ne ne to nebyla podrážděná reakce, je mi líto že to tak bereš, to byl spíš výsměch tý obtížnosti a pravidlům, hlavně mi vadí jak tě to už od začátku boostuje, to je bohužel typický pro všechny tyhle hry, pak jsme na papírový d&d vzali kámoše kterej právě hrál jen BG/ID/NWN tak se mu pořád nelíbilo že nemá na druhym lvl zbraň +1
Tak sory sme sa zle pochopili obaja
No ale aspon mame obaja rovaky nazor stym co si napisal naprosto suhlasim.Neni nad papir
Ale zase NWN2 nemozem hodnotit negativne pretoze ked zoberiem vsetky hry ktore som videl za posledny rok ani jedna nemala to co tato.
Pribeh je na PC hru skvely,pravidla nie su uplne dokonale prebrate ale aj tak na PC som uz od doby BG nic lepsie nevidel,grafika je pekna (nie je dokonale ale sedi k fantasy dokonale),rozhovory (v ktorom fantasy ste od poslednej doby vydeli lepsie?),optimalizacia je v pohode (na zostave v podpise to bezi 1440x900 medium bez tienov uplne v pohode), zavazne bugy(oblivion,gothic3 a dalsie mali po vydani ovela horsie) opravil novy patch...
Pre mna je to od doby BG a PSCT konecne PC hra ktora ma bavi...
No ale je pravda ze kazdy mame rad nieco ine takze nic proti nikomu
P.S: Papierove D&D sa neda zo ziadnout PC hrou porovnavat (pre mna papier vyhrava).
Je to sice dlhy post ale zhrnul som tu snad vsetko co by som potom pisal do 30 postov (takto mate odomna pokoj) tak ma snad nezabijete