Vodní chlazení - diskuze
- myom
- Středně pokročilý
Mr. Dirk: kup laing DDC. nexos extrem nekoupis, vem Black ICE-Xtreme III 360 mm. hadice a fitinky jak se ti libi.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý
K těm hadicím: Po kolika m to prodávají?
//2myom: http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 59&kat=323 - tento radiátor?
//2myom: http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 59&kat=323 - tento radiátor?
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 10. bře 2007, 13:02, celkem upraveno 2 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- myom
- Středně pokročilý
na metraz, proste kolik si reknes...Mr. Dirk píše:K těm hadicím: Po kolika m to prodávají?
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý
Takže finální verze?
Laing DDC-Pumpa 12V Pro... 2249,- Kč
Bloky VISCOOL ( CPU+GPU)...1300Kč
Black ICE-Xtreme III 360 mm ...1546,- Kč
Cape Coolplex Pro 10 externí... 849,- Kč
10xNástrčná fitinka G1/4 pro 10/14 mm hadičku..690- Kč
3m Silikonová hadička 10/14...285,- Kč
Celkem 6879Kč.
//Opraveno
Laing DDC-Pumpa 12V Pro... 2249,- Kč
Bloky VISCOOL ( CPU+GPU)...1300Kč
Black ICE-Xtreme III 360 mm ...1546,- Kč
Cape Coolplex Pro 10 externí... 849,- Kč
10xNástrčná fitinka G1/4 pro 10/14 mm hadičku..690- Kč
3m Silikonová hadička 10/14...285,- Kč
Celkem 6879Kč.
//Opraveno
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 10. bře 2007, 13:22, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Vivec
- Středně pokročilý
jo dobrý, nějak ti ale nesedí počet fitinek 2xcpu, 2x gpu, 2x radiátor, 2x čerpadlo, 2x expa, jen myslim že k viscoolům dávaj fitinky, ale nejsem si jistej
a teda ty fitinky jsou pěkně drahý, ale zato krásný
btw: nevíte jakej závit má fuzion? jikde sem to nevyčet a podle velikosti to na G1/4 nevypadá
taky se doporučuje používat backplate, nějeký jiný nápady kde ho sehnat kromě tohodle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32832
cena s poštou by byla docela vysoká...
btw: nevíte jakej závit má fuzion? jikde sem to nevyčet a podle velikosti to na G1/4 nevypadá
taky se doporučuje používat backplate, nějeký jiný nápady kde ho sehnat kromě tohodle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32832
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý
Joj, zapoměl sem na fitinky k radiátoru. Opraveno... VISCOOl tam fitinky dává, ale jen pro 10/8.Gr8 Vivec píše:jo dobrý, nějak ti ale nesedí počet fitinek 2xcpu, 2x gpu, 2x radiátor, 2x čerpadlo, 2x expa, jen myslim že k viscoolům dávaj fitinky, ale nejsem si jistej
- Vivec
- Středně pokročilý
vidiš to mě nenapadlo že k třeba ninje dávaj víc backplatů, vždycky sem myslel že dávaj jeden s hafo dírama...Flegy píše:najit nekoho,kdo ma ninju a ma ji na sAM2 ci s939 a odkoupit si od nej backplate. nebo si ho udelat, neni to nic hroznyho, 2mm plech, 4 diry...
sám si ho dělat nebudu, byla by to pěkná prasárna
- Cujo
- Mírně pokročilý
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Me ten fuzion dorazi v pondeli,takze pak ti reknu....Taky me to na G 1/4 neprijde...ale vsude pisou ze tam je zavit G 1/4 tak newimGr8 Vivec píše: btw: nevíte jakej závit má fuzion? jikde sem to nevyčet a podle velikosti to na G1/4 nevypadá
Ja jsem backplate si udelal z Boxu od intelu,sem ho odvrtal z toho chladice a je uplne paradni
- Vivec
- Středně pokročilý
hmm to z toho boxu by šlo pokud nešeženu nic lepšího
jinak protože mám desku na reklamaci tak jsem komplet rozdělal vodníka a začal zkoumat proč se mi pořád zanáší blok na cpu, no čekalo mě nemilý překvapení, radiátor totálně zasranej vodnim kamenem, takovej píseček, tak jsem ho proplách vařícím octem, vylil zelenou sračku a ještě to asi bude chtít jednou, pak budu to samý muset udělat s blokem na chipsetu, vůbec netušim jak může vypadat uvnitř, už nikdy bych si nepořídil blok co nejde rozdělat
i když možná se na to vybodnu a dám tam noctuu za 550,- o půlku levnější než novej blok a uchladí to...
jinak protože mám desku na reklamaci tak jsem komplet rozdělal vodníka a začal zkoumat proč se mi pořád zanáší blok na cpu, no čekalo mě nemilý překvapení, radiátor totálně zasranej vodnim kamenem, takovej píseček, tak jsem ho proplách vařícím octem, vylil zelenou sračku a ještě to asi bude chtít jednou, pak budu to samý muset udělat s blokem na chipsetu, vůbec netušim jak může vypadat uvnitř, už nikdy bych si nepořídil blok co nejde rozdělat
i když možná se na to vybodnu a dám tam noctuu za 550,- o půlku levnější než novej blok a uchladí to...
- kupca
- Začátečník
backplate=to je asi nejaky plech co se dava zdruhe strany MB co?
\\\edit Gr8 Vivec: jo, plech zezadu MB aby se neprohejbala
\\\Mohl by pozadat o nejake foto, toho backplatu, by si to doma zpachtil:)
\\\edit Gr8 Vivec: jo, plech zezadu MB aby se neprohejbala
\\\Mohl by pozadat o nejake foto, toho backplatu, by si to doma zpachtil:)
Naposledy upravil(a) kupca dne sob 10. bře 2007, 18:17, celkem upraveno 1 x.
- Kinomaniak
- Začátečník
- Woyta
- Středně pokročilý
Ze by se ti rozpostel elox na bloku od ertyho? Zkus ten inhicor T. Ten tyhle sajrajty rovnou rozposti takze jsou ve vode a neuszujou se. Pak jen vymenis vodu.Gr8 Vivec píše:hmm to z toho boxu by šlo pokud nešeženu nic lepšího
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Vivec
- Středně pokročilý
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapče to bude něčim jinym. Přesně ten problém co tu popisuje Vivec sem měl já a Inhicor to nezachránil. Teď zkusim jet chvíli na DIY destilku, prostě převařená voda, už tomu co kupuju něvěřim.Woyta píše:Ze by se ti rozpostel elox na bloku od ertyho? Zkus ten inhicor T. Ten tyhle sajrajty rovnou rozposti takze jsou ve vode a neuszujou se. Pak jen vymenis vodu.
Hm, a co tenhle: http://www.upg.cz/product.php?productid ... catalog=1&Gr8 Vivec píše: a ten backplate vypadá nejčastějc nějak takhle
?
Toho máš na netu všude, v Boleslavi ho někde na shopu nemáte?
- Woyta
- Středně pokročilý
Pak mozna uz me napada jen svetle sedej sajrajt co asi vznika ze silikonovejch hadic.Gr8 Vivec píše:kdepak, erty je celej měděnej pokud vim...spíš to bude že jsem párkrát neměl doma destilku tak jsem jel na normální vodu, ach ta lenost
a ten backplate vypadá nejčastějc nějak takhle
Kdyz byla v okruhu jen destilky tak se v hadicich usazoval sedej prasek. Dela se i v hadicich ktere nejsou v okruhu. Inhicor mam v okruhu asi 3 mesice a hadice jsou krasne cire. Coz se neda rict o tech pouzitych co mam ve skrini.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Vivec
- Středně pokročilý
jako že by se to dělalo z hadic? to se mi nezdá...stejně mi přijdou tygony, dám do destilky ac fluid co doporučoval myom a uvidimWoyta píše:Pak mozna uz me napada jen svetle sedej sajrajt co asi vznika ze silikonovejch hadic.
Kdyz byla v okruhu jen destilky tak se v hadicich usazoval sedej prasek. Dela se i v hadicich ktere nejsou v okruhu. Inhicor mam v okruhu asi 3 mesice a hadice jsou krasne cire. Coz se neda rict o tech pouzitych co mam ve skrini.
- myom
- Středně pokročilý
nevite kde koupit nejaky univerzalni back plate jak je na to obrazku? a ten jednoduchy je ten z toho shopu za tech 30kc?
ne ze bych se nudil, ale asi si udelam vlastni test. inhicor T, fridex, acfluid, destilka....
ne ze bych se nudil, ale asi si udelam vlastni test. inhicor T, fridex, acfluid, destilka....
- Vivec
- Středně pokročilý
jo ten jednoduchej je za 30,- ale v MB ho asi nikde neseženu, máme tam všehovšudy jeden dobrej PC shop...myom píše:nevite kde koupit nejaky univerzalni back plate jak je na to obrazku? a ten jednoduchy je ten z toho shopu za tech 30kc?
ten univerzální je z EK, prodávaj ho za asi 5€
a test by se hodil