-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No nic no...asi zbytečně falem téma :) ...každá class má nějaký slabiny a nějaký silný stránky - hra je díky tomu hodně variabilní a to je jedině dobře...a jinak se chci zeptat pamětníků ,protože se mi to nechce hledat : jsou druidi jedinou classou, která se dočkala nějakýho výraznějšího nerfu, nebo to v minulosti schytala i jiná classa?
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

shaman byl taky kdysi nerfnutej ne?
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Skeeter píše:S huntrem bez peta jsem to ani nezkousel, verim, ze by lezel jeste driv nez ten lock.
Tomu nevěř, protože trefit huntera je podle mě o dost těžší když má zapnutý aspect of monkey (s vylepšením přes talenty +14% dodge ) + v B talentech je ještě jeden talent co dává myslím + 6% dodge? No a taky hunter má od 40lvl mail armor narozdíl od locka což taky není zanedbatelné. :)
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne stř 14. lis 2007, 18:57, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak 2.3 je tu :D

Změn u Druida je dost, ale co mě těší nejvíc je tohle :

Kód: Vybrat vše

If you are in shapeshift form and try to use an ability that may only be used in caster form, you will leave the form and use that ability. This means that you can shift from one form to another in one action.
Paráda :twisted: ..už žádný trojkliky, když potřebuju z kočky do medvěda a zpátky -prostě už jen jden klik a instant druhá forma :roll:

Jdu hrát :-D
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Rajče píše:...
Zrovna sem ho dostahoval. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak jen co jsem vlezl do hry, tak jsem zjistil, že mám v kočce o 150 AP víc :twisted: ...muhehe :onfire: ...a hned si vyzkoušel instantní switch z kočky do medvěda - nádhera
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Co se nerfu tyce nevim. Sem sice pametnik ale ne uplne od zacatku. A to udajne byli warrove uplne maximalne imba, vsichni nadavali a warrove to odskakali v jednom z prvnich patchu. A od te doby se to s nima veze. Mozna to bylo v bete, tehdy sem jeste nehral.
Tak ja si dneska nezahraju :(
Patch sem mel rozstahovany na neco pres 200MB a chtel sem ho dostahovat rano. Neslo to, rikam si asi kvuli tomu, ze sou servery off. Tak chci ted a mam 140MB :(
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

PzKpfw VI Tiger píše:Co se nerfu tyce nevim. Sem sice pametnik ale ne uplne od zacatku. A to udajne byli warrove uplne maximalne imba, vsichni nadavali a warrove to odskakali v jednom z prvnich patchu. A od te doby se to s nima veze. Mozna to bylo v bete, tehdy sem jeste nehral.
Tak ja si dneska nezahraju :(
Patch sem mel rozstahovany na neco pres 200MB a chtel sem ho dostahovat rano. Neslo to, rikam si asi kvuli tomu, ze sou servery off. Tak chci ted a mam 140MB :(
hmm no stim patchem to je obcas napytel, jsem mel jiz 14dni predsosano cca 235MB a si rikam ze to mam, asi tak pred tydnem to stouplo asi tak na 280MB, tak jsem to zase dososal a dnes jsem tahal dalsich 8MB, nastesti to lezlo

diky bohu uz nebudu muset porad delat napojovej automat
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Ja to mozna jeste stihnu. Ted sem docet original patch notes. A docela spokojeny. :)

To ze druidove maji opet vetsinu increased uz pominu. (Sry hosi, ale sem na vas asi alergickej)
Ale u warra hezke :)
Charge will work more often when targets are up against unpathable areas like walls and poles.
Konecne, docela me to stvalo, ze se nedalo nekam dostat.
Improved Intercept and Weapon Mastery have swapped locations in the talent trees.
Boží, když už snížili na 50%. Asi se na to vykašlu.
Sweeping Strikes and Deathwish have swapped locations in the talent trees.
Snad jeste lepší, protože mi přišlo, že Sweeping strikes nefunguje.

Delam novy build a zatim neuveritelne, nadbyvaji mi talenty. :lol:

Pls. Poradte. Mam risknou nepouziti weapon mastery (šance na dodge cile -2% a 50% imunita na disarm) a dat radši do Iron Will (šance na resist stunu o dalších 6% vyšší? :?

Edit. Uplne jinak, fury talenty sem mel hlavne kvuli Interceptu, puvodni CD je moc dlouhy, ale ted tam uz neni tak tam ty body teoreticky nepotřebuju. Určitě by tam zůstak 5% crit a ale je tam taky Enrage (25% vetši dmg když dostanu crit) a Commanding Presence (battle shout dava pak kolem 360AP) a to je hodne.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Hoďte mi sem link na patch notes či jak se to jmenuje, ať vidím jestli má cenu to zase platit :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

http://www.wow-europe.com/en/patchnotes/

No tak to je taky super
Aimed Shot (Marksmanship) now reduces healing done to that target by 50% for 10 seconds, shot time reduced by 0.5 seconds
Dalsi konkurence MS. :x Btw. Hunteri prý mají zmenšenou deadzone. Ví o tom někdo?

Edit, jde už koupit S1 set za honory? Cetl sem ze ne a stejne to nemuzu nikde najit. :(
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jinak jsem tak nějak tajně doufal, že v 2.3 už konečně něco udělaj s již dlouho známým problémem, kterýmu se říká "range bug"...je to něco, co mě nepředstavitelně štve, protože v BG se mi to poslední dobou stává furt...a jakmile se ten problém objeví, tak dávám ruce od klávesnice nasraně pryč a radši se nechám zrubat, protože jsem s tim většinou naprosto nepoužitelenej...nikde jsem to v patch notes nenašel a včera se mi to stalo zase, takže s tim asi jen těžko něco udělali :evil: ...jako tohle by měl Blizz sakra rychle napravit...
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

Ja bych řekl, že Arena Set 1 za honory bude až příští středu až se spustí S3 v arenach, ale jistě to nevím...

Tak co jak vám jde ZA? Včera sme to zkoušeli a druhý boss a jeho ptáci nás uhlodali:(( Dnes to bude snad lepší:)
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Arena 1 veci budou za honory od 28.11.2007 - tehdy podle oficialniho vyjadreni zacne i season 3.
To same Vindicator doplnky(pasek, boty, wristy)

Jinak novy patch jsem dneska rano oslavil propadem do textury v AB, kdyz mi dal u BS fear shadowpriest.

Co se tyce navyseni AP u Druida...ani to neni moc znat. Pribylo mi cca 300 ap, ale na damagi to nepoznam.

Jinak znamej z guildy sel s nejakou jinou guildou ZA a dali prvni dva bose pomerne v pohode....a na tretim asi 15x wipli, tak uz na to kaslali :-D
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 15. lis 2007, 15:51, celkem upraveno 2 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mr. Dirk píše:
Skeeter píše:S huntrem bez peta jsem to ani nezkousel, verim, ze by lezel jeste driv nez ten lock.
Tomu nevěř, protože trefit huntera je podle mě o dost těžší když má zapnutý aspect of monkey (s vylepšením přes talenty +14% dodge ) + v B talentech je ještě jeden talent co dává myslím + 6% dodge? No a taky hunter má od 40lvl mail armor narozdíl od locka což taky není zanedbatelné. :)
Uprime je mi jako shadow priestovi jeho dodge uplne ukradenej pac palcatem nebo holi ho urcite mlatit nebudu....Muzu ti zcela jasne rict, ze huntra bez peta dam daleko driv a snaz nez locka bez peta. Jediny co muze huntu zachranit je, kdyz se mu povede dobre umistit snake trap. Na druhou stranu s petem je to peklo, zvlast u locka. Jeho felhunter dokaze v pvp proti castrum fakt veci....Pak me jeste stvou hunstri s tema prasatama, to je taky zlo, kdyz se napoprve dobe trefi tim chargem nebo co to dela za stun tak vetsinou lezim....:)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Skeeter píše:...
BTW: Užs viděl běhat Huntera bez peta? :roll: Teda pokud nemá pet stealth ( u petů je to myslím prowl nebo tak nějak ) a neplíží se k cíli. :) Nevím ale shadow Priesti mě nějak starost nedělajou, protože než na mě něco vycastí tak majou polovinou HP a začnou zdrhat.

Horší je pro mě frost mage nebo lock a to jak afii tak demo. Ten na mě naháže kletby + felhunter mě cucá manu, pak shadow bolty a než použiju aimedshot ( případně se ho snažím udolat Arcane shot ) tak su tak na 20% s HP a dorazijou mě většinou právě ty zku**ené kletby. :x
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Jo, videl sem huntera bez peta. Nevim proč, ale někteří tak chodí.

Tak co mam vzit? Dalších 6% na resist stun a charm. Nebo 2% expetrise (nebo jak) a 50% resist disarm?

2Rajče: Co je range bug? Nejak se s tim nesetkavam nebo nevim o co jde.
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

PzKpfw VI Tiger píše:*
2Rajče: Co je range bug? Nejak se s tim nesetkavam nebo nevim o co jde.
tezko vysvetlit pokud jsi nevidel. ale jde o range utoku. pro kazdou formu je jinej (prakticky vzato vsechny autoutoky maji stejny range ale pri pouiziti nejake formy se meni pozice odkad se ten range pocita - coz je ten bug - a je to v neprospech druida) ci presneji bez pouziti formy to je ok.

je lepsi to videt.

http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=1
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

PzKpfw VI Tiger píše: 2Rajče: Co je range bug? Nejak se s tim nesetkavam nebo nevim o co jde.
Zjednudušeně řečeno: posune se hranice vzdálenosti, ze které Ti funguje melee attack...a to směrem před Tvůj cíl...

Takže najednou se Ti stane to, že stojíš u protivníka, kterej se nepohybuje, ale nezraňuješ ho a zběsile klikáš na mangle a ono Ti to píše, že jsi od něj moc daleko a Ty jsi přitom přímo u něj...popoběhneš o dva metry před něj tak, abys ho měl za zády a v tý chvíli se dostáváš k onomu pusunutýmu bodu a začínáš ho zraňovat...jenže on se rozběhne, takže Ty se musíš taky rozběhnout a bejt v podstatě furt ty dva metry před nim a mít ho za zády!!! A je to samozřejmě v prdeli, protože on, když změní směr pohybu, tak Ty musíš taky a to se dělá samozřejmě dost špatně...no, když se mi to stane, tak jsem nepoužitelnej a nasraně toho boje nechám :evil: ... Nějčastěji tím trpí právě druidi (kvůli shapeshiftingu) a pokud vim, tak jsem to slyšel i od i roguů...už se o tom ví dlouho a na ofi fórech se to řešilo x-krát a Blizz na to pořád lehce sere...

EDIT: Zkusim jim napsat ofi stížnost...když se neozveme, tak na to budou srát dál...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Napisou ti, ze o tom vi a ze na tom makaji. Jako vzdycky, kdyz se neco podela.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“