GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
plastelinak
Červená karta
Červená karta

Re: GTA V

Příspěvek od plastelinak »

[sarcasm] 4k je prumer, my uz valime na 8k 8-) [/sarcasm]
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

AllowedCry píše:Ty snad nemáš? :nervous:
Nemám, tak pardón, omlouvám se :sad:
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Je pravda že nečekám že by hra byla hned v jednu hratelná. Bude tam patch a určitě budou mít zkolabovaný servery. Zahraju až zítra po práci.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

dávejte pak info ať mám v práci co číst :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Já to zkusím hned po jedné a když to půjde zahraju a na šestou půjdu do práce :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Eddward
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Eddward »

4K je dnes mozno trendy, ale stale nic pre beznych ludi... ak sa niekedy rozhodnem pre taky monitor tak grafika musi tomu tiez odpovedat, ale to musi prist najskor vykon dnesnych TOP grafik do strednej triedy...

inak ja budem na prijme mozno az do tretej, takze kludne piste co vas zaujima potom :) nemam uz ale tu najlepsiu grafiku, cize vsetko s mierou :)
zaujimave postrehy budem tiez priebezne pisat...
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Eddward píše:4K je dnes mozno trendy, ale stale nic pre beznych ludi... ak sa niekedy rozhodnem pre taky monitor tak grafika musi tomu tiez odpovedat, ale to musi prist najskor vykon dnesnych TOP grafik do strednej triedy...

inak ja budem na prijme mozno az do tretej, takze kludne piste co vas zaujima potom :) nemam uz ale tu najlepsiu grafiku, cize vsetko s mierou :)
zaujimave postrehy budem tiez priebezne pisat...

piš úplně cokoliv tě napadne, hlavně jak to švihá, co ovládání, cokoliv :)
plastelinak
Červená karta
Červená karta

Svihat to bude dobre, port to bude povedeny, ovladani? Ja to budu hrat na xbox ovladaci, gta na klavesnici s mysi? Dobrej vtip :-D
Eddward
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Eddward »

ja som hral naposledy na konzole GTA San Andreas a nepripadalo mi to nejak uchvatne s tym ovladacom... klavesnica a mys povazujem praveze za velmi optimalnu kombinaciu pre tento typ hry
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

kdybych to chtěl hrát na přitroublém ovladači už dávno jsem to hrál na PS 4, na wsad se těším :) odehrál jsem tak Dark souls nevidím problém zde
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Patch se stahovat asi bude, nechám zaplý PC, třeba se to do těch pátý ráno stáhne a budu si moct zahrát než pudu makat...to bude sranda až sednu pak za volant :lol:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Je fakt, že když jsem hrál GTA 5 na PS4, tak mě to ve větších přestřelkách dost s**** a to je snad jediná hra, kde jsem měl s ovladačem fakt problém ... Autoaim je zase hrozná nuda i ten částečný, protože je hra pak hrozně jednoduchá .... ale na druhou stranu, když se z x směrů vyřítí x nepřátel, tak se to na tom ovladači s manuálem opravdu špatně koriguje a člověka to spíš znechut ... bohužel tady žádný kompromis moc udělat nejde a tím pádem jsou přestřelky jedna velká nuda a tím pádem mi chybí i logicka, proč je GTA primárně konzol hra, když se na samotné konzoli v jednom ze zásadních faktorů hratelnosti špatně ovládá ... Uvidíme, jak se to bude hrát na PC, ale předpokládám, že to bude určitě lepší ..
plastelinak
Červená karta
Červená karta

Pro me zase naopak, hry z pohledu 3. osoby jedine na ovladaci. Jedine co vlastne hraju na klavesnici s mysi (no ani ne na klavesnici jako spis na keyepadu razer orbweaver) tak je CS GO :-D
Zbytek xbox ovladac a simulatory na HOTAS x52 nebo volant.

GTA 4 bylo treba pro me na klavesnici nehratelne, citil jsem se dost trapne to hrat na klavesnici, zvlast kdyz to byl jeste tak nepovedeny konzolovy port.

Rad si koriguju rychlost triggerama a analogovyma packama presne ridim, nez na klavesnici kdyz zmacknu W tak to znamena automaticky max rychlost, ovladacem v klidecku.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Na tom jsem jako ondra91, hraní na gamepadu mi nedělá moc problém ani u stříleček na xbox one, ale u GTA5 mi to vysloveně vadilo a odrazovalo mě to od hraní, nevím proč, je to tam strašně nepohodlný.
PS5 Pro | LG OLED CX55
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já používám oboje, gamepadem řídim a jinak myš s klavesnici, u čtyřky to bylo fajn
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

z trošku jiného soudku - volá mi kamarád,že prý je možný koupit skrz VPNku GTA V třeba z vietnamu ( člověk obdrží jen kod ) apod za cca pulku toho co tady v ČR. Někdo zkušenost?
s Intelem na věčné časy
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mam objednané gta z brazilskýho obchodu, klíč maji rozesílat v další vlně až zítra, tak ti můžu poreferovat, podle všeho neni žádná jazykově omezená verze hry ani žádnej region
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Ja jsem take kvuli GTA V a Witcher 3 nakonec upgradoval HW :-). ( I kdyz nejen, take Elite: Dangerous mne trochu motivoval ;)). Jen ted sam nevim, co budu hrat vic, ale asi spis podle nalady.

Gaming (Default)
OC
OC Hardocp

Ale na 4k si stejne netroufam, i kdyz pokud bude slusna optimalizace ... :-). Radeji uprednostnim HD na ultra v 60 FPS, nez nejaky DSR, ktery sice vypada hezky, ale uz to ma obcasne propady v FPS.
---
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Nějaký maník si stáhl z webu R* patche, zprovoznil tím hru a streamoval to na twitchi.. dostal za to ban na GTA online... to se fakt vyplatí pár hodin před vydáním :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

90min, cakame?:D
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“