Tak jsem dneska udelal malinkaty pokrok, nastrikal jsem na predku to kolco na chromovanou barvu, zda se mi ze to vypada celkem pekne, samozrejme ze to nezustane jen u kolca pujdou dale zaslepky atd.spis takove detaily
Jsem zvedav na tyto prvni dve fotky,verte ze jsem to hned sundal protoze to vypadalo strasne,snad jen to pekne svitilo jinak nic
Tak ted uz k pokrucku
a tady jsem se rozmyslel ze i case vystelu tim molitamne co je u zakladnich desek ovsem ze to nezustane jen u tohohle malyho, ale to je jednine co sem doma nasel. bohuzel ten molitan nepokryje cele dno
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
No sorry, ale mě to pořád připadá tak, že z toho děláš čím dál větší kolotočárnu. Abych byl upřímný, tak se mi to prostě nelíbí, kdybych měl hodnotit, tak dám tak 1/10.
A hlavně nechápu těch 13 stránek threadu, kde se mluví o ničem, asi to tu brzo promažu.
To xan:Kdyby sis to poradne procet tak bys videl ze sem napsal ze sem to hned sundal protoze to byl hnus
To stoobi co je kolotocarna???Ze to proste chci sladit do dvou barev a ne jen do jedne???
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Nevim proc, ale zda se mi to UDESNE preplacany a takovy bez nejaky jiskry... Videl jsem furu hodne promakanejch modu a kdyz vidim kolik te to stalo prace tak je to trochu smutne. Vem si, kdyby si vsechen ten cas dal do nejake pozitivnejsi cinnosti... treba by ses naucil programovat v C++ nebo tak neco... pro tvoji budoucnost by to bylo rozhodne daleko prinosnejsi... Navic mam takovy pocit, ze az to budes mit hotove, tak po relativne kratke dobe zjistis ze se ti to nelibi...
By mě zajímalo co tam přilepíš příště . Prostě ta kysna byla hezčí ze začátku než teď. Nebo alespoň z počátku tvého snažení. Podle mě se to snažíš tlačit dál a dál a tím to celý strháváš. A jak říkáš ty . Hraj si já ti to neberu
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64 Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Priznavam, ze s tou krabickou sem to posral , a taky priznavam ze ten vnitrek nepasuje zrovna se skrini, pokusim se s tim neco udelat.A taky priznavam ze s tou krabickou jsem si hral, jen abych proste se doma nenudil. Ale zase jak se divam na fotky z mobilu tak to osvetleni v realu vypada uplne jinak proste tam jde videt jen modra a zelene hadice, zadne cervene svetla jako na fotkach tam nejsou, asi to ten mobil kvuli male rozlisovaci schopnosti takhle zachycuje, v realu to vypada opravdu pekneji
Me se ten rantl na vetrak libil vic v cerne... A jak tu rikaji i ostatni - zkus sladit aspon barvy. Jestli chces hlavni tema cerno/zelene, tak se ho drz. Zeleny UV prvky nebo zelena katoda misto modre atd. Pripadne pokud nechces, prelad to do modre (viz par napadu nize).
Par napadu co mi proletlo hlavou:
Mozna bych opustil myslenku "oslintaneho" modu, at to delas z cehokoliv - mozna jen minimalne... Uz vubec ne napis ze stejneho matrose. Kdyz uz alien a kdyz uz trubky, mozna bych to koncepcne hodil do "alien technology". Nejaka biotechnologie, trubky privadejici sliz atd., jestli vis co chci rict. Tady by sis mohl vyhrat s detailem, ze nejaka z trubek u priruby netesni a sliz tece ven (ale neprehanet). Trubky bych v tom pripade mozna volil pruhledny (prodavaji se zahradni hadice ktere nemaji uvnitr tu sitku?). Pak muzes i vyuzit i trubky od vodnika, jako ze jsou soucasti jinych trubek celeho alien device. Slepenim jednoduche krabicky z kartonu nebo cehokoliv, skrz kterou pujde jedna z trubek vodnika a jakoby do T se bude napojovat jina trubka, ktera uz funkcne nic nedela bys mohl ziskat taky zajimavy prvek. V dalsi takove krabici muzes mit cerpadlo (a uvnitr case je celkem jedno ze ten matros ze ktereho to mas udelane nevydrzi nakopnuti).
Na celnim panelu - myslim, ze nadrzka z BigWater se da pouhym nasvicenim zevnitr promenit v zajimavy prvek (zelena nebo modra svitici prouha, zalezi jestli budes delat zenene nebo modre device). Misto volnych zaslepek bych "neco" udelal - misto te krabicky co mas z boku. Kombinace podsviceneho plexi a trubek, ktere ale nekam vedou (dovnitr case?), nebo ktere jsou jen videt jak prochazeji a nevycuhuuji z case by mohla vyrobit zajimavy ovladaci panel... Kazdopadne asi budes muset vice riznout do case - nebo opustit celou koncepci a vydat se spis cestou barveni a jineho mirneho upravovani skatule...
Obecne - TED vseho nech. Vezmi do ruky tuzku a zacni cmarat. Nemusis byt grafik, jednoduchou technickou cmaranici nakreslis. Nakresli si prvky, ktere bys tam rad mel. Pouvazuj o cenove dostupnych materialech a k cemu bys je mohl pouzit. Zvaz sve moznosti, co jsi schopny doma udelat a hlavne jak kvalitne (jen jako priklad: radsi nez slepit krabicku z plexi ktera bude nakonec upatlana od lepidla a protoze je pruhledna tak to bude strasne videt zvol neco nepruhledneho, nebo to z plexi vyrob a strikni - ostatni ti urcite poradi cim striknout plexi aby to drzelo). U ceho si nejses jist, zkus si to jestli to pujde v malem (modelovani povrchu ze stavebni peny napriklad). Az budes mit jasno o ruznych prvcich a vyrobnich postupech, zkus si to umistit na case. A nemilosrdne ZAHAZUJ a PREDELAVEJ napady, ktere tam nepasuji. Ne kazdy detail co vymyslis muzes realne pouzit, aniz by to vypadalo blbe. Nakresli si cely navrh, nemusi byt prilis detailni. Jestli umis v necem 3D, nakresli si to v tom. A TEPRVE PAK vezmi do ruky naradi a zacni to realizovat. A pak uz se drz koncepce co jsi navrhnul, nevymyslej zadne dalsi vylomeniny, jen res veci ktere nejses schopny udelat a na ktere jsi pri navrhu neprisel. A hned se ti bude delat lip - i tobe samotnemu. Prekonej snahu ted hned neco udelat a ono to nejak dopadne - dusledky tohoto pracovniho postupu si muzes precist v prispevcich v tomto foru...
Posilej obrazky navrhu, sveruj se s myslenkama - lidi je urcite nejak okomentuji. A vyvarujes se chyb drive nez je udelas. Vim o cem mluvim, delal jsem stejne chyby...
Uff, to je pismenek... Prijemne cteni...
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux
takze... na tej bedni sa mi hlavne NEPACI to horne madlo (drzadlo) bez toho by to vyzeralo lepsie, dalej ta vlna v predu s tym nadstavcom od mixera(by som tie vycnelky obrusil)
ostatne sa mi zda ok! osvetlenie v pohode, farba ok, slizovy napis alien ok!, gravir ok, ...
To Lami:DIK,DIK,DIK vnuknul si mi tim tvym textem spoustu napadu a hodne sem se poucil Si myslim ze mas neco v hlave ne jako nekteri mistri RESPECT
Jinak vnitrek sladim tak aby pasoval,k vnejsku. Ale na tech zaslepkach nic extra delat nechci.Spis jen stealth a na tom stealthu leda neco.Drzadlo uz taky neni nebylo to pekne.Byly to takove pokusy
je to cely divny nektery veci se k tomu vubec nehodi treba ta zeleza neco vypadajici jak od hasicsky hadice na prednim vetraku se mi vubec k tematu alien nehodi s tou krabickou mi to prijde jako ze se ti libyl napad ale nevedel si kam ho umistit... 2/10 za tu snahu a ze si dokazal sundat vetracek na MB a nabarvit ho...
Ta příruba vypadá docela pěkně. Ty krabičky a madla byly fakt divný. Jsem zvědavej jestli se to dotáhne k něčemu zajímavějšímu. Zatim 5,5/10 (Dle mě rozhodně lepší než Rosie...)
2 Radeon - ja bych si tam asi nedaval toliko svetylek, ale proti gustu neni disputat...
2 Stoobi - vsude od tebe ctu 1/10 - 3/10, kolotoce a blabla... myslel jsem ze jakozto moderator by jsi spis mel lidi v jejich usili podporit nez je schazovat.... zkus se nechovat jak arogantni idiot, chapu, ze neco jiz mas za sebou co se modingu tyka, ale kazdy nejak zacinal, kazdy ma jiny vkus a kdykoliv vstoupim do sekce moding rikam si ze by ti prospela klasicka ceska facka... mel jsem totiz dojmu, ze snad ten moding se musi libit hlavne majiteli a ze se jedna o urcity zpusob seberealizace... je take treba si uvedomit, ze ne kazdy ma plne vybavenou dilnu a ti co jsou nuceni operovat v podminkach panelaq / balkon maj u mne daleko vetsi plus i se sebehnusnejsi krabickou nez nekdo kdo na to ma plne vybavenou dilnu...
2 All - kritika nikoho nezabije, ale take je treba ji dat tu spravnou formu...
tot fse co jsem chtel, kameny wolne k dispozici...
2Radeon9550: Hele ted to neber spatne, ale tohle bych si fakt domu nedal...pokud se ti to libi, tak je to fpoho...jinak je na tom docela dost prace - ale i dost zbytecny prace ktera neni nikde videt...dal bych zatim 3/10, protoze se mi libi ta bedna v defaultu:)
2Mossad: uvedom si ze Stoobi nema "neco" za sebou...dyt ten udelal tak dokonaly mody ze se ti o tom ani nesnilo-takze bych ho bejt tebou neurazel...a je jasny ze kazdej nejak zacina, ale nekdo se dostane dal a nekdo ne...Stoobi se dostal hooodne daleko a co se moddingu tyce, myslim ze muze hodnotit i 0/10, protoze jeho pracem se to proste NEVYROVNA:)
Rosie píše:...Stoobi se dostal hooodne daleko a co se moddingu tyce, myslim ze muze hodnotit i 0/10, protoze jeho pracem se to proste NEVYROVNA:)
hej brzdi! Aj on zacinal! Zober to takto! Kolko rokov ma Stoobi? Kolko Radeon? Radeon nezaraba zije z vreckoveho prip sviatky atd. Kazdemu by sa lahsie pracovalo keby mal okolo 10 000,- mesacne (nehovorim ze tolko niekto zaraba.. priklad!) tak urcite nieje pre nho problem siahnut aj hlbsie do vrecka! Hodnotit samozrejme moze hociako ale z hladiska etickeho, kvalitativneho a kvantitativneho by bolo dobre keby sa zamyslel nad moznostami kritizovanej osoby!
stooby prave bude maturovat, takze prijem nejaky extremny nema. Do tohto threadu sa chodi vela ludi z len zasmiat. je tu niekolko stranok OT a na skrinke v podstate stale nic okrem prehnanych svetiel a vyrezaneho okna.
Mne sa omentalne viac paci Rosieho mod. no co uz asi som na decent a tejto skrinke hodnotenia viac klesaju ako by stupali.
Dal by som vsetko co nevyzera uplne dokonale prec a urobil uz nejaku zaujimavu upravu, ktora by tomu dodala smrnc. ieco radikalne ma napadlo, ale uz som to radil aj do bio modu, ale tu by to blo o inom.
Mool by si vytvorit nieco ako akvarium napr. cez dv pozicie, alebo ho dat k bocnici, ale to by si musel urobit novu s jednym oknom do skrinky a druhym do akvaria. v akvariu by si zavesil na nieco co by nebolo vidiet "mimozemstana"(nieco sa da vzdy zohnat v krackarstve, alebo ako klucenka ci trebarz krabicka PEZ). Mimozemstan by si tam len tak visel, okolo neho by bola zlta, alebo zelena voda a keby si tam dal este vzduchove cerpadlo, nech idu okolo neho bublinky, tak nie je co riesit. netreba to ale riesit zbrklo a vsetko hned. treba uvazit co pouzijes.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Nevim jestli jsou nekteri natvrdli nebo co, ale ty svetla ve skutecnosti vubec tak nesviti jako na obrazcich, sviti to mene nez katoda a nejde videt zadna jina barva nez modra.Pochopte ze 0,3 megapixelovy fotacek zachyti svetla uplne jinak Ta krabicka tam neni tak nevm proc se o ni porad vedou diskuze.Ano Stoobi hodnoti tvrde, ale me to nevadi, vim ze ma hodne prostredku, ale to je kazdeho vec jak si pomuze. Mne kritika nevadi, ale dik tem kteri se me zastali.Rozhodne tohle nekoncim a budu pokracovat, protoze kvuli toho ze se to nekomu nelibi nebudu koncit.
To Lubitel:Me se taky napr. na tvojem modu libi jen vodni bloky jinak nic moc A akvarium si vytvor ty a klidne se ponor do toho akvaria ty misto toho mimozemstana, to stejne nikdo nepozna.
Ale dost OT!!!!