MSI K8N Neo3 (nF4-4x) - tipy a triky, rady
Moderátor: Eddward
- kingie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rvalis
- Nováček

-
jak zapojit led diody od cache do maiboardu
Potrebuji jednoduchou radu, mam treba kablik hdd_led a nemuzu na nem poznat, kde je + nebo - .Je tam jen takova sipecka dolu u jednoho pinu.Navod mam vim kam to dat,ale uz jsi nejsem jisty jesli ten kablik neni naopak.Predem dekuji za odpoved
- Faramir
- Nováček

-
Vubec to neres a zapoj to libovolne a kdyz to nebude fungovat, tak to prohod. Ja take vzdycky hadam, ktera pozice je spravna (samozrejme hadam pouze u tech LEDek
)
Sempron2600+(1.6Ghz, Palermo)@2000Mhz(8*250), K8N NEO3, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, DDR400 2x512MB CL2.5, Asus GF 6600 TOP 128MB, Seagate 160GB SATA(NCQ-bohuzel nevyuzito:(), Audigy, LCD Philips 200W6CS/00
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
vubec nepripojuju... zbytecny aby mi svitily nejaky ledky... ale jinak jak bylo receno je to jedno max. to otocis
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- ICEBRETON
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mam MB MSI K8N Neo3 a snazim se o downgrade ze stavajici biosu v1.1 na v1.0, ale flashnuti mi nefunguje.
Pouzivam MSI nastroj(dosovej) Awfl855a.exe ale po potvrzeni souboru s biosem se program ukonci a flashnuti biosu se neprovede.
Mam podezreni na:
1) nemoznost downgradu biosu
2) ochrana biosu o preflashovani
Druhou moznost jsem hledal v biosum ale zadnou podobnou nabidku jsem nenasel tudiz bude spravna asi prvni moznost.
Coz se ale odporuje s tim ze hodne lidem bios podarilo flashnout na v1.0.
Takze plss help
Pouzivam MSI nastroj(dosovej) Awfl855a.exe ale po potvrzeni souboru s biosem se program ukonci a flashnuti biosu se neprovede.
Mam podezreni na:
Druhou moznost jsem hledal v biosum ale zadnou podobnou nabidku jsem nenasel tudiz bude spravna asi prvni moznost.
Takze plss help
NTB: ProBook 4740s
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a win utilitku si zkousel? tam to jde bez problemu (z 1.7...>1.0 atd), deska nema jumper na uzamceni flashovani biosu, flashujes to stejnou verzi utility co byla k ty 1.0? nebo novejsi....ICEBRETON píše:Zdravim, mam MB MSI K8N Neo3 a snazim se o downgrade ze stavajici biosu v1.1 na v1.0, ale flashnuti mi nefunguje.
Mam podezreni na:
Takze plss help
jinak dej bacha na to ze v ty utilite myslim neni QWERTZ klavesnice ale QWERTY, takze Y (pro potvrzeni) je to nahore, ne to dole.... protoze kdyz stisknes jinou klavesu nez Y tak se to prerusi.. tohle sem nedavno resil, kamarad s touhle banalitou mel docela problem.
Naposledy upravil(a) palda dne čtv 20. črc 2006, 21:26, celkem upraveno 1 x.
- ICEBRETON
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dik tohle bylo ono, nikdy by mne to nenapadlo ....palda píše: jinak dej bacha na to ze v ty utilite myslim neni QUERTZ klavesnice ale QUERTY, takze Y (pro potvrzeni) je to nahore, ne to dole.... protoze kdyz stisknes jinou klavesu nez Y tak se to prerusi.. tohle sem nedavno resil, kamarad s touhle banalitou mel docela problem.
NTB: ProBook 4740s
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
bios
cau, pokusil sem se flashnout bios na 1.7, po resetu to ale hodi hlasku ze winy nenajdou disky, v biosu je ale vidim, a pri instalu winu mi je to taky nabidne. jde to nak resit? nebo je nutny flashnout zpatky? z my zachran diskety me to ale hodi zpatky na 1.7, i kdyz by tam mela bejt 1,6...
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: bios
no jde o to ze se ten bios tyka i radice HDD, takze se mohou zmenit IRQ atp (me to po kazdem flashi biosu po startu systemu instaluje novy HW = radic).... zkusil jsi to spustit v nouzovem rezimu?cervenejkarkulak píše:cau, pokusil sem se flashnout bios na 1.7, po resetu to ale hodi hlasku ze winy nenajdou disky, v biosu je ale vidim, a pri instalu winu mi je to taky nabidne. jde to nak resit? nebo je nutny flashnout zpatky? z my zachran diskety me to ale hodi zpatky na 1.7, i kdyz by tam mela bejt 1,6...
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jen dedukce mily Watsonecervenejkarkulak píše:ty vole, to pomohlo. dik moc. naky teoreticky vysvetleni? neboti to uz jednou fungovalo
- sayer
- Nováček

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nasobic ceho? CPU? HTT? ... HTT nastavis v biosu tam jak se nastavuje vsechno ohledne CPU... nasobic CPU lze jen u procesoru s podporou Cool'n'Quiet, takze vsechn A64 nebo sempronu 64 3000+ a vyssich a tam lze snizit stejne jenom smerem dolusayer píše:Zdravim,
nevite nekdo, jak zmenit nasobic u K8N Neo3?
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cervenejkarkulak
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak zmena kabelu byla docasna, najelo to 2x, kdy sem normalne paril, ted se to dostane k uvodni obrazovce, kde modry modrej prouzek beha, beha a furt beha, a dal h****.v nouzovym rezimu to najede jenom bez prace v siti, ale najede. ani reflash na 1.5 (puvodni) nepomoh. je mozny, aby flash takhle rozhodil system, nebo je to blbost?diky
- mattiashking
- Nováček

Teplota chipsetu
Potrebujem pomoc, chipset sa mi prehrieva az na 56 stupnov, meriam to hardwarovo cez AEROCOOL GATEWATCH a neorientujem sa senzormi na doske tie su totalne nepresne. Chcel by som vymenit chladic na doske spominali ste tu ZALMANA, nasiel som napr. toto ZALMAN ZM-NB47J - http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7706716
no neviem ci to vobec pomoze aky mate nazor na neho ?
Mate niekto skusenosti s vymenou toho zakladneho chladica od MSI , pomohlo to ?
Poradte teda nejaky chladic co by to zlepsil, ps. nechcem tam vrtulu iba nejaky pasiv nechcem mat letisko doma. Vdaka
no neviem ci to vobec pomoze aky mate nazor na neho ?
Mate niekto skusenosti s vymenou toho zakladneho chladica od MSI , pomohlo to ?
Poradte teda nejaky chladic co by to zlepsil, ps. nechcem tam vrtulu iba nejaky pasiv nechcem mat letisko doma. Vdaka