Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Mr. Dirk: kup laing DDC. nexos extrem nekoupis, vem Black ICE-Xtreme III 360 mm. hadice a fitinky jak se ti libi.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

K těm hadicím: Po kolika m to prodávají? :?

//2myom: http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 59&kat=323 - tento radiátor?
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 10. bře 2007, 13:02, celkem upraveno 2 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Mr. Dirk píše:K těm hadicím: Po kolika m to prodávají? :?
na metraz, proste kolik si reknes...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Takže finální verze? :)

Laing DDC-Pumpa 12V Pro... 2249,- Kč
Bloky VISCOOL ( CPU+GPU)...1300Kč
Black ICE-Xtreme III 360 mm ...1546,- Kč
Cape Coolplex Pro 10 externí... 849,- Kč
10xNástrčná fitinka G1/4 pro 10/14 mm hadičku..690- Kč
3m Silikonová hadička 10/14...285,- Kč

Celkem 6879Kč.

//Opraveno
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 10. bře 2007, 13:22, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jo dobrý, nějak ti ale nesedí počet fitinek 2xcpu, 2x gpu, 2x radiátor, 2x čerpadlo, 2x expa, jen myslim že k viscoolům dávaj fitinky, ale nejsem si jistej
a teda ty fitinky jsou pěkně drahý, ale zato krásný :)

btw: nevíte jakej závit má fuzion? jikde sem to nevyčet a podle velikosti to na G1/4 nevypadá
taky se doporučuje používat backplate, nějeký jiný nápady kde ho sehnat kromě tohodle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32832
cena s poštou by byla docela vysoká...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

najit nekoho,kdo ma ninju a ma ji na sAM2 ci s939 a odkoupit si od nej backplate. nebo si ho udelat, neni to nic hroznyho, 2mm plech, 4 diry... :roll: :)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Gr8 Vivec píše:jo dobrý, nějak ti ale nesedí počet fitinek 2xcpu, 2x gpu, 2x radiátor, 2x čerpadlo, 2x expa, jen myslim že k viscoolům dávaj fitinky, ale nejsem si jistej
a teda ty fitinky jsou pěkně drahý, ale zato krásný :)
Joj, zapoměl sem na fitinky k radiátoru. :oops: Opraveno... VISCOOl tam fitinky dává, ale jen pro 10/8. :(
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Flegy píše:najit nekoho,kdo ma ninju a ma ji na sAM2 ci s939 a odkoupit si od nej backplate. nebo si ho udelat, neni to nic hroznyho, 2mm plech, 4 diry... :roll: :)
vidiš to mě nenapadlo že k třeba ninje dávaj víc backplatů, vždycky sem myslel že dávaj jeden s hafo dírama...
sám si ho dělat nebudu, byla by to pěkná prasárna
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Mr. Dirk píše:Joj, zapoměl sem na fitinky k radiátoru. :oops: Opraveno... VISCOOl tam fitinky dává, ale jen pro 10/8. :(
Fitting: niklovaná oceľ vonkajší priemer 10mm na požiadanie 12mm závit G1/4, ŚRÚBENIE PRIAME G1/4 - 10/8
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Gr8 Vivec píše: btw: nevíte jakej závit má fuzion? jikde sem to nevyčet a podle velikosti to na G1/4 nevypadá
taky se doporučuje používat backplate, nějeký jiný nápady kde ho sehnat kromě tohodle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32832
cena s poštou by byla docela vysoká...
Me ten fuzion dorazi v pondeli,takze pak ti reknu....Taky me to na G 1/4 neprijde...ale vsude pisou ze tam je zavit G 1/4 tak newim :roll:
Ja jsem backplate si udelal z Boxu od intelu,sem ho odvrtal z toho chladice a je uplne paradni :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hmm to z toho boxu by šlo pokud nešeženu nic lepšího

jinak protože mám desku na reklamaci tak jsem komplet rozdělal vodníka a začal zkoumat proč se mi pořád zanáší blok na cpu, no čekalo mě nemilý překvapení, radiátor totálně zasranej vodnim kamenem, takovej píseček, tak jsem ho proplách vařícím octem, vylil zelenou sračku a ještě to asi bude chtít jednou, pak budu to samý muset udělat s blokem na chipsetu, vůbec netušim jak může vypadat uvnitř, už nikdy bych si nepořídil blok co nejde rozdělat
i když možná se na to vybodnu a dám tam noctuu za 550,- o půlku levnější než novej blok a uchladí to...
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

backplate=to je asi nejaky plech co se dava zdruhe strany MB co?

\\\edit Gr8 Vivec: jo, plech zezadu MB aby se neprohejbala

\\\Mohl by pozadat o nejake foto, toho backplatu, by si to doma zpachtil:)
Naposledy upravil(a) kupca dne sob 10. bře 2007, 18:17, celkem upraveno 1 x.
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kinomaniak »

Díky za rady.
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Gr8 Vivec píše:hmm to z toho boxu by šlo pokud nešeženu nic lepšího

jinak protože mám desku na reklamaci tak jsem komplet rozdělal vodníka a začal zkoumat proč se mi pořád zanáší blok na cpu, no čekalo mě nemilý překvapení, radiátor totálně zasranej vodnim kamenem, takovej píseček, tak jsem ho proplách vařícím octem, vylil zelenou sračku a ještě to asi bude chtít jednou, pak budu to samý muset udělat s blokem na chipsetu, vůbec netušim jak může vypadat uvnitř, už nikdy bych si nepořídil blok co nejde rozdělat
i když možná se na to vybodnu a dám tam noctuu za 550,- o půlku levnější než novej blok a uchladí to...
Ze by se ti rozpostel elox na bloku od ertyho? Zkus ten inhicor T. Ten tyhle sajrajty rovnou rozposti takze jsou ve vode a neuszujou se. Pak jen vymenis vodu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

kdepak, erty je celej měděnej pokud vim...spíš to bude že jsem párkrát neměl doma destilku tak jsem jel na normální vodu, ach ta lenost :roll:

a ten backplate vypadá nejčastějc nějak takhle
Obrázek
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Woyta píše:Ze by se ti rozpostel elox na bloku od ertyho? Zkus ten inhicor T. Ten tyhle sajrajty rovnou rozposti takze jsou ve vode a neuszujou se. Pak jen vymenis vodu.
Chlapče to bude něčim jinym. Přesně ten problém co tu popisuje Vivec sem měl já a Inhicor to nezachránil. Teď zkusim jet chvíli na DIY destilku, prostě převařená voda, už tomu co kupuju něvěřim.
Gr8 Vivec píše: a ten backplate vypadá nejčastějc nějak takhle
Obrázek
Hm, a co tenhle: http://www.upg.cz/product.php?productid ... catalog=1&
Obrázek?

Toho máš na netu všude, v Boleslavi ho někde na shopu nemáte?
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Gr8 Vivec píše:kdepak, erty je celej měděnej pokud vim...spíš to bude že jsem párkrát neměl doma destilku tak jsem jel na normální vodu, ach ta lenost :roll:

a ten backplate vypadá nejčastějc nějak takhle
Pak mozna uz me napada jen svetle sedej sajrajt co asi vznika ze silikonovejch hadic.
Kdyz byla v okruhu jen destilky tak se v hadicich usazoval sedej prasek. Dela se i v hadicich ktere nejsou v okruhu. Inhicor mam v okruhu asi 3 mesice a hadice jsou krasne cire. Coz se neda rict o tech pouzitych co mam ve skrini.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Woyta píše:Pak mozna uz me napada jen svetle sedej sajrajt co asi vznika ze silikonovejch hadic.
Kdyz byla v okruhu jen destilky tak se v hadicich usazoval sedej prasek. Dela se i v hadicich ktere nejsou v okruhu. Inhicor mam v okruhu asi 3 mesice a hadice jsou krasne cire. Coz se neda rict o tech pouzitych co mam ve skrini.
jako že by se to dělalo z hadic? to se mi nezdá...stejně mi přijdou tygony, dám do destilky ac fluid co doporučoval myom a uvidim
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nevite kde koupit nejaky univerzalni back plate jak je na to obrazku? a ten jednoduchy je ten z toho shopu za tech 30kc? :?

ne ze bych se nudil, ale asi si udelam vlastni test. inhicor T, fridex, acfluid, destilka....
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

myom píše:nevite kde koupit nejaky univerzalni back plate jak je na to obrazku? a ten jednoduchy je ten z toho shopu za tech 30kc? :?

ne ze bych se nudil, ale asi si udelam vlastni test. inhicor T, fridex, acfluid, destilka....
jo ten jednoduchej je za 30,- ale v MB ho asi nikde neseženu, máme tam všehovšudy jeden dobrej PC shop...
ten univerzální je z EK, prodávaj ho za asi 5€
a test by se hodil :)
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“