-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Skeeter píše: Bratrickovani s frakci se kterou se vede valka nesnasim.
[OT]Enom tak pro pořádek hráls mise ve War 3 + FT? Kdyby ano tak bys věděl, že Aliance + Horda se rozešli jako spojenci. :razz: To že ve WoW sou nepřátelé je enom proto aby tě hra nepřešla za týden... :roll: [/OT]

Nějak se mě nechce plnit q tak asi strávím celý víkend v BGčkách. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jen dotaz na lidi co pari na frostmane, jaka je tam populace, nebo spis jaky narod prevlada na tomhle serveru, mozna ze si tam v patchi 2.3 rozjedu postavu, sem prejedenej Drak Thulu a CZ demence (jinak se to obcas fakt rict neda-pokud clovek tomu nerozumi asi mu to nevadi :D - viz treba rusaci na shadow moonu)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše:jen dotaz na lidi co pari na frostmane, jaka je tam populace, nebo spis jaky narod prevlada na tomhle serveru, mozna ze si tam v patchi 2.3 rozjedu postavu,
Frostmane je aktuálně Full ne? :?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

To nevadi, postava by tam zalozit jit mela, ale upozorni te to, ze je tam hodne lidi.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:To nevadi, postava by tam zalozit jit mela, ale upozorni te to, ze je tam hodne lidi.
Mě to tam, když sem začal hrát na ofiku nechtělo na žádný full pustit tak nevím.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Teď sem to zkoušel a normálně mi to šlo. Jenom to upozorňuje, jestli chci opravdu tam, že se mi muže stát, že budu čekat.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jo, postava tam vytvořit jde, ale jenom vás to upozorní, že je full...ale hraju tam půl roku a za celou dobu jsem nečekal ani jednou...

Jinak populace na Frostmane? Těžko říct - málokdy si v grupě řeknem, kdo odkuď je...ale dost tam potkávám švédy a poláky, když už teda z někoho dostanu, odkud je...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Rajce > ne nehral. Ale to vubec nic nemeni na tom, ze ja jakozto undead budu vsemozne zabijet a zesmesnovat vsechny aliky co potkam. Proste jednou mame valku tak se podle toho budu chovat...kdyz dostanu tak to uznam v opacnem pripade bude nasledovat smrt v te nejhorsi mozne podobe.

nehlede na to, ze veskere "zive" je hnusne, humani, elfove, gnomove, proste jeden hnus vedle druhyho...

OT > beru to vsechno jen jako hru ofc, nic proti nikomu, hrajte si co uznate za vhodny.... :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Rajče píše:Jo, postava tam vytvořit jde, ale jenom vás to upozorní, že je full...ale hraju tam půl roku a za celou dobu jsem nečekal ani jednou...

Jinak populace na Frostmane? Těžko říct - málokdy si v grupě řeknem, kdo odkuď je...ale dost tam potkávám švédy a poláky, když už teda z někoho dostanu, odkud je...
Hmm tak v tom případě je škoda, že si tam nemožu přesunout postavy. :sad:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Skeeter: jasně v pohodě :wink: ...

Jinak před 5 minutama jsem dingnul na 70! Konečně :-D ...

EDIT: a to po půlroce hraní - herní čítač ukazuje 25dní 5hodin 38minut čistýho času - to je děs :D
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Nemá někdo info o tom 2.3?

Už na to taky čekám :roll:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Rajče píše: EDIT: a to po půlroce hraní - herní čítač ukazuje 25dní 5hodin 38minut čistýho času - to je děs :D
Heh a to sem myslel, že 59lvl za 13 dní je moc. :? No aktuálně 46lvl za 7 dní. :) Hunter rulez.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Mr. Dirk píše:
Heh a to sem myslel, že 59lvl za 13 dní je moc. :? No aktuálně 46lvl za 7 dní. :) Hunter rulez.
Jo, je to moje první postava, takže jsem si dával na čas a byly období, kdy jsem třeba vůbec neexpil..prostě pohoda...sem tam jsem se poflakoval a užíval si fungující herní svět :)
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

Rajče píše:Nemá někdo info o tom 2.3?

Už na to taky čekám :roll:
Uz je ke stazeni, takze pocitam minimalne 14dni do releasu.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

2Rajče: Muj čas s warrem ještě do lvl 60 nevim, ale bylo to naprosto silene. :oops:
Jinak warlock lvl 65 11 dní. Vyskillovany tailoring (340) a enchanting +-300). Mohlo by to byt jeste rychlejsi, ale nekolik hodin sem ztratil hledanim lidi do group, cekanim atd.
Btw. Poprve sem na quest použil Infernala. 8-) Bez toho to nešlo.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše: Mohlo by to byt jeste rychlejsi, ale nekolik hodin sem ztratil hledanim lidi do group, cekanim atd.
Njn tím projeb** dost času. :(
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

touha po informacich ohledne 2.3 jde ukojit na
http://www.mmo-champion.com/
http://www.worldofraids.com/

prispevky za posledni cca mesic jsou z asi 95% jen o nasledujicim patchi.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hm tak podle toho co jsem cetl, bude patch 2.3 aplikovan nejdrive pristi stredu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Aspoň si zatím natrénujeme ZA :-) Jen kdyby to na PTR tak šíleně nelagovalo
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

CO rikate na tento destro build?

Az naberu nejaky equip tak ho chci zkusit.

http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0513531351
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“