehřátého :) třeba grafiku :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“