Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
- goodfire
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

Z těch dvou, no takhle, máš odkaz na dvě rozdílné myši, jedna stojí okolo 500,- a druhá okolo 1200,- napíšu ti tuhle radu:goodfire píše:Rozhoduji se mězi těmito dvěma,kterou byste vzali? http://www.czechcomputer.cz/product_com ... 47&artno3=
Bude to převážně na hry, ale i na práci, no ale spíše na ty hry, takže která bude lepší?
Z levnějších jedině tu A4Tech X750BF, z kvalitnějších jedině Logitech G5 za bezkonkurenční cenu 1260,- v Alfě
viz.: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
A máme jich ještě dost, nemusíš mít strach, že by nebyli už
porovnávat Logitech vs A4tech ani nejde, prostě Logitech je bezkonkurenční..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- goodfire
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dodo677
- Začátečník

A podle tebe není G5tak kvalitní herní myš?....osobně jdu taky do A4-techu.....ale kdyby mě nebylo líto těch 700kil navíc...tak není co řešit...goodfire píše:ale mě se ten logitech moc nelíbí, ne jako ani tak vzhledově... určitě je dobrá, ale já převážně hraju CS a tam je potřeba kvalitní herní myš...ale to určitě víte
- goodfire
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dodo677
- Začátečník

No já nevím..ale ať to čtu jak to čtu...furt mě z toho vychází že potřebuješ kvalitní myš a proto se ti nelíbí ta G5tka.....goodfire píše:Ale to sem neřekl, ale má to miň dpc (2000) nevim jestli je to sice rozhodující, ta co sem chtěl má 3200 a je za stejnou cenu....Dodo677 píše:A podle tebe není G5tak kvalitní herní myš?....osobně jdu taky do A4-techu.....ale kdyby mě nebylo líto těch 700kil navíc...tak není co řešit...
jinak DPC taky není všecko...
- goodfire
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
¨Dodo677 píše:No já nevím..ale ať to čtu jak to čtu...furt mě z toho vychází že potřebuješ kvalitní myš a proto se ti nelíbí ta G5tka.....goodfire píše: Ale to sem neřekl, ale má to miň dpc (2000) nevim jestli je to sice rozhodující, ta co sem chtěl má 3200 a je za stejnou cenu....
jinak DPC taky není všecko...
Já vim no, sem myslel dpi... ještě uvidíme
- Nothingus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
AHoj po nějaké době my vypověděla službu logitech MX510, byl jsem sní velice spokojen. Tak potřebuju novou myš, ale na trhu je teďka výběr jak prase tak nevím kam šáhnout. Momenátlně používám kuličkovou myš a zdá se mi jako více agilnější než tak MX510 to byl takovej potkan velkej tak ve stylu menších myší se mi zamlouvá styl razoru, ale zase nevím jak si na ni zvyknu... Chtěl bych drátovou optickou asi laserová je drazší a ani bych ji nějak nevyužil. Cena tak kolem 1OOO může být
Podložka pod myš nevím zatím jsem jezdil po stole, ale tak nová myš by si zasloužila novou podložku v nějaké relaci 4OO Kč?
Podložka pod myš nevím zatím jsem jezdil po stole, ale tak nová myš by si zasloužila novou podložku v nějaké relaci 4OO Kč?
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pkey
- Nováček

-
Myš pro CAD
Nemá někdo typ na myš s citlivými (menší odpor) tlačítky a kolečkem. Všechno co se mi dostalo v poslední době do ruky má strašně tvrdé kolečko a při intenzivním využívání jako třetí tlačítko je to utrpení. Mám letitou kuličkovou Logitech pilot se třemi tlačítky (bez kolečka), ale je to bohužel ještě na port com. Ta má odpor tlačítek okolo 40 gramů i skvělý tvar (preferuji menší a nižší). Dnešní Logitech myši mají na kolečku snad 200 gramů, ne-li více, a navíc myši Logitech jaksi vyrostly a ztučněly.
- Nothingus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Myš pro CAD
Je to divné, ale při rozebírání myši mx510 jsem u kolečka vytahl takovej dratek a kolečko jede bez žádného odporupkey píše:Nemá někdo typ na myš s citlivými (menší odpor) tlačítky a kolečkem. Všechno co se mi dostalo v poslední době do ruky má strašně tvrdé kolečko a při intenzivním využívání jako třetí tlačítko je to utrpení. Mám letitou kuličkovou Logitech pilot se třemi tlačítky (bez kolečka), ale je to bohužel ještě na port com. Ta má odpor tlačítek okolo 40 gramů i skvělý tvar (preferuji menší a nižší). Dnešní Logitech myši mají na kolečku snad 200 gramů, ne-li více, a navíc myši Logitech jaksi vyrostly a ztučněly.
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prodávám teď na Aukru tuhle :
Microsoft Laser Mouse 6000
používal jsem jí jenom chvíli ale je výborná, rychlá odezva, přesné snímání - používá se opravdu příjemně, jenom ta ergonomie mi moc nesedí, ale to je nejspíš o zvyku
btw jestli máte o ní někdo zájem tak napište SZ
Microsoft Laser Mouse 6000
Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32873btw jestli máte o ní někdo zájem tak napište SZ
- pkey
- Nováček

-
Re: Myš pro CAD
Nevím co přesně myslíš tím jede. Já mám na mysli stisknutí kolečka coby třetího tlačítka. Rozdělal jsem řadu myší a vždy to byla záležitost mikrospínače. Taky jsem si myslel, že se dostanu k nějaké pružince, ale ouha.Nothingus píše:Je to divné, ale při rozebírání myši mx510 jsem u kolečka vytahl takovej dratek a kolečko jede bez žádného odporupkey píše:Nemá někdo typ na myš s citlivými (menší odpor) tlačítky a kolečkem. Všechno co se mi dostalo v poslední době do ruky má strašně tvrdé kolečko a při intenzivním využívání jako třetí tlačítko je to utrpení. Mám letitou kuličkovou Logitech pilot se třemi tlačítky (bez kolečka), ale je to bohužel ještě na port com. Ta má odpor tlačítek okolo 40 gramů i skvělý tvar (preferuji menší a nižší). Dnešní Logitech myši mají na kolečku snad 200 gramů, ne-li více, a navíc myši Logitech jaksi vyrostly a ztučněly.. Nevýhoda akorát když zmáčkneš kolečko tak už nedrží...
- Martin Kusyn
- Začátečník

Razer eXacmat ... kovová, dva povrch na výběr ... používám ji v ombinaci s Logitech G5 a imho je to perfekntí kousekX-COM píše:Mohli byste mi poradit nějakou nejraději kovovou podložku pod laserovou myš (Razer Copperhead). Hry nehraji. Cena co nejnižší, Velikost může být malá.
Děkuji
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
- prd
- Začátečník

-
pokud si dobre pamatuju tak exactmat ma jen kovovy jadro, ale povrch je plast... Nehlede, ze copperheady mely na hrubsi strane problemy se snimanim.Martin Kusyn píše:Razer eXacmat ... kovová, dva povrch na výběr ... používám ji v ombinaci s Logitech G5 a imho je to perfekntí kousekX-COM píše:Mohli byste mi poradit nějakou nejraději kovovou podložku pod laserovou myš (Razer Copperhead). Hry nehraji. Cena co nejnižší, Velikost může být malá.
Děkuji
X-com :
Zkus tuhle, ale moc bych neveril tomu, ze na ni budou laserovy mysi snimat nejak zvlast dobre. Navic je docela mastna;)
http://www.supergamer.cz/razer-destructor-p-20335.html
Dalsi ti asi neporadim, steelpad nabizi naky kovovy podlozky, ultimat taky, jen jestli muzu doporucit urcite nekupuj steelpad SX, cet sem na az moc negativnich ohlasu, co se snimani tyka.
Pro ostatni, co schani podlozku, ktera hodne dlouho vydrzi a perfektne klouze, bych doporucil kluznou desku z cistyho teflonu (stoji cca. 400kc). Jedinym problemem je, ze na ni velice spatne fungujou laserovy mysi.
- faugusztin
- Začátečník

-
Tak ja ti teda neviem, mne sa to ako plast vobec nezda. Mozno je to nejaky farebny povlak, ale na to, ako si zachovava teplotu (rozumej neustale studeny, rovnako ako moja hlinikova klavesnica) by som si nedovolil tvrdit, ze je to plastprd píše:pokud si dobre pamatuju tak exactmat ma jen kovovy jadro, ale povrch je plast... Nehlede, ze copperheady mely na hrubsi strane problemy se snimanim.
- MK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
eXactMat je z hliníku a na povrchu má nalepenou černou fólii/plast
Je k sehnání nějaká podložka určená primárně pro laser?
Je k sehnání nějaká podložka určená primárně pro laser?
Asus P5K Deluxe, E8400 @4200Mhz 1.4V, Thermalright Ultra-120 Extreme, 933Mhz 4x1GB A-DATA, WD5000AAKS + silencer, Gainward 8800GTS 512MB @780/1850/2230, X-Fi Fatal1ty, Corsair HX520, Lian Li A10, Nec 20WGX2
- Martin Kusyn
- Začátečník

prd .... ano máš pravdu - původně jsem myslel, že je na kluzné vrstvy použit teflon, ale je to vskutku plast ... nicméně to to rozhodně není špatná podložka ...
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
- nick003
- Nováček

-
Jaká bezdrátová myš k notebooku zvládne jako podložku bez problému papír ?? Staci i obycnejna jako tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44256 nebo pokud byste me přesvědčili dobrými argumenty tak bych šel mozna i do tehle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45785 . Ale asi ani jedna znich neni vhodna na rekreacni hrani her ze? Mam doma uplne zaklad opticka od Geniusu a pohoda Díky