PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13
Moderátor: L4mka
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- fast4shoot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
č. 2, ale buď jsu blbej, nebo ti tam chybí E (elEgance)
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+, RAM: 1GB DDR2 533MHz, VGA: HIS ExcalibuR 9250 256MB, 240/400 @ 290/440, HDD: Western Digital WD80, Repra: M-Audio DX4, Zvukovka: M-Audio Delta 1010LT
Moje modifikace hry Half-Life: Near the explosion.
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ty voe, to je fakefast4shoot píše:č. 2, ale buď jsu blbej, nebo ti tam chybí E (elEgance)
Sakra díky, to jsem z toho ale Digitaldoom
Celo dobu co jsem to překresloval z podkladu jsem si toho nevšiml... Jsem to ale vůl
Mockráte díky, a tedy vyhrálo č. 2
//EDIT: Tak doděláno, za chvíli to posílam
Co se týče ceny matroše, tak to zatim nevim, ale snad to bude taky dobrý.
- fast4shoot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já sem si hned říkal že je to nějaký divnýKopi. píše:......
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+, RAM: 1GB DDR2 533MHz, VGA: HIS ExcalibuR 9250 256MB, 240/400 @ 290/440, HDD: Western Digital WD80, Repra: M-Audio DX4, Zvukovka: M-Audio Delta 1010LT
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no_-_name píše:necituj obrazky, ju?Michrex píše:
jako ted budu asi vypadat jak kreten ale jak se leptaj ty obvody ???
lepta se to chloridem zelezitym pripadne nejakou smesi dvou kyselin (presne nevim.pouzivam chlorid,ale je to pry o dost rychlejsi...)
OK a to jako nakreslis tou fixou lihovou a pretres kyselinou a hotovo nebo jak ???
- andrejP
- Začátečník

-
Treba lihovkou ano.Já na to používám specialni lak ale to je jedno.Pak si ten chlorid železnatý naliješ třeba do fotomisky a ponoříš tam ten pokreslený kuprexid.Většinou tak po pěti minutách to mám krásně vyleptané.Pak to umyješ lihem a máš desku hotovou.Ale na ten chlorid bacha.Sem ho vylil na zeď a koberec a nic pěkneho to nebylo.Spoušť jako kráva.Michrex píše:no_-_name píše: necituj obrazky, ju?
lepta se to chloridem zelezitym pripadne nejakou smesi dvou kyselin (presne nevim.pouzivam chlorid,ale je to pry o dost rychlejsi...)
OK a to jako nakreslis tou fixou lihovou a pretres kyselinou a hotovo nebo jak ???
CPU: Intel Celeron D 335 2,8 GHz, Motherboard ECS 848P-A, 768 MB RAM, GPU: Inno3D GeForce 6600 256 MB, CD-RW, DVD-ROM, Harddisk Seageate Baracuda 80 GB, Case: Klasická Eurocase, Zvuk: Integrovaná Realtek AC97, Genius SW 5.1 Value, ADSL Modem Well Asu-8000
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no budto nakreslit takovou spesl fixou, nebo lakem, nebo pomoci fotocesty (vytisknes, osvitis UV,vyleptas)Michrex píše:no_-_name píše: necituj obrazky, ju?
a ohledne ty kyseliny nebo chloridu,tak to se do toho cely ponori treba ve fotomisce (nejlepsi medi dolu aby klesala sama ke dnu) fotocesta je nejlepsi, kdyz se zvladne,poskytuje nejlepsi vysledky a je to asi jedinej styl jak udelat DPS pro SMD soucastky
//stop OT
- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak že jste byli hodný, tak mam pro vás krátkou pohádku před spaním
Byl jednou jeden hezkej imbusovej šroubek, kterej stál víc než dost, ale pořád nebyl tak hezkej, aby se mi líbil. Tak jsem šroubkovi nabídnul, že ho vezmu do parády. A šroubek souhlasil. Netrvalo dlouho, a šroubek byl k nerozeznání. Inu - podívejte se sami...
Jeden šroubek stál 3,-Kč, jsou až z Německa, páč jsem nikde takový nemohl sehnat. Až jsem našel firmu Würth, maj tam snad všechno. Sice drahý, ale kvalitní a všechno. Těch šroubků jsem musel objednat minimálně 100ks, protože to je po krabičkách. Takže 300,-Kč jenom za šroubky. Já vim, jsem blázen.
Opět náhledy, po kliknutí full view

Byl jednou jeden hezkej imbusovej šroubek, kterej stál víc než dost, ale pořád nebyl tak hezkej, aby se mi líbil. Tak jsem šroubkovi nabídnul, že ho vezmu do parády. A šroubek souhlasil. Netrvalo dlouho, a šroubek byl k nerozeznání. Inu - podívejte se sami...
Jeden šroubek stál 3,-Kč, jsou až z Německa, páč jsem nikde takový nemohl sehnat. Až jsem našel firmu Würth, maj tam snad všechno. Sice drahý, ale kvalitní a všechno. Těch šroubků jsem musel objednat minimálně 100ks, protože to je po krabičkách. Takže 300,-Kč jenom za šroubky. Já vim, jsem blázen.
Opět náhledy, po kliknutí full view
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 14:10, celkem upraveno 1 x.
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ještě jich budu muset vyleštit 99. To budu mít zase nějakej víkend co dělat (a vrtačka taky)no_-_name píše:ty rošťáku, tys mu dalKopi. píše:Tak jsem šroubkovi nabídnul, že ho vezmu do parády.![]()
jo takhle, ono to má ještě dovětek... už jsem myslel že jsi leštil šrouba
Kua! Já to na CCM určitě nestihnu
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Xmax88
- Nováček

.
tak todle je fatk hezka pracicka, bezvadnej je ten display doufam ze se bude dat vypnout podsvceni protoze me by to pri hrani nebo divani na film opravdu vecer vadilo 
uz se tesim az uvidim finalni obrazek
uz se tesim az uvidim finalni obrazek
Život je boj, tak bojuj...
---------------------------------------
AMD Athlon 64 3200+ s939, ATI Radeon X700SE 128Mb PCIe , DDR Ram - 1,5Gb, Samsung ultra tichý 160Gb - 7200otc, Deska - WinFast - NF4K8AC - nFORCE 4
---------------------------------------
AMD Athlon 64 3200+ s939, ATI Radeon X700SE 128Mb PCIe , DDR Ram - 1,5Gb, Samsung ultra tichý 160Gb - 7200otc, Deska - WinFast - NF4K8AC - nFORCE 4