WAU tak to bylo tvrdyXPM píše:tak to přiznej, modding ti prostě nejdeRosie píše:2XPM: Zmatek? Jako sorry ale v tyhle bedne si clovek moc vybirat nemuze...Uznavam ze by to slo lip schovat, ale ne zse nejak uplne...Ale fpoho-ty si do me vzdycky rad rejpnes,co?!jenom se furt vymlouváš ale že bys něco upravil, to ne
Projekt: Metal Mod by Czumaczech
Moderátor: L4mka
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Rosie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2kadas152: to neni buzirka ale silikonova hadice narezana do spiraly...takze homemade:)
2XPM: fakt si mi to jako natrel...uz se bojim...jenze takhle blbe umi prudit kazdej...ty si asi neuvedomujes,ze to nejsi ty kdo urcuje co je hezky...si docela sobec-ostatni lidi maj taky svuj nazor a treba jinej nez ty...takze pokud ti to pripada jako ze mi to proste nejde, tak uz mi k tomu nic nepis a bude to ok!
2XPM: fakt si mi to jako natrel...uz se bojim...jenze takhle blbe umi prudit kazdej...ty si asi neuvedomujes,ze to nejsi ty kdo urcuje co je hezky...si docela sobec-ostatni lidi maj taky svuj nazor a treba jinej nez ty...takze pokud ti to pripada jako ze mi to proste nejde, tak uz mi k tomu nic nepis a bude to ok!
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aha dík ale eště kde si teda sehnal takhle hezky barevnou hadici?Rosie píše:2kadas152: to neni buzirka ale silikonova hadice narezana do spiraly...takze homemade:)
- Bedna
- Začátečník

- Woyta
- Středně pokročilý

XPM je jeden z nejlepsich moderu v CR. Ma pozadavky trochu vyse. Staci se podivat na jeho projekty a pochopis.Rosie píše: 2XPM: fakt si mi to jako natrel...uz se bojim...jenze takhle blbe umi prudit kazdej...ty si asi neuvedomujes,ze to nejsi ty kdo urcuje co je hezky...si docela sobec-ostatni lidi maj taky svuj nazor a treba jinej nez ty...takze pokud ti to pripada jako ze mi to proste nejde, tak uz mi k tomu nic nepis a bude to ok!
Co se tyce poradku v kabelech tak tam mas porad bordel.
Za bordel povazuji i tohle: muj No Xtreme
Do dalsiho modu je planuji schovat co to jen pujde.
Vezmeme si klady tve prace:
Atipicky tvar okna + domaci vyroba.
Snazis se pouzivat to co najdes v okoli (diody z kopirky, rozrezana hadice,..)
Chtelo by to ale pracovat s vetsim rozmyslem. 2x mer a jednou rez.
Takhle to vypada jako kdyz pejsek s kocickou varili dort.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
blbě vidíš, nazor že to je o ničem ti tu píše každej druhej...Rosie píše:2XPM: fakt si mi to jako natrel...uz se bojim...jenze takhle blbe umi prudit kazdej...ty si asi neuvedomujes,ze to nejsi ty kdo urcuje co je hezky...si docela sobec-ostatni lidi maj taky svuj nazor a treba jinej nez ty...takze pokud ti to pripada jako ze mi to proste nejde, tak uz mi k tomu nic nepis a bude to ok!
//2Woyta: zas to nepřeháněj
- dR@gon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak IDE se krátí asi nejjednodušejc.. Rozebereš konektor (pozor na pacičky - když prasknou tak ti to už nebude držet pohromadě - leda lepidlem) a nacvakneš ho tam kde chceš... (bacha aby byl správně orientovanej) - k tomu je potřeba trochu víc síly aby se zobáčky na konektoru prořízly bužírkou. Zkusil bych to hodně opatrně na svěráku.. to by mohlo jít. A pak prostě jen zastříhneš zbytek.Bedna píše: ...jak se kratej kabely ? neukamenujte me![]()
...
Napájecí kabely bych krátil tak, že bych je šmiknul a koupil si piny který bych potom nakrimpoval na požadované vzdálenosti. Je to nejjednodušší a ty piny nejsou drahý. Myslim, že 5x molex tě vyjde cca 50,-
Co se týče SATA kabelů tak s tim ti neporadim... do toho jsem se zatim ještě nepustil.
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
- Rosie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2kadas152: normalni hadice na akvarka z OBI nebo tak...stoji tusim 15kc/metr:) Doma mame pruhlednou a zelenou, nevim jestli je i v jinejch barvach...
2Woyta: ty kabely jeste nejsou uklizeny...jen sem je nandal do ty hadice a LEHCE je poklidil...mimochodem nevim jakto ze to vypada jak kdyby pejsek s kocickou ... dyt to ma pomerne ucelej design-cerna+stribrna+zeleny osvetleni...ostry hrany presne jak sem chtel...ale to je tvuj nazor...
2XPM: nechci te urazit, ale od ted te ignoruju
nic proti tve osobe, ale tvoje kecy uz me se*ou...
2Woyta: ty kabely jeste nejsou uklizeny...jen sem je nandal do ty hadice a LEHCE je poklidil...mimochodem nevim jakto ze to vypada jak kdyby pejsek s kocickou ... dyt to ma pomerne ucelej design-cerna+stribrna+zeleny osvetleni...ostry hrany presne jak sem chtel...ale to je tvuj nazor...
2XPM: nechci te urazit, ale od ted te ignoruju
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rosie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Notak pánové, je nutný se pořád dohadovat. Osobně si myslím, že by dost i pomohla možná jiná barva celé case. Nějak "osamostatnít" ten ovládací panel, např na kusu kouřovýho či barevnýho plexi nebo tak (pokud nemáš barevný, stačí krabička od CD - barevná samozřejmě). A nechat si na plotteru nařezat popisky - to tě výjde na 20,-Kč a bude to o dost lepší.
A bohužel souhlasím s tím, že by to chtělo uklidit ty kabely. A jde to i bez stříhání, apod. Viz moje mašinka. Myslím, že to je uklizený celkem obsotojně:

A bohužel souhlasím s tím, že by to chtělo uklidit ty kabely. A jde to i bez stříhání, apod. Viz moje mašinka. Myslím, že to je uklizený celkem obsotojně:

- Rosie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2crash3r: ja tam zadnou cernou penu nemam...kde ji tam proboha vidis???
2lubitel: ta 120 fouka na CPU...protoze na CPU je jenom pasiv od staryho medenyho Titana...
2Zbyna: snesu kritiku ale v rozumnych mezich...ale tak to je jedno...piste si co chcete-prece kdyz se mi to nebude libit tak to nebudu vnimat,ne???
2Stoobi: Eh...no jo, mas to uklizeny suprove-ja vim ze to pomuze...jeste si s tim budu hrat...btw ale v Chieftecu je mnohem vic mista nez v ty moji Eurokejsce...dyt ja Chiefa mam...
2lubitel: ta 120 fouka na CPU...protoze na CPU je jenom pasiv od staryho medenyho Titana...
2Zbyna: snesu kritiku ale v rozumnych mezich...ale tak to je jedno...piste si co chcete-prece kdyz se mi to nebude libit tak to nebudu vnimat,ne???
2Stoobi: Eh...no jo, mas to uklizeny suprove-ja vim ze to pomuze...jeste si s tim budu hrat...btw ale v Chieftecu je mnohem vic mista nez v ty moji Eurokejsce...dyt ja Chiefa mam...
- dR@gon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No teda... pěkně vymetená case, jen co je pravda. Šloda, že v ní nemam taky tolik místa abych ty kabely takhle hezky poschovával... ale to je problém asi většiny ne-chiefovských case....Stoobi píše:... souhlasím s tím, že by to chtělo uklidit ty kabely. A jde to i bez stříhání, apod. Viz moje mašinka. Myslím, že to je uklizený celkem obsotojně...
BTW: Co to je za zdroj?
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nechci tady dělat nějaký OT. Ale je myslím jedno,jaká case. Nikde jinde kabely nejsou. Asi si myslíte, že jsou za tím plechem za mobo, ale tam není ani jeden.
Prostě to je všechno na přední straně. A stejně to vypadalo, když jsem tam měl i SLI karty. Je to jen o tom, si stím trochu pohrát.
A co je to za zdroj? Je to v podpise - Hiper ModulatTypeR 580W
Prostě to je všechno na přední straně. A stejně to vypadalo, když jsem tam měl i SLI karty. Je to jen o tom, si stím trochu pohrát.
A co je to za zdroj? Je to v podpise - Hiper ModulatTypeR 580W
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pochybujem, ze si si tym polepsil. 80 namontovana rovno na pasiv by bola podla mna ucinnejsia. zaroven by to vyzeralo podstatne lepsie. takto je tam ta 120 ako pest na oko(ako sa tu na fore obcas hovori)Rosie píše: 2lubitel: ta 120 fouka na CPU...protoze na CPU je jenom pasiv od staryho medenyho Titana...
to by som zmenil ako prve.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
ked to zhory, je to v hajzli