http://www.pcinlife.com/article/graphic ... 63_25.html
Moderátoři: Walker1134, Wilik

To je taky duvod proc se zvlaste prilezitostnym paranum se slabsi GF vyplati ignorovat nejnovejsi herni produkci, eventualne ji strkat do supliku na dobu pozdejsidjstudio píše:Je to masakr zahrat si na 8800GTX nakou starsi hru,sedl jsem k F.E.A.R a nemuzu se odtrhnout.1600*1200 vse na full,vyhlazovani na MAX.Prave si rikam ze se nekdy vyplati si pockat na poradnej hardware a update hry kdy to poradne vyladej.

nikedy to býva problém...Barbanos píše:Ahoj mám dotaz nejde mě AA přes CP at tam udelám co tam udělám
Takže mám to takhle v CP Vyhlazování-vylepšit nastavení aplikace, Vyhlazování gama-zapnuto, a AA 4x, Vyhlazování průhlednost-zapnuto tak tohle mám nastaveno cp a ani Oblivion(hdr), Il2, Far Cry(hdr), nic nemaká pokud hra AA obsahuje tak vše jde, na Guru3d jsem dočetl že někomu chodí AA až od 8x vejš(mě ne) a pak v RivaTuneru jde zapnout AA natvrdo někde v pokročilím nastavení a pak to maká ale to se mě nechce(zlatý profily), ovladače jsem měl 158.22, 162.18, a160.x neco už nevím, tenhle problem se prej týká jen 8800gts/gtx tak to je vše diky za jakoukoli radu Bar

640MB verziu..do buducnaWalker píše:kdybych mel kupovat 8800 GTS mel bych vzit 320 nebo 640MB verzi?!

pokial bude hrat na velkom rozliseni .neni co riesitGerimo píše:tohle neexistuje, kord u nVidie, ktera se soustredi na soucasny vykon.Net píše: 640MB verziu..do buducna

aj to je pravda..snad to opravia buduce ovladace.barco píše:To je pravda, ale zasa u GTS 320MB sa najviac prejavuje spackaný memory managment, treba len dúfať, že to nVidia opraví