Stop diskusi o muzice.. se tady za chvili zase rozjede flame jako prase.. jen me preqapilo, ze zrovna admin, pise to, co pise.. tuhle zabednenost nechapu.. nech lidi byt s tim co poslouchaji a lidi nechaji byt tebe.. protoze to by tady za chvili litalo, ze metal je sracka, ze klasika je sracka...Sentenced píše:Nevim jestli je to zrovna přesne ten tvuj (s tvym laskavým svolením a prominutím nerozeznam přesne rozdíl mezi každou bezduchou tuc tuc sračkou)
Ale o "muzice" (opět promineš, ale slovo muzika mi ve spojení s tuc tuc bumbácem vyvolává nepříjemnou pachut - žeby zvratky??) tenhle thread neni..
Jaký používáte kompresní formát? (MP3 apod.)
Moderátor: CageJ
- Maxtor
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No takže si evidentne vůbec nepochopil, co jsem v minulym postu napsal(místo toho vytahuješ vetu z kontextu) - tohle neni thread o tom, komu se jaká muzika líbí a komu ne, nechapu co tady na dalších X postech chceš ukázat... Tenhle OT timhle končí a vrací se to tady ke kompresním formatum, jestli mas nejaky namitky, řeš to se mnou po SZ a ne tady.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak myslim že snad všichni tady víme,že MP3 je jeden z těch starších kompresních formátů,ale furt rozšířenej...a je jasný že je rozdíl v kvalitě mezi 128 a 192kbs..o tom se nemá cenu snad ani bavit...WMA je na nic..protože je to prostě od MIcrosoftu..takže jsou na to všelijaký licence a práva..i když tak komprese je někdy celkem dobrá..no a OGG je celkem novej formát takže by měl bejt logicky i nejlepší což určitě je..ale bohužel ho spousta přehrávačů moc nepodporuje..furt je nejvíc MP3 discmanů atd...,ale třeba se to někdy změní..
Já si myslim že pro dobrej poslech stačí MP3 160kbs Joiunt Stereo..a pokud to někomu nestačí tak 192kbs je uplně dostačující na všechny normální styly...pokud někdo chce komprimovat klasiku nebo tak něco tak je to blázen...to je opravdu lepší to nechat ve wavu..to je můj názor..tot vše..
Já si myslim že pro dobrej poslech stačí MP3 160kbs Joiunt Stereo..a pokud to někomu nestačí tak 192kbs je uplně dostačující na všechny normální styly...pokud někdo chce komprimovat klasiku nebo tak něco tak je to blázen...to je opravdu lepší to nechat ve wavu..to je můj názor..tot vše..
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
tohle mi stačí (snad to neni vytržený z kontextuSentenced píše:Samozřejme jina situace nastává, kdyz se krome bubnu (automatu) přidavaj další nastroje a nebo vokály... A o tom to je.
už nevztahujeSentenced píše:NoThx si to nemusel vztahovat tolik na sebe

2Sent: všechno dobrý, minimálně z mojí stany, jen se mi zdálo, že se někdo montuje do muziky kerej blablabla... (viz výše), což nemam rád, tohle je taková veřejná SZ, read&delete
- NobodyLovesMe
- Začátečník

ja žasnu co to tady čtu...že prý WMA je na nic!A vsadím se,že to většina lidí říká jen proto,že nemají rádi Microsoft.Ale spousta remcálku na druhou stranu krade jejich operační systémy a ještě nadávají na Microsoft.Ne,nechci se ho zastávat,ale je to prostě postavené na hlavu...přinejmenším.
WMA má už při 128kpbs velmi dobrý zvuk,podporují ho lepší MP3 přehrávače a i některá domací kina.MP3 se na stejném bitratu prostě nechytá.Tím nechci zatracovat MP3,sám ho používám,ale na 192 kpbs v případě že si písničky dělám sám.OGG je vychvalovaný formát,ale stejně nevěřím v jeho větší rozšíření.
WMA má už při 128kpbs velmi dobrý zvuk,podporují ho lepší MP3 přehrávače a i některá domací kina.MP3 se na stejném bitratu prostě nechytá.Tím nechci zatracovat MP3,sám ho používám,ale na 192 kpbs v případě že si písničky dělám sám.OGG je vychvalovaný formát,ale stejně nevěřím v jeho větší rozšíření.
- spirit64
- Mírně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

ss
Tak nechyta?! hmmmmm. nekdo tu ma asi spunty v usich a posloucha to na chrchlatkach jednopasmovejch 2X 0,5W ne? ojojojoj. Kdyby bylo MP3 na H**** tak uz ho nikdo nechce. Je ale pravda ze je to prastarej format a ze mu uz brzo musi proste odzvonit...
- spirit64
- Mírně pokročilý

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: