Aha, to se ale divim že ti tohle uznali, protože ta nová myš bude blbnout úplně stejně ne?

myslíš, že mě by tureklamaci uznali taky když řeknu že při cukání myš nezvládá?
Jinak sem to různě zkoušel a když tim senorem kmitám ze strany na stranu nebo dělám
rychlý kolečka, mám pocit, že ten senzor občas ujede někam jinam než já, pomalu to nepoznám ale v rychostech jo, právě by mě zajímalo, jak rychle si s tou ikonou na ploše hejbal....jeslti si dělal pomalek kruh nebo s tim kroužil jak blázen.. ale je to takový divný, že si sám nejsem jistej, jeslti je to tou myší....další věc který sem si všiml je chování s TCU - když TCU vypnu, tak prostě je cejtit v ruce, že je to jiný, ale neumim to popsat, když zapnu TCU, tak je to jiný zase, ale co hlavně se děje - s vypnutym TCU mi snímá senzor snad až 5mm ve vzduchu nad podložkou, když TCU nechám kalibrovat senzor, už se to neděje a snímání končí tak nějak 1mm nad podložkou...jo a pak sem měl pocit, že když je to TCU zapnutý, že mi ten kurzor při tom rychlym čmárnání čar a koleček v malování tolik neutíká jinam (zase v pochybnostech jestli to opravdu nedělá moje ruka..) ale celkově mám pocit, že to TCU dělá akorát bordel a zmatek v myši, protože po kalibraci na podložku senzor absolutně není schopen fungovat na dřevěném stole...docela by mě zajímalo, co to TCU s tim senzorem fyzicky dělá, že ho tzv "kalibruje" jestli to jenom není nějaká slátanina která akorát schválně zhoršuje chování senzoru jenom aby to cool vypadalo že to opravdu nastaví senzor podle podložky....fakt pochybuju, když všechny ostatní myši nictakovýho nepotřebujou a s jednoduše nastavenym senzorem fungujou na všech různých površích...