-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Kez by Aliance zhynula desivou smrti Bongo Bongo.... :-D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Skeeter píše:Kez by Aliance zhynula desivou smrti Bongo Bongo.... :-D
lol, proc prosimte........

dyt by nebylo koho zabijet
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

to Rajce:

...jestlize je feralek nuzkama na papiry typu warr, retri-pala, samik a trochu i roug, je pro nej lock poradnym kusem sutru. nezacnes-li jako opener, nemas-li dobrej equip a narazis-li na protivnika se skillem vetsim nez ma opici mlade, ceka te obvykle corpse run. :? loci jsou ted trochu OP - a to je bohuze fakt. staci se jen podivat na slozeni cookie-cutter arena komb...

...osobne jsem nejvic zvedavej na 2.3 retri pala. novej upgrade retri stromu + tak trochu OP arena S3 retri set by mohly znamenat znovuzrozeni davno zapomenuteho 2.0 retri ownage. mno uvidime...

...rozdil mezi S1 a S3 bych "obrovskym" rozhodne neoznacoval. "obrovsky" je totiz rozdil mezi S1 arena a T4. bez resilience a mrte HP totiz nema smysl do areny vubec chodit...

btw - farmete v AV honory dokud to jde. za hodku se da v klidku ziskat 1-1.5k, coz jak se zda s prichodem 2.3 a zmenou AV skonci. navic kdo by nechtel ziskat moc nice PvP S1 set za jeden vikend? :wink:
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

Wiruz píše:
lol, proc prosimte........

dyt by nebylo koho zabijet
^^ 8)
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No nevim jak na jinych serverech, ale u nas snad jenom AV aliance stabilne vyhrava.

Proste nam jde lepe PVE a hordakum PVP.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Neviete ci je nejaky sposob, ako premenovat postavu?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

pri transferu nebo za cas bude s dalsim patchem asi za 10 euro tusim
just me
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

ByzaX píše:Neviete ci je nejaky sposob, ako premenovat postavu?
Vzhledem k tomu že je možnost přesunout postavu ze serveru na server , tak myslím že umožnili i přejmenování, asi to ale nebude zadarmo.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Pri presunu je prejmenovani ve vetsine pripadech i nutne, kdyz si vyjedete nejaky nick, tak je klidne i 20x na wow serverech.

Meli jste vcera taky zabugovany BG?

Ja jsem se pripojil na AV a misto sveho impa(Rulkol) jsem mel impa s jinym nazvem(Pipin) a navic nemel zadne spelly....takze no stamina buff.
Hned po pripojeni do AV mi to napsalo hlasku: Pet internal error

V AB Pet jel ok, ale zase jsem dostal behem 5 minut 2x DC...nechapu co s tim vcera delali fakt..

Nekdo info o patchi kdy ma byt? Uz se na nej tesim jako maly kluk :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

ja mam taky posledni dobou problemky...Obcas se mi hra z niceho nic sekne a DC. A dneska mi to psalo pri lootovani "internal bag error" tak nevim. Asi je nekde zrada....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

jj poslední dobou taky můžu potvrdit problémy...např. občas zabiju moba a ačkoliv nemám lag, tak ho nemůžu lootnout a píše mi to You cannot loot that corpse a trvá třeba 10s, než mě to nechá to udělat...nebo v BG útočim na jinýho hráče a jsem těsně za nim, ale píše mi to při pokusu o Mangle: You are too far away (že jsem daleko) a přitom jsem hned za nim...a na to, abych ho zraňoval ho musím předběhnout :o
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

ByzaX píše:Neviete ci je nejaky sposob, ako premenovat postavu?
pokud umis dobre anglicky a ses dost komunikativni, tak bych zkusil napsat ticket GM, da se s nema domluvit, proste mu to rozumne vysvetlit proc to chces atd, ne hele JA CHCI zmenit meno dik!

Gmka sou celkem vpohode akorat to chce trosku vyrecnosti
edit:
jo jo loot lagy a pvp lagy sou normalni a pro meleeky to je dost smrtelny a naprd, na Drak Thulu to dela taky, na Shadow Moonu pred velkou migraci taky
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

LOVIT píše: jo jo loot lagy a pvp lagy sou normalni a pro meleeky to je dost smrtelny a naprd
No to mi povídej :/ ...v podstatě jsem pak vyřízenej a BG dost znechuceně opouštím, protože běžet před někym, abych mu mohl dávat melle DMG a pokušet se bejt furt před nim je nemožný...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Potvrzuju, že když máš nějaký rozumný důvod, tak tě GMko jmeno necha změnit. Nebo zkus říct někomu, ať si na tebe ztěžuje, že tvuj nick je v jeho jazyce (samozrejme nejaky zapadacky) sproste slovo a pak ho budes muset menit. GMko nebude zjistovat sprosta slova.
To prvni funguje, byvalemu členovi guildy se hodne lidi v BG smalo, tak ho nechali zmenit nick.

Btw. Kdy bude ten novy patch? Ja nejak zaspal s lvlenim locka, tak jestli to jeste stihnu. :(
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hehe tak ve 3/4 na 44lvl se mě konečně podařilo splašit prachy na riding. :-D

Jinak mám pořád pocit, že kam se hnu tam je horda. V STV si mě vychutnávali 2 roguové o 2lvl níž jak já, v Tanarisu mě pro změnu gangovala banda 70tek a měli z toho radost když jim na mě padl crit 5k a víc, no a v SG mě zas otravuje 51lvl Druid co mě zabijá jenom když likviduju dva elemntály na 48lvl. Asi mám štěstí no. :?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Mr. Dirk píše:Hehe tak ve 3/4 na 44lvl se mě konečně podařilo splašit prachy na riding. :-D

Jinak mám pořád pocit, že kam se hnu tam je horda. V STV si mě vychutnávali 2 roguové o 2lvl níž jak já, v Tanarisu mě pro změnu gangovala banda 70tek a měli z toho radost když jim na mě padl crit 5k a víc, no a v SG mě zas otravuje 51lvl Druid co mě zabijá jenom když likviduju dva elemntály na 48lvl. Asi mám štěstí no. :?
to ses celkem dobrej, to ja si pucil od kamose lvl 60 :), a pak dalsi muj kamos si zase pujcil od toho sameho (to sem to mezi tim stihl vratit).
Jelikoz neexpim tak nevim jak je to u nas na serveru, ale staci mit vhodne zaparkovaneho maina a je po problemech, no pokud te gankujou lebky nejlepsi je bud nekam zmizet a nebo kdyz to nejde dat si pauzu 10-20 min a uz tam nebudou
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše:ale staci mit vhodne zaparkovaneho maina a je po problemech
A když je toto můj main? :lol: Tento Hunter je moje první postava na ofiku. No první vytvořená ne, ale má nejvyšší lvl. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Mr. Dirk píše:
LOVIT píše:ale staci mit vhodne zaparkovaneho maina a je po problemech
A když je toto můj main? :lol: Tento Hunter je moje první postava na ofiku. No první vytvořená ne, ale má nejvyšší lvl. :)
jo to znam taky, ale s magem se mi dari utikat, nastesti jsem ho dohnal na 70tku, takzu uz ten uprch neni az zas tak nutnej
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mr. Dirk > mozna bych zkusil nejakej nonPvP server :wink: Tohle by me pri wowku desne tocilo. Me pvp nebavi a kdyz uz si chci nejaky aliky pozabijet tak jdu do BG...Rozhodne nemam potrebu se nechavat pri Questovani zabijet.
Kamarad co hraje na pvp serveru a maji tam velkou raid guildu tak nedavno v hospode rikal, ze maj raid treba na 20:00 a zacinaj tak ve 21:30 pac se pred tim hodinu a pul masakrajou s alianci pred vchodem do raidu :) takze fakt diky ale radsi zustanu na pve serveru..zlatej klid
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja jsem zazil jak horda udelala 40man raid na Stormwind...zmrdi

Pak jeli metrem do IF...v metru jsme je rozsekali.

Nevim co si chteji dokazat kdyz zabijej low levely NPC i hrace.
Asi nejaka kompenzace, proto ze nedokazou zabit protihrace na stejnym levelu.

Ja treba kdyz delam q nebo jen tak pobiham, NIKDY nezautocim na low level protihrace. Zatimco kdyz jsem byl low level, tak se mi nestalo aby me projizdejici horda nechala byt. Prijde mi to jako ubohost, jsou to chudaci proste. Takovej hordak me jednou sejmul kdyz jsem delal q v Darkshire, kempil mi u tela ze jsem se nemohl ozivit. Tak jsem se relogl a s mainem ho rozsekal.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“