CyberDeath píše:Aha a ty toho mas prosim namereno kolik ?

Prosím, můžeš se pokochat. Tohle jdou zdroje naměřené z mého posledního měření v laboratoři Enermaxu. Dalších 21 zdrojů mám z předchozích měření

Tak směle do mě, jak o těch zdrojích nic nevím. Měřeno na tohle kdyžtak:
CyberDeath píše:A kolik tech zdroju co si meril si mel v ruce po 0,5/1/2 a vice letech ?
A kolik ty? Silně pochybuju o tom, že nějaký Corsair RM jsi jednak vůbec měl v rukách a pokud jo, tak silně pochybuju, že déle, jak tvého půl roku, když byl uveden v září a v českých obchodech se objevil až na konci října

Já na rozdíl od tebe mám Corsair RM550 již od poloviny září a jeho hlučnost se nijak nezměnila. Můžeš se pokochat mou fotkou po jeho rozebrání:
CyberDeath píše:Ja nemam namereno nic btw jak bych asi meril zdroj v domacich podminkach ?. V zahranici je spousta webu kde tyto zdroje rozebiraji do posledni soucastky.A ikdyz posledni dobou nesleduji veci tak pozorne jako v mladsich letech (neni tolik casu) tak sem si nikde nevsim ze by se zdroje postavene na stejnem zakladu (ss+corsair) zacli lisit v necem zasadnejsim nez v kvalite veracku a jeho chovani.
Tak tady přestaň prezentovat svá moudra, která jsou úplně mimo.
CyberDeath píše:a seasonic sem reklamovat jeste nemusel kvuli zadnemu problemu. o Corsair se to rict neda od zcela mrtvych zdroju vybalenych z krabice (stalo se sice 2x ale i tak je to moc) az po jejich hlucnost /po nejake dobe.
A co? Já zase reklamoval dva Seasonicy a Corsair žádný. A vypovídá to o něčem? Ne, protože v obou případech je vzorek těch zdrojů tak zanedbatelný, že se z toho nedá usoudit absolutně nic.
CyberDeath píše:BeQuiet E10 je postaveny taky na nejakem FSP ? na kterem nechce semi to hledat ? Aurum Platinum ? ... OK tak prumer no zdroj jestli to spatne vyznelo z meho prispevku vyse ... tam se smeju onem 4rem 12vetvim ... tenhle design je k placi.A kdyz si pak vezmes BeQuiet E10 tak za svou cenu je vuci konkurenci k smichu.
Můžeš mi vysvětlit, co znamená označení Be Quiet E10? Be Quiet své řady označuje Pure Power, Straight Power a Dark Power Pro, tak se laskavě začni vyjadřovat srozumitelně. Všechny Dark Power Pro 10 (nejvyšší řada, jakou Be Quiet má!) do 850 W jsou vyráběny FSP a jsou kvalitní! Když jsi mě odkázal na recenze u Corsairu, tak já tě na ně odkážu u Be Quiet. A kdybys o tom zdroji něco věděl, tak bys nemlel nesmysly o čtyřech 12V větvích. Interně je to jedna silná větev, jen z neznámého důvodu rozdělená, jenže ke zdroji máš přepínač, kdy se deaktivují OCP na jednotlivých větvích a máš jednu silnou 12V větev. Jenže to ty nevíš, protože o tom zdroji víš kulové a jen tady prezentuješ své bláboly. To, že mají Dark Power Pro 10 horší poměr cena/výkon jsem už napsal, ale k smíchu určitě není.
CyberDeath píše:Jo a kdyz uz tu protlacis RM serii od corsaire tak jak muze byt ve zdroji s MTBF 100,000H vetracek s oneco vylepsenyma kluznyma loziskama ktery pri velmi dobrem navrhu ma max polovinu ?
Opět věštecká koule? Už se prosím tě více neztrapňuj.