Je tam i potvrzení návratu SSAA (vyhlazení nejen hran, ale i všech textur včetně alpha-textur apod.)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Taky jsem na to koukal, ale mám z toho rozporuplné pocity. Je to trochu něco jiného, než jsem čekal.

me doma teda HW pocitani 1080p filmů funguje a kdybych chtel tak i 7.1 zvukem ale mam 5.1 HIFI (reciever umi 7.1 ale mam 5.1)Comby píše:UVD2 nie je najlepšie riešenie, pokiaľ nezvláda H.264 Level 5.1. Konkurencia Geforce 9300/9400 to zvláda.

nevim co si poustis za HD ale mam doma cca 500 filmu v 1080p a zatim mi vsechny pocitala grafika s maximalnim vytizenim 15% spise se to pohybuje kolem 5-7% v prumeru. STaci si to poradne nastavit v programu v kterym filmy prehravas. Zvuk posilam pres Optickej vystup do Recieveru v 90% DTS.Comby píše:Človeče, ten guláš tu ma niekto iný.

http://www.fudzilla.com/content/view/15616/1/The performance of the card is definitely good compared to both Nvidia GT200-based offerings or Radeon 48x0 cards, but again, with no DirectX 11 games around, it might not be a bad idea to see what the other graphics company has in store for DirectX 11.