Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: re

Příspěvek od Rajče »

Gr8 Vivec píše: pak jsme na papírový d&d vzali kámoše kterej právě hrál jen BG/ID/NWN tak se mu pořád nelíbilo že nemá na druhym lvl zbraň +1
Jj tohle musim potvrdit, jako mínus - já jsem si na lvl 8 našetřil na sekeru s daze účinkem a bonusem +2, což je přeci jenom na začátek hry moc :? (teď to bohužel nehraju, protože mám v reklamaci MB :sad: )

EDIT : ten efekt tý sekery je asi spíš blind, než daze, ale to jedno...každopádně je moc dobrá na barbara na levelu 8...
Raiderpaco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Raiderpaco »

ne ne to nebyla podrážděná reakce, je mi líto že to tak bereš, to byl spíš výsměch tý obtížnosti a pravidlům, hlavně mi vadí jak tě to už od začátku boostuje, to je bohužel typický pro všechny tyhle hry, pak jsme na papírový d&d vzali kámoše kterej právě hrál jen BG/ID/NWN tak se mu pořád nelíbilo že nemá na druhym lvl zbraň +1
Tak sory sme sa zle pochopili obaja :oops:
No ale aspon mame obaja rovaky nazor stym co si napisal naprosto suhlasim.Neni nad papir 8)
Ale zase NWN2 nemozem hodnotit negativne pretoze ked zoberiem vsetky hry ktore som videl za posledny rok ani jedna nemala to co tato.
Pribeh je na PC hru skvely,pravidla nie su uplne dokonale prebrate ale aj tak na PC som uz od doby BG nic lepsie nevidel,grafika je pekna (nie je dokonale ale sedi k fantasy dokonale),rozhovory (v ktorom fantasy ste od poslednej doby vydeli lepsie?),optimalizacia je v pohode (na zostave v podpise to bezi 1440x900 medium bez tienov uplne v pohode), zavazne bugy(oblivion,gothic3 a dalsie mali po vydani ovela horsie) opravil novy patch...
Pre mna je to od doby BG a PSCT konecne PC hra ktora ma bavi...
No ale je pravda ze kazdy mame rad nieco ine takze nic proti nikomu
P.S: Papierove D&D sa neda zo ziadnout PC hrou porovnavat (pre mna papier vyhrava).

Je to sice dlhy post ale zhrnul som tu snad vsetko co by som potom pisal do 30 postov (takto mate odomna pokoj) tak ma snad nezabijete :oops:
Asus M2R32-MVP(SB600) Athlon64X2 @2,6Ghz
2x1024 Kingstone@750Mhz HISX1950Pro IceQ3
X-Fi PRO
VISTA64
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

veci ze Shandry bude mit u sebe Ammon :) staci ho vzit na nakou misi a veci bude mit v batohu :)

na 2levelu +1 zbran? :) clovek byl rad kdyz mel nakou magickou zbran tak na lvl 5 a to zasadne este bejvala naka kterou nemohl pouzivat :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

wallot píše: na 2levelu +1 zbran? :) clovek byl rad kdyz mel nakou magickou zbran tak na lvl 5 a to zasadne este bejvala naka kterou nemohl pouzivat :)
...tak ale to zas zalezi aj od GMka (PJ) :) treba to brat tak, ze hru na PC nehras 100vky az tisice hodin ako stolnu hru, takze preto sa v nej aj rychlo stupa a preto su tam skoro aj magicke zbrane.

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

wallot píše:na 2levelu +1 zbran? :) clovek byl rad kdyz mel nakou magickou zbran tak na lvl 5 a to zasadne este bejvala naka kterou nemohl pouzivat :)
v BG/ID/NWN bez problému, u papíru kolem 4-5lvl
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hru jsem měl pár dní po vydání ale asi po půl hodině jsem ji smazal z disku :) NWN1 mě moc bavilo ale tohle mě nechytlo...ale pak jsem to zase nainstaloval,jak to tady tak chválíte :lol: a neuvěřitelně mě to chytlo,super příběh,skvělá grafika,výborná optimalizace...podle mě nejlepší hra poslední doby :roll:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

hru jsem měl pár dní po vydání ale asi po půl hodině jsem ji smazal z disku Smile NWN1 mě moc bavilo ale tohle mě nechytlo...ale pak jsem to zase nainstaloval,jak to tady tak chválíte Laugh a neuvěřitelně mě to chytlo,super příběh,skvělá grafika,výborná optimalizace...podle mě nejlepší hra poslední doby
:D pekna zmena nazoru, dalsi dokaz toho ze pre ohodnotenie hry nestaci polhodina a podobne niektora hra moze mat slaby zaciatok niektora silny avsak HRA spociva v jadre hry a hratelnosti a nie v nejakej konkretnej casti
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
jsykora
Nováček
Nováček

Příspěvek od jsykora »

poraďte mi, jakej max. level kouzel je schopnej sesílat 10lvl cleric+10lvl warpriest? A druhá otázka, kolik d6 dmg udělá flamestrikem? Není mi jasné, co v manuálu myslejí u popisu spellcasting warpriesta tím every other level...
PS:zatím s kamarády tvoříme postavy na papíře, než dáme coop multiplayer
7800x3d | Thermalright Phantom Spirit | X670E Tomahawk WiFi | RX 9070XT Pulse | 2x32 GB DDR5 6000MHz cl30 | NVMe WD850x 2TB | NVMe 1TB | 3,84TB SSD PM883 | MaxTytan 1050W Titanium | Fractal Define R6 | Viewsonic 2758-2KP-MHD
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Tak musím se této hře také mírně omluvit. Včera jsem se odhodlal ji podruhé spustit, a pokračovat z původní půlhodiny další 2 hodiny, a začíná to být mnohem zajímavější. :D
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 radekhulan : Neboj, ono to má svoje kouzlo, ačkoliv je to o něčem úplně jiném, než Oblivion a G3 :wink:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak musím se této hře také mírně omluvit. Včera jsem se odhodlal ji podruhé spustit, a pokračovat z původní půlhodiny další 2 hodiny, a začíná to být mnohem zajímavější.
Dalsi dokaz zmeny nazoru , hra sa neda posudit po polhodine az hodine hrania pokial to vyslovene nieje nejaky kratky brak
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jsykora píše:poraďte mi, jakej max. level kouzel je schopnej sesílat 10lvl cleric+10lvl warpriest? A druhá otázka, kolik d6 dmg udělá flamestrikem? Není mi jasné, co v manuálu myslejí u popisu spellcasting warpriesta tím every other level...
PS:zatím s kamarády tvoříme postavy na papíře, než dáme coop multiplayer
to znamená že dostává kouzla ob level =>15 lvl spellcaster (10+5), 8 levelový kouzla
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Zdravim, lidi mam takovej problem, kdyz pokecam s jakymkoli obchodnikem (zatim jsem potkal 3 :) ) tak se mi neobevi zadna nabidka zbozi ani jinyho moznyho obchodu....podle me se to dit nema :) nevi nekdo proc a jak se toto deje a jak se toho zbavit.... ? diky moc
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

musíš u něj v dialogu kliknout na rozhovor že chceš aby ti ukázal zboží,neni to tak že na klikneš na NPC a hned ti vyleze obchod :)
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od mejla »

Co se týče těch obchodníků, stalo se mi to taky, po instalování posledního patche 1.03 Takže sem se vrátil k předchozímu a počkám až na další.
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

ChrastyII píše:musíš u něj v dialogu kliknout na rozhovor že chceš aby ti ukázal zboží,neni to tak že na klikneš na NPC a hned ti vyleze obchod :)
jezis :) nejsem trubka :D akorat pri kliknuti na "Show me what you have to sell" mi dialogove okno zmizne...a zadny okno na trade se neobevi...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Skeeter píše:
ChrastyII píše:musíš u něj v dialogu kliknout na rozhovor že chceš aby ti ukázal zboží,neni to tak že na klikneš na NPC a hned ti vyleze obchod :)
jezis :) nejsem trubka :D akorat pri kliknuti na "Show me what you have to sell" mi dialogove okno zmizne...a zadny okno na trade se neobevi...
Tak v tom případě se jedná skutečně o bug....
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

no mam presne ten isty problem. proste zrazu nemozem obchodovat a to som si na to konecne nasiel cas, ze to dohram :(

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

Už to niekto prešiel? Ja som skončil v tom paláci po obrane hradu. Teraz nemám veľa času, ale ten palác shadow kinga je fakt plný top undead príšer, a največšie svinstvo je že mi tie potvory nedovolia sa vyspať. Je to na p**u, ked mám v grupe mága, druida a clerika a nemožem sa vyspať. :crazy:
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

MAGMA píše:no mam presne ten isty problem. proste zrazu nemozem obchodovat a to som si na to konecne nasiel cas, ze to dohram :(
Pomůže reinstal hry a následně nahodit ručně patch 1.02
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“