Need for Speed: Pro Street
Moderátor: Baneshee
- scream
- Začátečník

- KasMen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ti si ale dali na cas
Chtelo by to nejakej rychlej link
sTano11: Jasny, nebude... nevim proc to pises trak suverenne kdyz to nemas nijak overeny
sTano11: Jasny, nebude... nevim proc to pises trak suverenne kdyz to nemas nijak overeny
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- scream
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
asi tak nejakThellwin píše:Kdyby jste si počkali na nějaký normální mirrory
//edit : tak linky jsou tu 795mb
FilePlanet
WorthPlaying
FileFront
GameStar.hu
3D Gamers
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- scream
- Začátečník

No vyskusal som si to neska na zaloznej 64bit 7300GS a vobec sa to nehybe zle 1280x1024 aniso, high 8-13fps co vobec neje zle na taky odpad... Hra vyzera pekne je to o dost ine ako carbon, mozno realnejsie....obtiaznost ale mizerna... Gripove zavody som vyhral na "KING" na druhy krat ale v 640x480@high 15-30fps
a tie v pusti na prvykrat..... na najnizsej obtiaznosti sa mozu hrat aj skolkari... Modely aut su pekne, rozmlatit sa to tiez da slusne (na NFS) ale nemozem sa zbavit pocitu ze pri buracke lietaju tie auta jak kartonove krabice od bananov...
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Otestováno na sestavě v podpisu.Opět jsou ve hře asi nejnáročnější stíny (stejně jako u Most Wanted) - je jedno jestli jsou na "Low" nebo "High" - fps se prostě drží kolem 30ti.Stačí je dát na "Off", a se vším ostatním na max a rozlišením 1280*1024 se to drží v klidu na 50-60 fps..v tunelech i 80 : ).
Jinak to působí docela dobře, líbí se mi to poškozování auta, a jsem rád, že už to nejsou noční závody..Undergroundy i Carbon jsem nesnášel.Ale jestli se to vyrovná Most Wanted, které mě bavily hodně díky policajtům a skvělé podzimní atmosféře, to nevím.
Jinak to působí docela dobře, líbí se mi to poškozování auta, a jsem rád, že už to nejsou noční závody..Undergroundy i Carbon jsem nesnášel.Ale jestli se to vyrovná Most Wanted, které mě bavily hodně díky policajtům a skvělé podzimní atmosféře, to nevím.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stahujte a zkousejte, myslim ze budete velice mile prekvapeni.
Demo hodnotim kladne. V porovnani s rok starymi Carbon otocka od totalni misty az smesne arkady smerem k zabavnemu zavodeni. Grafika je pekna, zadne zefektnene paskvily. Narocnost taky neni nijak krvava.
Ke komfortnimu ovladani je treba >50fps a urcite vic nez 1GB RAM.
Demo hodnotim kladne. V porovnani s rok starymi Carbon otocka od totalni misty az smesne arkady smerem k zabavnemu zavodeni. Grafika je pekna, zadne zefektnene paskvily. Narocnost taky neni nijak krvava.
Ke komfortnimu ovladani je treba >50fps a urcite vic nez 1GB RAM.
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- scream
- Začátečník

- jardava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jardava píše:hra se cuká furt jak pi.. to neni normalni je jedno jestli to dam vse na high nebo vse naplno jako da se to nejak hrat ale cukne se to
Cau,mam uplne stejny problem a nevim cim to je:(Jde mi to napsoto plnynule ale dela to takove pulvterinove skubance jakoby žejo?Dost neprijemne.Nevi nekdo cim to je?
- Thellwin
- Administrátor

- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
me to ovladani auta prijde nejake tezkopadne, ale jeste na to odpoledne sednu a snad si zvyknu. Jinak grafika pekna a co se tyce obtiznosti, tak verim ze na kinga muze jezdit i 5-lete dite 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nastaveni 1024/768, High Details ..Filtrovani:Aniso + 4xAA
mereno pri Grip zavode na 2 kola...pres Fraps..FPS:
Avg: 61.758 - Min: 36 - Max: 121
jinak se pridavam k anzoru ze i Pri vysokych FPS ta hra nani proste nejak plynula...rozhodne mam plynulejsi Test Drive Unlmited pri 60 nez ProS pri 60....
mereno pri Grip zavode na 2 kola...pres Fraps..FPS:
Avg: 61.758 - Min: 36 - Max: 121
jinak se pridavam k anzoru ze i Pri vysokych FPS ta hra nani proste nejak plynula...rozhodne mam plynulejsi Test Drive Unlmited pri 60 nez ProS pri 60....
Naposledy upravil(a) Walker dne sob 3. lis 2007, 12:24, celkem upraveno 1 x.