Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- zumpar1234
-
Re: Battlefield 4
Pridam sa,.... Sound loop mam tiez na Sanghai a Paracel storm... napriklad operation locker tam si nespominam ze by som mal nejaky problem.
normalne uz zacinam riesit take veci ze znizujem OC procesora alebo vypinam XMP profil na RAM ci nahodou neni problem u mna. ( viem ciste zufalstvo:D) Ale zatial ani tuk....(neprekvapivo). BF3 bol celkom pekny drtic co sa tykalo testu stability grafickej karty zda sa ale ze BF4 ma problem sam so sebou.
normalne uz zacinam riesit take veci ze znizujem OC procesora alebo vypinam XMP profil na RAM ci nahodou neni problem u mna. ( viem ciste zufalstvo:D) Ale zatial ani tuk....(neprekvapivo). BF3 bol celkom pekny drtic co sa tykalo testu stability grafickej karty zda sa ale ze BF4 ma problem sam so sebou.
Naposledy upravil(a) zumpar1234 dne stř 11. pro 2013, 21:26, celkem upraveno 1 x.
- 0martas0
- Začátečník

-
Já jsem už nějakou dobu vklidu, protože to radši nehraju. 
Vždycky si říkám, zapnu to, ale pak radši hraju nějakou ptákovinu, abych se nenaštval zas.
Vždycky si říkám, zapnu to, ale pak radši hraju nějakou ptákovinu, abych se nenaštval zas.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
muze mi nekdo vysvetlit, jak muzou lidi mit hodnost 110?
to se tam leveluje tak lehce, ci snad hrajou 24/7? Nebo snad nejakej hack? mi to prijde sileny... 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- blaho
- Žlutá karta

-
proste to hraju a pouzivaju battlepacks, ja som minule zapol 3x za sebou 200% a uz to islo
- Nerboard
- Začátečník

-
Znovu som to spustil, nasiel server, nahodou to bol hardcore tak vyskusam no. Hned 1 minuta, chlapik na schodoch sa otocim a vystrelim z AEK asi 10 nabojov. Bum instakill 100hp, ALT + F4. Dovidenia 
- LoCo99
- Začátečník

ono když je double XP weekend a ještě zapneš ty bonusy z battlepacků a hraješ na skore, tak to jde fakt rychle
- zumpar1234
-
Ludia v BF4 stale stracam odchadzajuce pakety teda pise mi to ten ich test, ma s tymto problem aj niekto iny?
- icebosss
- Začátečník

-
Ne, asi mas nejaky problem s netem..
- sefin
- Začátečník

-
no to mě poser tak jsem si dneska zapl BF poprve od toho nového patche. První hra asi 1 minuta a freeze.
řek bych, že ten patch asi nedopadl nejlíp ten předchozí byl pro mě mnohem lepší co se stability týče
řek bych, že ten patch asi nedopadl nejlíp ten předchozí byl pro mě mnohem lepší co se stability týče
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- rosi45
- Začátečník

-
u toho testu jak jsi psal mě to ukazuje také zrátu packetů a je zajímavé ,že když pustím pingtest tak tam žádné packety neztrácím i příkazový řádek ,když spustím tak je vše ok
- sefin
- Začátečník

-
tak jsem si včera odehrál ještě 2 mapky a už to bylo bez pádu. Tak to ten první pád byla asi nějaká haluz.
BTW trošku nechápu proč nemá M4 fully automatic režim střelby.
BTW trošku nechápu proč nemá M4 fully automatic režim střelby.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- LoCo99
- Začátečník

protože M4 neni automatická puška
- flakk
- Začátečník

Na jakém jsi levelu? Já dostal 200% jenom jednou a to na levelu 10. Od té doby nic, a to jsem čerstvě na lvl 50.blahorodie píše:proste to hraju a pouzivaju battlepacks, ja som minule zapol 3x za sebou 200% a uz to islo
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pánové nevíte nějaký bližší termín kdy má v Prosinci vyjít ten patch co zprovozní to AMD MANTLE
Čistě by mě zajímalo totiž zda mi potom BF4 pojede stabilně v 60FPS nebo ne
- semmtex
- Začátečník

- Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou
bf stabilně nepojede nikdy... 
- LoCo99
- Začátečník

mě by stačilo kdybych nemusel resetovat furt komp kvuli memory leaku
- zumpar1234
-
Vlastimil91 píše:Pánové nevíte nějaký bližší termín kdy má v Prosinci vyjít ten patch co zprovozní to AMD MANTLE![]()
Zatial nie je konkretny datum, aspon ja o nom neviem.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na strankach AMD pisi do Vanoc... Konkretni datum neuvedli. Link uz nemohu na jejich strankach najit...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- blaho
- Žlutá karta

-
- RAD-x
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Já to dneska odinstaloval, je to totální herní odpad, ve výčtu věcí který tam nefugujou je rychlejší shrnout věci který fungujou (jde to zapnout...někdy). Podpora pro zákazníka prakticky neexistuje. No aspoň jsem za svojí tisícovku na vlastní oči viděl co se dnes prodává za zvratky a říká se tomu kvalita... múžu to alespoň rozmluvit ostatním kámošúm kteří si to chtějí koupit. To byla od doby UT3 první hra kterou jsem koupil a hořce lituju...měl jsem to radši prožrat nebo prochlastat.