LG L204WT / PRO a PROTI

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
zark
Nováček
Nováček

Příspěvek od zark »

ted jsem nasel navod jak se dostat do servisu, celkem dobre

vypnout monitor, drzet MENU, zapnout monitor
potom pustit obe tlacitka, jak monitor nabehne tak menu a je to :)
pro normalni menu staci vypnout/zapnout
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

LG 20" LCD L204WT
No vidim ze v testech ve hrach monitor obstal, ja ho uz taky koukam asi mesic a citam recenze ja bych se zeptel ze ci tento monitor bude dobry i na CAD programy, ja by som ho vlastne vyuzil na kancelarske potreby, filmy a hlavne na kresleni v Cad programoch jako je autocad nemetschek archicad a jeste v 3D programech.Nepotrebuji moc drahy monitor chcem investovat kolem 10 000Kc a chci 20". uz jsem se dival na Eiza aj na Fujitsu-siemens ale pre mna su prilis drahe i ked vim ze se za kvalitu, ale pre mna je to zbytocne. Ma nekdo s timhle monitorem zkusenosti i ve CAD programech???
Diky za odpovedi :-)
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

Takže jsem si kupil tenhle monitor, zatím som spokojeny.No cerna barva je zarivo cerna, je fakt cerna no proste super, jsem zvedavy ze jaka bude prace v cad programech, ale zda se mi ze to bude super, pracovni plocha je obrovska :-).
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Jak mas nastaveny brightnes atd. jen tak pro predstavu. Kazdej to sem muze postnout to jeho nastaveni.
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Potreboval bych s timto monitorem neco poradim, takze ti co ho maji pls postujte.
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

zapnu monitor a objevi se hlaška analog power saving mode a nic obraz dal nenaběhne je to připojeno přes analog dvi nemam na grafice prosim help urgentni!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“