A az vyjde rv890 tak budou vydavat 5999 a 3/4beardie píše:a Platinum Edition 5890X2 bude 5999
ATi R8xx - informace, novinky, spekulace
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ATi R8xx - informace, novinky, spekulace
0118 999 881 999 119 7253
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Fuad opět vaří mlhu
"...heavily overpriced DirectX 11 cards..."
Někomu Evergreen opravdu hodně leží v žaludku
FudzillaATI desperately need to push the sales of its heavily overpriced DirectX 11 cards that are supposed to launch on September 23rd (two days from press time) and having games such as Dirt 2 and Stalker 2 might help...
...The trouble is that Dirt comes only after DirectX 11 official launch which is Windows 7 launch set for October 23rd and our sources have told that Dirt might actually be pushed back at least for December, leaving ATI hanging in there until the launch.
"...heavily overpriced DirectX 11 cards..."
Někomu Evergreen opravdu hodně leží v žaludku
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
spis mne prekvapuje Fuadovo objeveni Ameriky s odlozenim DiRTu 2. O tom se vi nejmene mesic a on o tom spekuluje jak kdyby to vedel prvni na svete.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- no-X
- Středně pokročilý

Lol, ono je to levnější než GTX285, rychlejší než GTX285, umí to DX11 na rozdíl od GTX285 a zřejmě to bude i dostupnější než GTX285, protože GTX285 už několik týdnů není a jestli ještě bude, tak ne do vydání RV870, ani dva týdny poté...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- fobos
- Začátečník

takže tie recenzie sú zajtra alebo až pozajtra ? Resp. tá na PCT vyjde ktorý deň ?
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Ve vsech materialech AMD se pise o NDA do September 23 6:00 CEST a ani nove ceske PR zastoupeni AMD nevi o zadnem jinem datu (primo se na to na moji zadost ptali). Recenze je uz nacpana v systemu a vyjde presne v tento cas. Pokud se vse vydari, bude tresnickou na dortu nejaky pokec o architekture od Krteqa.
Zitra bude takova generalka v podobe noveho Batmana vcetne PhysX, coz zdejsi fanatiky jiste rozzhavi do ruda
Mimochdem nevim, jestli jste si vsimli, ale ve stredu vychazi take Intel Calpella, mobilni Core i7 platforma.
Zitra bude takova generalka v podobe noveho Batmana vcetne PhysX, coz zdejsi fanatiky jiste rozzhavi do ruda
Mimochdem nevim, jestli jste si vsimli, ale ve stredu vychazi take Intel Calpella, mobilni Core i7 platforma.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
My jsme to s tim Fuadem rikali, zelena se trava 
- no-X
- Středně pokročilý

Kamikadze: Neboj, nenažhaví, zdejší fanatici dávno vědí, že nVidia musela rendering path Batmana pro ATi hardware účelně dokriplit, aby se pak mohli chlubit, že na jejich produktech běhá líp. S hardwarem, jaký mají na letošní podzim v nabídce, jim ani jiná možnost nezbývá (DX10.1 produkty nemají, DX11 produkty taky nemají a teď už nemají ani GTX285) 
Stačí projít zahraniční fóra - jsou tam různé návody na rozběhání PhysX efektů bez GeForce i jak zprovoznit FSAA, který nVidia na ATi hardwaru zakázala.
Stačí projít zahraniční fóra - jsou tam různé návody na rozběhání PhysX efektů bez GeForce i jak zprovoznit FSAA, který nVidia na ATi hardwaru zakázala.
- Syntex
- Začátečník

-
My máme HD5870, oni Batmana 
- Comby
- Začátečník

-
A ja sa čudujem, že mi Batman na 4770 (900/1000MHz), very high ide 11-25FPS.no-X píše:...zdejší fanatici dávno vědí, že nVidia musela rendering path Batmana pro ATi hardware účelně dokriplit, aby se pak mohli chlubit, že na jejich produktech běhá líp.
Fudo a ...Robin_CG píše:My jsme to s tim Fuadem rikali, zelena se trava

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
batman s vypnutym PhysX ti pojede naprosto v pohode. Cely duvod proc ti to nejede je PhysX
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jj, to už jsem postoval. Na předešlých stránkách najdeš i no-Xovo kolekci dalších Fuadových antiATI výkřiků, fakt je to okatý...Comby píše:Fudo a ...
- Syntex
- Začátečník

-
Fuad je ten v levo nebo v pravo?
Comby: Odpověď je jasná, vypni PhysX.
Comby: Odpověď je jasná, vypni PhysX.
- fobos
- Začátečník

vyzerajú na tej fotke jak teplí bratia
inak Abazoviča som si predstavoval úplne inak
na tú recenziu sa moc teším
na tú recenziu sa moc teším
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Na to mohu jen dodat, ze doufam, ze nezklamufoboss píše:na tú recenziu sa moc teším
Nechal jsem si zalezet a je myslim celkem rozsahla. Myslel jsem, ze ji bude automaticky delat OBR, ale kvuli pobytu v zahranici na ni bohuzel nemel cas.
- no-X
- Středně pokročilý

Myslím, že změna nebude na škodu, byť asi koncepce bude podobná 
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
doufam ze v recenzi uvidime 8xAA 
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že naše metodika testování je všem jistě známá a srozumitelná ..
- no-X
- Středně pokročilý

Tak to prý vypadá, že skutečně budou dvě karty rychlejší než HD5870. X2 by mohla být jedna z nich. Že by nás čekalo ještě jedno překvapení?no-X píše:To jsem si myslel též... že bych se zkusil pozeptat?Krteq píše:A já žiju už dlouho v domění, že AMD vypustí z názvu X2 a pojmenuje Hemlock karty jako HD 5970.
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, rychlejsi nez HD5870 muze byt i "obyc" HD5890...no-X píše:Tak to prý vypadá, že skutečně budou dvě karty rychlejší než HD5870.
Nevim jak je na tom HD4890 s prodejnosti, ale podle mne je docela oblibena, a tak je HD5890 s updatlym jadrem nasnade, v budoucnu.