Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

co mam zvolit za mys k notesu? beru v potaz mysi v cenovy kategorii kolem 1500Kc koukal sem a moznosti sou:
G5 - klasika jeste sem doma nemel Logitech ale hral sem s MX518tkou asi 2 dny
Lachesis - v recenzich podava dobry vykony sam mam radsi razer
Habu - skusenosti nemam tu asi ne
popripade neco jnyho

ted mam u PC razer pro 1.6 takze spis bych preferoval Razer podlozku budu pouzivat steelpad Qck (hadr je hadr plastak nemam rad)
NB:Acer Aspire V3 571G
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

ak ti za tie 2 dni plne vyhovovala MX tak g5 ber
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

dalo se to prezit ale sem zvyklej na mensi mys pro me to bylo jak jezdit s nakldakem po centru prahy
NB:Acer Aspire V3 571G
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2 Ku!1k .... prostě si vyber takovou co ti padne do ruky ... u těhle myší dost pochybuju, že by ses mohl seknout na nekvalitním kousku
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

máte někdo zkušenosti s novinkama od A4-tech?

A4 Tech X-738BK Oscar
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000IWB

A4 Tech XL-740K Oscar
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000IWA

odezva 1ms nyní nově...Ale má někdso s ní už praktickou zkušenost?
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Obě sem zkoušel jen tak na 10 minut. Ta XL-740K je opravdu velká, povrch má vroubkovanej ve stylu kůže nějakýho plaza. X-738BK je trochu menší proto se mě držela líp. Mohly by mít tenší kabel. Jinak IMO super myši za tu cenu.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Jaky je rozdil mezi Razer Copperhead a Razer Diamondback popřípade Razer Krait? díky
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hlavne design a potom nejake technicke detaily.
Copperhead ma firmware s profilmi, tie dve nie.

Diamondback a Krait su oproti Copperhedu a DeathAdderovi trosku nizsie.

Krait som ale v ruke nedrzal, Copperhead, DeathAdder a Diamondblack Plasma mam soma.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Wuuduu píše:hlavne design a potom nejake technicke detaily.
Copperhead ma firmware s profilmi, tie dve nie.

Diamondback a Krait su oproti Copperhedu a DeathAdderovi trosku nizsie.

Krait som ale v ruke nedrzal, Copperhead, DeathAdder a Diamondblack Plasma mam soma.
Tak kterou Copperhead nebo Diamondback?
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Re: Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Příspěvek od Hogwash »

Tak jsem si nakonec pořídil Copperheada, ale nevím jestli je to možný, ale mě z toho zvuku co vydává při klikání bolí nehorázně hlava (smůla jak drak), jinak je to perfektní, dobře se drží, citlivost super, tak se ptám jestli by nešlo nějak udělat aby to přestalo tak klikat, nebo někdo doporučil nějakou podobnou, ale aby nevydávala zvuk při klikání, nebo jen minimální :(
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Ahojte,

pořídil jsem si Logitech G9 a mám takovej zvláštní problém - kolečko myši při scrollu není úplně přesné. Hraju cod4, jsem již od cod1 navyklý na scroll bugy (urychlení některých akcí - třeba přebíjení), které dělám kolečkem. Mno ale potřebuji pro to přesnost v tom smyslu, že když hnu o jeden vroubek nahoru, tak mi zbraň přeskočí, když dolu, tak zase.

Mno a v tom je problém, kolečko funguje, ale podle toho, jak se mu chce. I když scrolluju třeba pctuning, nebo jakoukoli jinou stránku, tak občas poposkočí stránka dolu, občas ne, tipl bych to že tak 3/5 vroubků fungují a zbývající 2/5 ne.

Myš jsem i rozdělal a zkontroloval, zda-li není u kolečka nějaká nečistota, nebo něco. Bohužel, nic, na co bych mohl přijít jsem nenašel a radši jsem ten složitej mechanismus zase zadělal. Přemýšlel jsem i o reklamaci, ale pochybuji, že by mi uznali reklamaci na něco, co je normálně funkční. Na mé minulé myši - Razer Lachesis, i předtím na VX Revolution/MX518 fungovalo kolečko úplně přesně, proto si myslím, že je to chyba.

Neví si někdo s tím rady?

PS: Ještě by mi bodl nějaký soft, který by zamezil snímání laseru nad povrchem. Když přesouvám myš, občas se utrhnu, protože jsem z Lachesisky zvedat jen 2mm, zatímco zde musím zvedat imho přes 4mm.
klom
Nováček
Nováček

Příspěvek od klom »

Cawe all prosím vás o radu hrajeme s klanem Cs 1.6 a sem tam hodim i W3:DOTA a před týdnem mi odešla myška.a co tu tak koukám tak tuz v kuse padají ménaa jako razer a g5 ale co třeba
G9? http://www.supergamer.cz/logitech-laser ... 0ea5b7e040
nejnovější razer? Razer Lachesis
http://www.supergamer.cz/razer-lachesis ... 0ea5b7e040

a nebo na pohled velmi zajímavá myška Microsoft SideWinder
http://www.supergamer.cz/microsoft-side ... 0ea5b7e040
tak pls poradte co(nemusí to být jen z těchto tří) ale sem ochoten do myšky investovat až 2500Kč a když vyberete nakou myšku poradte i podložku
Alphi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alphi »

klom: když se chceš takhle tomu hraní víc věnovat, rozhodně si jdi někam ty myši osahat a ber podle toho, která ti bude nejpohodlnější.

Pokud bys chtěl kupovat fakt "naslepo", pak bych ti doporučil Deathadder (pokud tedy držíš myš v pravé ruce), ten už si u mě pár lidí osahalo a nikdo z nich neměl nejmenší problém (lidi všemožných velikostí i tvarů ruky). Jako podložka k němu skvěle sedne eXactMat.
klom
Nováček
Nováček

Příspěvek od klom »

mno já sem si ošahával tu g9 i ten microdoft a povím ti že obojí sedne krásně do ruky jen Ten new razer sem neměl v ruce přímo ale přes ochraný plast a i ta sedla dobře takže potřebuju poradit od vás jaká z nich je asi nejlepší jak technicky tak prakticky\ při opravdové zátěži :D
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

Tak "vysku" snimavosti laseru jen tezko zmenis, leda zvednout cely laser o 2mm vys. Ale kdo by si to takoveto mysi troufnul. Je to dost o zvyku a sam moc dobre vim, ze na G9 bych si nikdy nezvykl. Proste se mi jako celek nelibi a nepasuje...
Montoya
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Montoya »

zdar, potreboval bych poradit, jakou podlozku. Ted mam Steelpad QcK mini. Ze zacatku byla dobra, ale jakmile se zanesla prachem, uz to neni ono. Navic se mi odlupuje latka od te gumy...Sklenenych a kovovych podlozek se bojim protoze nevim jestli nebudou studit. Mam G5, hraju jen FPS hry s nizkou citlivosti. Chtel bych investovat max 500Kc...
klom
Nováček
Nováček

Příspěvek od klom »

tak sem si koupil nakonec uplně něco jinýho než očem je tu dosud řeč :D

http://www.supergamer.cz/roccat-kone-ga ... b3fda7bacb

Výde až v říjnu mno koupil sem to i s podloužkou od nich tak co vy na ni?? :D
Alphi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alphi »

Do takový myši bych naslepo asi nešel. Na pohled nevypadá špatně, ale osobně preferuju široký předky Razerů (Deathadder, Lachesis).
A čekat do října (jestli vůbec v říjnu vyjde)? :P
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Potreboval by som poradiť myš pre NTB (nie NTBkový, tj nijaké nano či piko myši) do 800Kč.
Iba na prácu, nepotrebujeme mať tam žiadne tlačítka naviac, ale podmienka je presnosť a rýchlosť.
diky za tipy (momentálne nemám veľa času sa zaoberať výberom či čítanie recenzií)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Já bych vzal Logitech MX400, na hry/práci je to nejlepší myška ve svojí ceně, strašně jsem si na ni zvykl, mám ji i u NB, perfektní ergonomie a je rychlá a spolehlivá :wink:
Nic jineho jako ja nechtit :lol:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“