War Thunder
Moderátor: Baneshee
- zaxxon
- Začátečník

-
Re: War Thunder
Díky, hned ty vyzkouším, doufám že to dám:_) Jinak vy tu hrajete asi spíš ty historický bitvy, že? Já zatím mastím ty arkády, protože přijít o jedno letadlo a konec, mě trochu frustruje..ale v těch arkádách mě ale sere v podstatě nulová kooperace, je to jen singl akce...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Na arkádách tu začínal asi každej. Ono časem příjdeš na to, že tě ten šílenej letovej model, nulová kooperace a bomber fest nebaví, chceš trochu výzvu a přejdeš na HB 
- zaxxon
- Začátečník

-
Tak to je super s těma kamuflážema, to jsem nevěděl, že se dají normálně stáhnout:_) to budu experimentovat.. akorát bych chtěl nějakou pěknou na koupenej Mustang (za prachy) verze 20 D a ty kamufláže, co jsem si tam zatím dal jdou jen na základní model P 51 5 D
Zaplatil jsem si teď ten premiovej účet aspoň na měsíc, protože už mě sralo, jak jsem se nemohl hnout z místa, abych se konečně dostal na proudový letadla v tier V..
Ale jinak když bys měl čas, písni kdyžtak nějakej tip na ty HB, jak se domlouvá spolupráce, chatem? jestli jsou nějaký letky atd.. dík moc za info:-)
Zaplatil jsem si teď ten premiovej účet aspoň na měsíc, protože už mě sralo, jak jsem se nemohl hnout z místa, abych se konečně dostal na proudový letadla v tier V..
Ale jinak když bys měl čas, písni kdyžtak nějakej tip na ty HB, jak se domlouvá spolupráce, chatem? jestli jsou nějaký letky atd.. dík moc za info:-)
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Je to hodně o komunikaci. Nejlepší asi četa + TeamSpeak, ale i s ingame chatem/rádiem se dá dost dobře komunikovat. Horší je přístup hráčů za různé frakce.
Nejlíp se v teamu lítá za Luftwaffe. Hráči německých letadel byly prostě donuceni spolupracovat po tom, co Gaijin se svým stupidním BR systémem poslal německé stroje až na nesmyslné hodnoty BR a navíc M-schog 20/30mm munice nefungovala jak měla. Dobré návyky se prostě neztrácejí
Nejlíp se v teamu lítá za Luftwaffe. Hráči německých letadel byly prostě donuceni spolupracovat po tom, co Gaijin se svým stupidním BR systémem poslal německé stroje až na nesmyslné hodnoty BR a navíc M-schog 20/30mm munice nefungovala jak měla. Dobré návyky se prostě neztrácejí
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na ty se ani moc netes, protoze:zaxxon píše:... abych se konečně dostal na proudový letadla v tier V...
Nemci - nemas sanci proti nicemu a navic extremni ceny oprav.
Japonci - proti bude permanetne spam B-57, coz znamena vybombene letadlove lodi a prohra po 5 minutach hry. Pokud nahodou ne, tak nad dobre pilotovanyma P80/F80/Sea Meteor se neda vyhrat. Jsou rychlejsi, lepsi stoupou, lepsi toci. Cena oprav je taky extremni.
USA - P80 a F80 jsou tezce undertiered a vsichni protihraci te budou nenavidet. B-57 totez.
GB - prvni Meteor je srot, Sea Meteor je totez, co F80, Canberra = B-57.
SSSR - vsechny Yak jety jsou k nicemu, MIG 9 je docela ok, ale budou te permanentne drtit F80, Sea Meterory a obcas i lepsi stroje. IL-28... taktez silne neoblibena zalezitost, na BR 6.7 nema co delat.
Takze asi tak.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
- zaxxon
- Začátečník

-
No já hraju amíky, jejich letadla si mi líbí, hlavně tedy Mustang, to je vysloveně parádní letadlo, evokuje u mě vzhledem nějaký akrobatický letadlo ze 70 let a ty skiny:_) ale už přecházím zpátky na ty reálný historický, jsou super.
Takže píšeš že zrovna americký jsou pohodnocený, tak by mi nevadilo, nehraju to nějak fanaticky, takže si spíš užívám takovej relax a lehkej doping neurazí .., teď s těma krásnýma kamuflážema mě vadí, když mi to letadlo někdo zničí:_)
Mě právě přišlo, že měly vždycky navrch ty německý a hlavně ruský letadla, ty jaky neskutečně manévrujou a jak 9 má ještě kanón jak z tanku.., se mi zdá že si trochu přihřáli polívčičku soudruzi, jsou to rusové ten gajin, ne?
Takže píšeš že zrovna americký jsou pohodnocený, tak by mi nevadilo, nehraju to nějak fanaticky, takže si spíš užívám takovej relax a lehkej doping neurazí .., teď s těma krásnýma kamuflážema mě vadí, když mi to letadlo někdo zničí:_)
Mě právě přišlo, že měly vždycky navrch ty německý a hlavně ruský letadla, ty jaky neskutečně manévrujou a jak 9 má ještě kanón jak z tanku.., se mi zdá že si trochu přihřáli polívčičku soudruzi, jsou to rusové ten gajin, ne?
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak Yak9T a 9K jsou na svym tieru v rukou zkusenyho letce trosku zdrcujici pro ostatni, ale nejsou to nejaky ufo letadla typu F7F, F8F atd.
Yaky mely silny motory, ktery jsou konstruovany pro vysokej vykon v nizkych vyskach, kde jsou dokonce lepsi nez G10, jediny co je tu nekorektni je, ze Yak3 je letadlo z roku 44 a bojuje tu s letadlama F4, G2 atd. Nemyslim tim, ze se treba ve skutecnosti nemohly potkat, ale vzhledem k vyvoji jsou jinde.
Nemci jako narod se nejlip hrajou tymove protoze proste trpi na MM. Na druhou stranu maji neskutecnou palebnou silu a malo co se jim vyrovna. Vzdycky kdyz je historickej event kde na jedny strane je nemecko tak nikdo nechce hrat za druhou stranu protoze proste prohravaji, takze litat za nemecko muzes pouze public protoze do eventu se tezko dostanes.
Americky letadla jsou snad nejvic easy mod v cely hre, tzv. spray&pray. Jestli rikas, ze yaky neskutecne manevruji tak si zkus F8F, ta utoci i griffon spita. Jinak Gaijin je spolecnost z Moskvy, ale obcas mi prijde, ze zamestnavaji americany.
Me nejvic bavi kdyz americky letadlo jde na celni souboj s nejakym FW190, Me410 nebo nekdy staci i 109 s podvesama a pak se divi, ze zmizel z oblohy.
Dalsi vec, ktera je nehistoricka je ta, ze F8F mela pouze M2 Browningy a ne M3. Dal, ze namorni letadla bojuji na zapadni fronte, ale to bych asi chtel moc, to se da pochopit, od toho jsou eventy.
Pak je tu plno nepochopitelnych veci, jako treba ze P63 je ve vsem lepsi nez Ta152, ktera ma BR 6.0 a je absolutne bezmocna proti jetam.
Yaky mely silny motory, ktery jsou konstruovany pro vysokej vykon v nizkych vyskach, kde jsou dokonce lepsi nez G10, jediny co je tu nekorektni je, ze Yak3 je letadlo z roku 44 a bojuje tu s letadlama F4, G2 atd. Nemyslim tim, ze se treba ve skutecnosti nemohly potkat, ale vzhledem k vyvoji jsou jinde.
Nemci jako narod se nejlip hrajou tymove protoze proste trpi na MM. Na druhou stranu maji neskutecnou palebnou silu a malo co se jim vyrovna. Vzdycky kdyz je historickej event kde na jedny strane je nemecko tak nikdo nechce hrat za druhou stranu protoze proste prohravaji, takze litat za nemecko muzes pouze public protoze do eventu se tezko dostanes.
Americky letadla jsou snad nejvic easy mod v cely hre, tzv. spray&pray. Jestli rikas, ze yaky neskutecne manevruji tak si zkus F8F, ta utoci i griffon spita. Jinak Gaijin je spolecnost z Moskvy, ale obcas mi prijde, ze zamestnavaji americany.
Me nejvic bavi kdyz americky letadlo jde na celni souboj s nejakym FW190, Me410 nebo nekdy staci i 109 s podvesama a pak se divi, ze zmizel z oblohy.
Dalsi vec, ktera je nehistoricka je ta, ze F8F mela pouze M2 Browningy a ne M3. Dal, ze namorni letadla bojuji na zapadni fronte, ale to bych asi chtel moc, to se da pochopit, od toho jsou eventy.
Pak je tu plno nepochopitelnych veci, jako treba ze P63 je ve vsem lepsi nez Ta152, ktera ma BR 6.0 a je absolutne bezmocna proti jetam.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- zaxxon
- Začátečník

-
:_) proč myslíš "ufo" letadla, jako že se pohybují v prostoru dost podezřele:_) přemýšlel jsem, jestli si mám ten Bearcat pořídit, ale tyhle buřtíky jsou mi odpohledu trochu nesympatický, nesnáším i ty sovětský lavočkiny, se skoro divím jak to mohlo vůbec lítat, popírá to pomalu aerodynamiku..:_) ale výkonnej motůrek uměl určitě s takovým buřtíkem pěkně točit
a proč myslíš, že jsou ty americký letadla easy? mě přijdou ty kanóny Bf 109 a obratnost těch Fockewulfů dost easy na rychlí smáznutí z oblohy. S tím Mustangem musím trochu sprejovat, protože to jinak nedám, ale zase mě teď baví ten F7F, krátká dávka z kanónů a bombardér se poroučí k zemi hodně rychle, na stíhačky je ale neobratnej
a proč myslíš, že jsou ty americký letadla easy? mě přijdou ty kanóny Bf 109 a obratnost těch Fockewulfů dost easy na rychlí smáznutí z oblohy. S tím Mustangem musím trochu sprejovat, protože to jinak nedám, ale zase mě teď baví ten F7F, krátká dávka z kanónů a bombardér se poroučí k zemi hodně rychle, na stíhačky je ale neobratnej
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Obratnost nemcu? Hrajem stejnou hru?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Krteq
- Středně pokročilý

-
F7F brzy dostane BR o minimálně 1.0 vyšší a ten airstart je podle vývojářů bug, ale stále se okolo toho nic něděje. Když opravili němcům na tankách munici, tak úprava BR přišla za necelý týden, na tohle budem zas čekat minimálně půl roku :/
BTW, od kdy se němci točí
//Jackiii rychlejší
BTW, od kdy se němci točí
//Jackiii rychlejší
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak jsem zase trochu poexpil rusáky a asi budu litovat toho, že jsem to neudělal před patchem 1.43. Teďka jezdím s T-34 1942, a přijde mi to teda jako strašnej krám. Proti 75mm dělům třeba na F2 je to totální papírák, přitom předtím to bylo skoro nezničitelné. Co mě ale štve nejvíc, jsou doslova gumové střely. Oneshoty jsou s tím skoro nemožné, ale často to nedělá vůbec nic ani na předek té F2, která má jenom 50mm plochého pancíře proti mé 80+ pene. Dokonce se mi už stalo, že jsem napálil Stuga do boku asi na 100m, přičemž veškerý damage spočíval v zeleně poškozeném pérování...
Pokud se pamatuju, nebyly ty granáty BR-350A s MD-5 rozbuškou nějaké vadné nebo co? Zdá se mi, že údajně tahle verze měla být relativně nespolehlivá, ale už si to moc nevybavuju. Každopádně rozhodně je to buglé v tom, že ty vylepšené BR-350B s MD-8 rozbuškou nemůžu používat. Mám je vyzkoumané, ale ve hře při výběru loadoutu je tam prostě vůbec nemám, jakoby neexistovaly.
Pokud se pamatuju, nebyly ty granáty BR-350A s MD-5 rozbuškou nějaké vadné nebo co? Zdá se mi, že údajně tahle verze měla být relativně nespolehlivá, ale už si to moc nevybavuju. Každopádně rozhodně je to buglé v tom, že ty vylepšené BR-350B s MD-8 rozbuškou nemůžu používat. Mám je vyzkoumané, ale ve hře při výběru loadoutu je tam prostě vůbec nemám, jakoby neexistovaly.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Dadu
- Začátečník

-
myslím že je třeba je nejdříve vybrat v obrazovce modulů aby se poprvé koupily.
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak u žádných jiných střel u němců jsem to dělat nemusel. A vůbec nechápu, k čemu tam jsou ty fajfky u každého typu granátu. Nevšiml jsem si rozdílu, když si jako základní vyberu nějaký jiný. Ten BR-350B se mi tam nepodařilo dostat žádným způsobem, v menu před spawnem prostě vůbec není. Všechny ostatní vyzkoumané vidím, ale tenhle prostě ne.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To me podrz.
Ale obcas jsem takhle podobne lital s B17, sice ne tak dlouho, ale byla to taky sranda.
Ale obcas jsem takhle podobne lital s B17, sice ne tak dlouho, ale byla to taky sranda.
- zaxxon
- Začátečník

-
jj, tak to se mi nikdy ještě nestalo, ani nic podobného, já moc ty bombardéry nelítám, ale asi to vyzkouším:_)
Stejně je to hustý, jak jsou krásně ty letadla vymodelovaný do detailu, je to zábava si s nima i jen tak lítat. Když si vzpomenu, jak jsem si jako malej lepil plastikový modely letadel a pak jsme si s nima hrály na bitvy..dokonce jsem nějakýmu třeba zapálil křídlo a točil si s ním v ruce, aby to bylo reálnější:-):-) tady je to takovej splněnej sen modeláře z 80let, že si může s modely i zalítat a zastřílet:_)
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po nekolika mesicich zase vyzkousel tanky.
1. bitva T34-57, Kursk - pet minut jizdy na bojiste, pak jsem vystrilel asi 30 ran... pricemz jsem nemcum maximalne trochu oloupal lak. Pak si me konecne nekdo z nich vsimnul, dve rany a konec.
2. bitva KV-1 ZIS5, Karelia - minuta jizdy na cap bod, vystrelil jsem na nepritele - hit s nulovym poskozenim. Jednu ranu jsem schytal - delo KO, bez moznosti opravy.
Takze koukam, ze za pul roku se nic nezmenilo a je to porad stejna nuda... zpatky k letadlum.
1. bitva T34-57, Kursk - pet minut jizdy na bojiste, pak jsem vystrilel asi 30 ran... pricemz jsem nemcum maximalne trochu oloupal lak. Pak si me konecne nekdo z nich vsimnul, dve rany a konec.
2. bitva KV-1 ZIS5, Karelia - minuta jizdy na cap bod, vystrelil jsem na nepritele - hit s nulovym poskozenim. Jednu ranu jsem schytal - delo KO, bez moznosti opravy.
Takze koukam, ze za pul roku se nic nezmenilo a je to porad stejna nuda... zpatky k letadlum.
- Sobo
- Středně pokročilý

Bez oprav je to fakt nehratelný. Totálně nechápu, proč to neudělali tak, že by se dalo opravovat i bez nářadí, jenom by to trvalo o něco dýl. Zřejmě chcou, aby to lidi kupovali za goldy.
A jestli si s T-34-57 dostal v RB/SB Kursk proti Tigrům a Pantherům, tak tam máš holt celkem smůlu, němci jsou na dálku prostě lepší (ale tak to má být). Ale na každé další mapě máš šanci, jen je potřeba využívat lepší mobilitu. Teďka navíc přidali hit kameru, která ti přesně přímo v bitvě ukazuje, kam si protivníka trefil, případně jaké poškození střela způsobila; chytrá věcička.
A už vůbec bych neříkal, že se za půl roku nic nezměnilo, neboť právě 1.43 tomu pomohl dost. Pokud hraješ rusáky, tak to asi na první pohled vypadá podobně, ale němci předtím trpěli na nechutné problémy typu gumových granátů, Tiger měl místo mantletu díru + mu otáčení věžě blokovaly lampy, byl tam nechutný spam letadel kvůli neexistujícím AA na vyšších tierech, taky opravili časování a citlivost rozbušek atd. Zkrátka hodně věcí, které tu hru posunují zase o něco dál. Rozhodně mě to teď baví víc jak wotko, a až přijdou američani, tak už asi vůbec nebude o čem.
A jestli si s T-34-57 dostal v RB/SB Kursk proti Tigrům a Pantherům, tak tam máš holt celkem smůlu, němci jsou na dálku prostě lepší (ale tak to má být). Ale na každé další mapě máš šanci, jen je potřeba využívat lepší mobilitu. Teďka navíc přidali hit kameru, která ti přesně přímo v bitvě ukazuje, kam si protivníka trefil, případně jaké poškození střela způsobila; chytrá věcička.
A už vůbec bych neříkal, že se za půl roku nic nezměnilo, neboť právě 1.43 tomu pomohl dost. Pokud hraješ rusáky, tak to asi na první pohled vypadá podobně, ale němci předtím trpěli na nechutné problémy typu gumových granátů, Tiger měl místo mantletu díru + mu otáčení věžě blokovaly lampy, byl tam nechutný spam letadel kvůli neexistujícím AA na vyšších tierech, taky opravili časování a citlivost rozbušek atd. Zkrátka hodně věcí, které tu hru posunují zase o něco dál. Rozhodně mě to teď baví víc jak wotko, a až přijdou američani, tak už asi vůbec nebude o čem.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
nevíte kdy přijdou další národy v pozemních jednotkách? díky