Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

re->

Příspěvek od DivX »

jj, to je pařba..
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tak už to jedu taky, vždy tak 30 sekund po startu praská zvuk, potom ok, plynule to jede na přednastavený detaily (většina na High), akorát na vraku lodi nahoře se to škube, je jich tam asi 5, vlítl jsem tam a nic moc, klasická cukatura, ale nevadí, dneska to tam vyřeším.
Příroda krásná, ale dle mého názoru, až moc. Trošičku bych z toho jasu a modré vody ubral, bylo by to uvěřitelnější.
Jinak grafika je úžasná (víceméně kvůli tomu to hraju). Ale budu si k tomu muset kupovat piva, abych se tak nelekal, stresu je tam vydatně.

Jsem zvědav, jestli Doom III nabídne po Far Cry vůbec něco nového....
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nahoře na vraku lodi se to nejak zacukává i mě (co bych po ty svoji plečka (tm) sestavě taky chtel :lol: )

Je to misto, kde mi to šlo asi nejhur z cely hry a chvilku to padalo i pod 30fps. desný.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Slezman(CZE) píše:.. akorát na vraku lodi nahoře se to škube, je jich tam asi 5, vlítl jsem tam a nic moc, klasická cukatura, ale nevadí, dneska to tam vyřeším....
Nahoře na tom vraku lodi to sice cukatura je(mě to tam po snížení detailů na high , jelo kolem 30fps) , ale dál ve hře jsou ještě náročnější místa. Někde mi to kleslo i pod 20fps a to jedu jen na 1024x768 + high detaily.
nepamatuji si přesně level, ale vím, že na několika místech tam šel kouř trosek(myslím asi sestřeleného vrtulníku).
takže asi proto.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jaký příkaz do konzoly aktivuje fps ukazatel, nebo se to dělá jinak?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Slezman(CZE) píše:jaký příkaz do konzoly aktivuje fps ukazatel, nebo se to dělá jinak?
fps měřím ve Fraps
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Tak už to pařím taky. Je to úplně super hra. Akorát místy to člověku dá zabrat. Co se týká tý AI, tak zas tak závratný to není. Já tam na ně vlítnu a jeden voják, kterej byl nejblíž se ke mně otočí zády a volá pro posily, to mě fakt dostalo. :lol:
Jinak jsem teď zatuhnul v misi, kde jsem zničil tři věže a teď mám potopit loď. Dám tam výbušninu, běžím na předek lodi, aby mě výbuch neublížil. Potom přiletí vrtulník, kterej se mi nedaří sestřelit, protože se za po chvíli loď potopí a jsem v pr**li.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Borg píše:Tak už to pařím taky. Je to úplně super hra. Akorát místy to člověku dá zabrat. Co se týká tý AI, tak zas tak závratný to není. Já tam na ně vlítnu a jeden voják, kterej byl nejblíž se ke mně otočí zády a volá pro posily, to mě fakt dostalo. :lol:
Jinak jsem teď zatuhnul v misi, kde jsem zničil tři věže a teď mám potopit loď. Dám tam výbušninu, běžím na předek lodi, aby mě výbuch neublížil. Potom přiletí vrtulník, kterej se mi nedaří sestřelit, protože se za po chvíli loď potopí a jsem v pr**li.
Jak se zacne lod potapet, tak se vrat na stred lodi a vylez na strechu.. to zustane sucha a muzes dal sazet rakety do vrtulniku :wink: Doporučuju se trefit vetsinou z nich :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Sentenced píše:
Borg píše:Tak už to pařím taky. Je to úplně super hra. Akorát místy to člověku dá zabrat. Co se týká tý AI, tak zas tak závratný to není. Já tam na ně vlítnu a jeden voják, kterej byl nejblíž se ke mně otočí zády a volá pro posily, to mě fakt dostalo. :lol:
Jak se zacne lod potapet, tak se vrat na stred lodi a vylez na strechu.. to zustane sucha a muzes dal sazet rakety do vrtulniku :wink: Doporučuju se trefit vetsinou z nich :roll:
To mě nenapadlo, hned jak přijdu z práce tak se do toho pustím. Snas´d to zvládnu. Díky :D
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Dr.Thrax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Thrax »

Ja som túto hru ešte nehral, no z obrázkov sa zdá, že je tu veľmi kreslená grafika. Čo povedia hráči? :-D
AMD Athlon 64 3200-3500, Ram 2048 MB 450 MHZ, Geforce FX 5950 Ultra,neskor Radeon X800XT ked bude, Maxtor 200 GB, Zalman Reserator 1 na procesor, Zalman Reserator 1 na grafiku a chipset, Thermaltake case aluminium xaser V modern life V 6000 A, IC7-Max 3 doska,Soundblaster audigy 1, creative 5.1 repro, TV tuner, DVD-R-RW, monitor 17" hyundai imagequest plochý CRT-LCD su sroty
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Zdravim,no treba mne muzete poradit..spustim hru,zacne se loadovat kampan a az se nacte,tak se vypne monitor(jak kdyz mam moc obnovovaci frekvenci)a celkem tuhac..Zkousel sem vse na low,a nejnizsi rozliseni..Nemate tucha?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Včera jsem poznal rozdíl mezi FarCry a jinou hrou.
S těžkým srdcem jsem sundal všechyn detaily na MEDIUM a vrhl jsem se na palubu CARRIERu. Po několika pokusech jsem to tam nakonec udělal a jak jinak, než se stačil zobrazit návod k použití člunu (USE), jak správný neurotik jsem nečekal a skočil........................vedle. radost z toho, že jsem to přežil netrvala dlouho, když jsem zjistil, že postup u každé jiné hry = dojít tam znova, nefunguje
Sestřelit si člun k sobě dolů, to mě napadlo až po 5 minutách zmaru. Následovalo opojení. Mířil jsem opatrně, protože bych se nedivil, kdybych omylem prostřelil člun, kdybych musel ke konci levelu doplavat nebo bych byl v pr.eli.
Skvělá hra.
Jsem na počátku TREEHOUSE a vyděsil mě první mutant, já nestřílím mutanty rád, radši lidi, tak doufám, že mě to nepřestane bavit. i na medium je to nádherné (myslím, že medium=bez létajících ptáků + dalších efektů o kterých nevim).
Už se zase těším domů, až to pojedu
Naposledy upravil(a) Slezman dne stř 21. dub 2004, 14:05, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman(CZE) píše: já nestřílím mutanty rád, radši lidi, tak doufám, že mě to nepřestane bavit.
Chlape, Charles Manson by z tebe měl asi radost :o :wink:

Jinak to s tim člunem se mi stalo taky, nahoře na palube jsem sestrelil jen jeden ten retez co ho držel, a druhej jsem se snažil pak trefit zespoda. člun krasne spadl a ja pokračoval ve hre :)

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:
Slezman(CZE) píše: já nestřílím mutanty rád, radši lidi, tak doufám, že mě to nepřestane bavit.
Chlape, Charles Manson by z tebe měl asi radost :o :wink:
jestli mě čeká to, že někam přijdu, zhasnou světla a skočí na mě mutant, kterej se ostrkuje ušima a jeho jeden krok je asi 30 metrů, tak je po hře. Zatím mě nejvíc bavilo začátek RESEARCH. Přesně jak jsem říkal, slunce už tolik nesvítilo, vše bylo temnější a pak nebyla o zážitku diskuse. Hlavně mě vyhovovala pomalá likvidace nepřítel, nemám rád šrumec.

Další rozdíl mezi FarCry a jinou hrou:

Obyčejná hra: jdu dopředu, za sebe se nedívám, a když se podívám, tak tam nikdo není, přece jsem tam už byl, né:
FarCry: Nevím proč (prozřetelnost) jsem se jednou ohlídl za sebe - nic. zas nevím proč mi to nestačilo, hodil jsem dalekohled a hle, zpoza stromu 100 metrů za mou se plíží debilek, dávka, konec. super
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo jo v tom máš absolutní pravdu, na vyssi obtiznost jsou schopny se ti dostat solidne do zad, dokonce spolu i tak nejak spolupracujou a ty nevis odkud dalsi prijde. To je fajn.
Ta hra je opravdu hodne povedená, až na ten závěr....

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tak přesně jak jsem to nechtěl, mutanti, kteří navíc skáčou jak o život a mají úder, kterej opravdu není příjemnej. Stále jsou tam ale ještě žoldáci. Nemůžu si pomoct, ale mě mutanti nebavííííí :old9: , někde v laboratoři, když vím, že tam někde jsou, tak mám strach ajk malej a vůbec tam nechci jít. Už jsem takhle jednou přešlapoval 5 minut, doufal jsem, že vylezeou a nechaj se oddělat, bohužel nikoliv, stálo mě to asi 3 smrti, hlavně mi neříkejte, že za chvilku už tam budou jen ty potvory... :(
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Slezman(CZE) píše: hlavně mi neříkejte, že za chvilku už tam budou jen ty potvory... :(
Neboj, bude jich tam daleko víc :twisted: . Taky máte občas chuť při téhle hře rozmlátit klávesnici, prohodit monitor oknem a rozšlapat PC? :D
Já občas jo, zrovna včera.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já bych rekl, ze ta hra je celkove daleko vic proti lidem nez proti mutantum. Jen zaverecny 2 mise jsou totalni mutantský, jinak to jde. Je to hodne dobre vybalancovaný :wink:

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Včera jsem se tomu zas poctivě věnoval a protože jsem díky kolapsu WinME měl case na stole, osahal jsem po 2 hodinách paměti na grafice a topily jako prase. Za 1/2 hodiny přišel úplně první tuhý zátuh u Far Cry (je možné, že by to už paměti nezvládly? To mám kvůli Far Cry koupit pasivky??
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman(CZE) píše:Včera jsem se tomu zas poctivě věnoval a protože jsem díky kolapsu WinME měl case na stole, osahal jsem po 2 hodinách paměti na grafice a topily jako prase. Za 1/2 hodiny přišel úplně první tuhý zátuh u Far Cry (je možné, že by to už paměti nezvládly? To mám kvůli Far Cry koupit pasivky??
Tohle je tady u FC trochu OT :roll:
Pred ti pádem - nezačalo to delat artefakty v obraze ?? PC pordne otestuj důvodu k pádu mohlo bejt samozrejme daleko víc... Win ME tomu nepridaj. V tomhle threadu to ale řešit nebudem :wink:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“