-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Rajče
- Mírně pokročilý

No nic no...asi zbytečně falem téma
...každá class má nějaký slabiny a nějaký silný stránky - hra je díky tomu hodně variabilní a to je jedině dobře...a jinak se chci zeptat pamětníků ,protože se mi to nechce hledat : jsou druidi jedinou classou, která se dočkala nějakýho výraznějšího nerfu, nebo to v minulosti schytala i jiná classa?
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Tomu nevěř, protože trefit huntera je podle mě o dost těžší když má zapnutý aspect of monkey (s vylepšením přes talenty +14% dodge ) + v B talentech je ještě jeden talent co dává myslím + 6% dodge? No a taky hunter má od 40lvl mail armor narozdíl od locka což taky není zanedbatelné.Skeeter píše:S huntrem bez peta jsem to ani nezkousel, verim, ze by lezel jeste driv nez ten lock.
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne stř 14. lis 2007, 18:57, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Rajče
- Mírně pokročilý

Tak 2.3 je tu
Změn u Druida je dost, ale co mě těší nejvíc je tohle :
Paráda
..už žádný trojkliky, když potřebuju z kočky do medvěda a zpátky -prostě už jen jden klik a instant druhá forma
Jdu hrát
Změn u Druida je dost, ale co mě těší nejvíc je tohle :
Kód: Vybrat vše
If you are in shapeshift form and try to use an ability that may only be used in caster form, you will leave the form and use that ability. This means that you can shift from one form to another in one action.Jdu hrát
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- Rajče
- Mírně pokročilý

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Co se nerfu tyce nevim. Sem sice pametnik ale ne uplne od zacatku. A to udajne byli warrove uplne maximalne imba, vsichni nadavali a warrove to odskakali v jednom z prvnich patchu. A od te doby se to s nima veze. Mozna to bylo v bete, tehdy sem jeste nehral.
Tak ja si dneska nezahraju
Patch sem mel rozstahovany na neco pres 200MB a chtel sem ho dostahovat rano. Neslo to, rikam si asi kvuli tomu, ze sou servery off. Tak chci ted a mam 140MB
Tak ja si dneska nezahraju
Patch sem mel rozstahovany na neco pres 200MB a chtel sem ho dostahovat rano. Neslo to, rikam si asi kvuli tomu, ze sou servery off. Tak chci ted a mam 140MB
- Wiruz
- Pokročilý

hmm no stim patchem to je obcas napytel, jsem mel jiz 14dni predsosano cca 235MB a si rikam ze to mam, asi tak pred tydnem to stouplo asi tak na 280MB, tak jsem to zase dososal a dnes jsem tahal dalsich 8MB, nastesti to lezloPzKpfw VI Tiger píše:Co se nerfu tyce nevim. Sem sice pametnik ale ne uplne od zacatku. A to udajne byli warrove uplne maximalne imba, vsichni nadavali a warrove to odskakali v jednom z prvnich patchu. A od te doby se to s nima veze. Mozna to bylo v bete, tehdy sem jeste nehral.
Tak ja si dneska nezahraju![]()
diky bohu uz nebudu muset porad delat napojovej automat
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Ja to mozna jeste stihnu. Ted sem docet original patch notes. A docela spokojeny.
To ze druidove maji opet vetsinu increased uz pominu. (Sry hosi, ale sem na vas asi alergickej)
Ale u warra hezke
Delam novy build a zatim neuveritelne, nadbyvaji mi talenty.
Pls. Poradte. Mam risknou nepouziti weapon mastery (šance na dodge cile -2% a 50% imunita na disarm) a dat radši do Iron Will (šance na resist stunu o dalších 6% vyšší?
Edit. Uplne jinak, fury talenty sem mel hlavne kvuli Interceptu, puvodni CD je moc dlouhy, ale ted tam uz neni tak tam ty body teoreticky nepotřebuju. Určitě by tam zůstak 5% crit a ale je tam taky Enrage (25% vetši dmg když dostanu crit) a Commanding Presence (battle shout dava pak kolem 360AP) a to je hodne.
To ze druidove maji opet vetsinu increased uz pominu. (Sry hosi, ale sem na vas asi alergickej)
Ale u warra hezke
Konecne, docela me to stvalo, ze se nedalo nekam dostat.Charge will work more often when targets are up against unpathable areas like walls and poles.
Boží, když už snížili na 50%. Asi se na to vykašlu.Improved Intercept and Weapon Mastery have swapped locations in the talent trees.
Snad jeste lepší, protože mi přišlo, že Sweeping strikes nefunguje.Sweeping Strikes and Deathwish have swapped locations in the talent trees.
Delam novy build a zatim neuveritelne, nadbyvaji mi talenty.
Pls. Poradte. Mam risknou nepouziti weapon mastery (šance na dodge cile -2% a 50% imunita na disarm) a dat radši do Iron Will (šance na resist stunu o dalších 6% vyšší?
Edit. Uplne jinak, fury talenty sem mel hlavne kvuli Interceptu, puvodni CD je moc dlouhy, ale ted tam uz neni tak tam ty body teoreticky nepotřebuju. Určitě by tam zůstak 5% crit a ale je tam taky Enrage (25% vetši dmg když dostanu crit) a Commanding Presence (battle shout dava pak kolem 360AP) a to je hodne.
- Frostys
- Začátečník

-
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

http://www.wow-europe.com/en/patchnotes/
No tak to je taky super
Btw. Hunteri prý mají zmenšenou deadzone. Ví o tom někdo?
Edit, jde už koupit S1 set za honory? Cetl sem ze ne a stejne to nemuzu nikde najit.
No tak to je taky super
Dalsi konkurence MS.Aimed Shot (Marksmanship) now reduces healing done to that target by 50% for 10 seconds, shot time reduced by 0.5 seconds
Edit, jde už koupit S1 set za honory? Cetl sem ze ne a stejne to nemuzu nikde najit.
- Rajče
- Mírně pokročilý

Jinak jsem tak nějak tajně doufal, že v 2.3 už konečně něco udělaj s již dlouho známým problémem, kterýmu se říká "range bug"...je to něco, co mě nepředstavitelně štve, protože v BG se mi to poslední dobou stává furt...a jakmile se ten problém objeví, tak dávám ruce od klávesnice nasraně pryč a radši se nechám zrubat, protože jsem s tim většinou naprosto nepoužitelenej...nikde jsem to v patch notes nenašel a včera se mi to stalo zase, takže s tim asi jen těžko něco udělali
...jako tohle by měl Blizz sakra rychle napravit...
- Majzl
- Nováček

Ja bych řekl, že Arena Set 1 za honory bude až příští středu až se spustí S3 v arenach, ale jistě to nevím...
Tak co jak vám jde ZA? Včera sme to zkoušeli a druhý boss a jeho ptáci nás uhlodali:(( Dnes to bude snad lepší:)
Tak co jak vám jde ZA? Včera sme to zkoušeli a druhý boss a jeho ptáci nás uhlodali:(( Dnes to bude snad lepší:)
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
- Butch
- Středně pokročilý

Arena 1 veci budou za honory od 28.11.2007 - tehdy podle oficialniho vyjadreni zacne i season 3.
To same Vindicator doplnky(pasek, boty, wristy)
Jinak novy patch jsem dneska rano oslavil propadem do textury v AB, kdyz mi dal u BS fear shadowpriest.
Co se tyce navyseni AP u Druida...ani to neni moc znat. Pribylo mi cca 300 ap, ale na damagi to nepoznam.
Jinak znamej z guildy sel s nejakou jinou guildou ZA a dali prvni dva bose pomerne v pohode....a na tretim asi 15x wipli, tak uz na to kaslali
To same Vindicator doplnky(pasek, boty, wristy)
Jinak novy patch jsem dneska rano oslavil propadem do textury v AB, kdyz mi dal u BS fear shadowpriest.
Co se tyce navyseni AP u Druida...ani to neni moc znat. Pribylo mi cca 300 ap, ale na damagi to nepoznam.
Jinak znamej z guildy sel s nejakou jinou guildou ZA a dali prvni dva bose pomerne v pohode....a na tretim asi 15x wipli, tak uz na to kaslali
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 15. lis 2007, 15:51, celkem upraveno 2 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

Uprime je mi jako shadow priestovi jeho dodge uplne ukradenej pac palcatem nebo holi ho urcite mlatit nebudu....Muzu ti zcela jasne rict, ze huntra bez peta dam daleko driv a snaz nez locka bez peta. Jediny co muze huntu zachranit je, kdyz se mu povede dobre umistit snake trap. Na druhou stranu s petem je to peklo, zvlast u locka. Jeho felhunter dokaze v pvp proti castrum fakt veci....Pak me jeste stvou hunstri s tema prasatama, to je taky zlo, kdyz se napoprve dobe trefi tim chargem nebo co to dela za stun tak vetsinou lezim....Mr. Dirk píše:Tomu nevěř, protože trefit huntera je podle mě o dost těžší když má zapnutý aspect of monkey (s vylepšením přes talenty +14% dodge ) + v B talentech je ještě jeden talent co dává myslím + 6% dodge? No a taky hunter má od 40lvl mail armor narozdíl od locka což taky není zanedbatelné.Skeeter píše:S huntrem bez peta jsem to ani nezkousel, verim, ze by lezel jeste driv nez ten lock.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

BTW: Užs viděl běhat Huntera bez peta?Skeeter píše:...
Horší je pro mě frost mage nebo lock a to jak afii tak demo. Ten na mě naháže kletby + felhunter mě cucá manu, pak shadow bolty a než použiju aimedshot ( případně se ho snažím udolat Arcane shot ) tak su tak na 20% s HP a dorazijou mě většinou právě ty zku**ené kletby.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- VictimCZ
- Začátečník

-
tezko vysvetlit pokud jsi nevidel. ale jde o range utoku. pro kazdou formu je jinej (prakticky vzato vsechny autoutoky maji stejny range ale pri pouiziti nejake formy se meni pozice odkad se ten range pocita - coz je ten bug - a je to v neprospech druida) ci presneji bez pouziti formy to je ok.PzKpfw VI Tiger píše:*
2Rajče: Co je range bug? Nejak se s tim nesetkavam nebo nevim o co jde.
je lepsi to videt.
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=1
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Rajče
- Mírně pokročilý

Zjednudušeně řečeno: posune se hranice vzdálenosti, ze které Ti funguje melee attack...a to směrem před Tvůj cíl...PzKpfw VI Tiger píše: 2Rajče: Co je range bug? Nejak se s tim nesetkavam nebo nevim o co jde.
Takže najednou se Ti stane to, že stojíš u protivníka, kterej se nepohybuje, ale nezraňuješ ho a zběsile klikáš na mangle a ono Ti to píše, že jsi od něj moc daleko a Ty jsi přitom přímo u něj...popoběhneš o dva metry před něj tak, abys ho měl za zády a v tý chvíli se dostáváš k onomu pusunutýmu bodu a začínáš ho zraňovat...jenže on se rozběhne, takže Ty se musíš taky rozběhnout a bejt v podstatě furt ty dva metry před nim a mít ho za zády!!! A je to samozřejmě v prdeli, protože on, když změní směr pohybu, tak Ty musíš taky a to se dělá samozřejmě dost špatně...no, když se mi to stane, tak jsem nepoužitelnej a nasraně toho boje nechám
EDIT: Zkusim jim napsat ofi stížnost...když se neozveme, tak na to budou srát dál...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník