Jo, konečněAche píše:Konečně si už můžeš zahrát plynule Crysis...Heh.. to bych mohl taky... konečně i frozen level s TRAA (respetkitve 16XMSAA + 8XSSTRAA) pojede snad úplně plynule... jdu to zkusit.
EDIT: Tak docela fail, pořád to není 60+fps, náročnější scény padaj:
http://abload.de/img/crysis642013-11-1421-ahfso.jpg ...je to šit![]()
A pak že je to overkill, prdlajz.
Je to fakt solidní kousek no, sozřejmě, že mu to lítá v rozmezí 1212-1280, ale těch 1280MHz má celkem často, v takovym crysisu mu to někdy jede i 1212MHz, ale zvláštní je že kolikrát má přitom GPU load třeba 60% a to někdy i při vyšší frekvenci...jestli ho přece jen nelimituje CPU, že by to až takhle srážel power se mi nezdá...no snad ne moc, ikdyž asi bude - Core i5 750@4GHz.Ache píše:Tak to je hodně šílený kus. Já končim někde s maximama kolem 1254MHz. Stabilně heaven, valley, projde až s maximama na 1241MHz. Akorát že jsou to prostě maxima... karta stejně většinu času jede mnohem níž.
Nesmutni, já až tady někdy postnu taky svůj ASIC, tak budu mít taky tak nějak, já mám vyloženě na tyhlety "loterie" smůlu, ať sou to kostky nebo jiný hry, počítám s 90% šancí že si domů přinesu kartu s 60% ASIC.michalpuk píše:To jo za 9,6k, kdybych to mel za 12k co to prodávaj teď , tak bych ji vrátil.
Stará hd5870 šla taky špatně taktovat. Asi sem smolař, nebo je to tím že vždy kupuju ty nejlevnější verze.
Bez oc bostuje na 1050MHz, tj oc jde jen 30MHz
Ono by šel dokonce vyrobit autoexec.bat s tim všim a jediný co musí člověk co to chce flashnout je nastavit si flashku jako první boot.RAD-x píše:nvflash -4 -5 -6 novejbios.rom, boot flashku a je to hned...
To je celkem pěkný, ale jestli tě taky nelimituje CPU, http://www.xbitlabs.com/articles/graphi ... html#sect1 prej P15000 s lehce oclym titanem.Shakall605 píše:Tak se mi do ruky dostala 780 Ti. ASIC 73%, při power tar 106%, teploty na 95°C (stejně se teplota držela na 83°C) jsem se dostal na 1100Mhz/core (boost na 1200Mhz), více jsem prozatím nezkoušel.
Jen 3D mark 11 (performance) P14000.
+Ta známýho GTX780 s default biosem a 1280MHz max dá P12000.