S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: detektor

Příspěvek od paja13 »

Mtex píše:
paja13 píše:hele na konci hry je moznost jit estee predtim nez vlezu k tomu velkymu sutru do toho komplexu a tam jsou zavreny dvere..a musim mit nejaky pristroj k vygenerovani kodu ci co k otevreni dveeri a tam je pak jiny konec nevite kde tenhle pristroj najit? diky predem
ten pristroj bol niekde v tom meste pred elektrrnou /v niektorom z tych cinziakov, bol pri tom aj dobry oblek/ .... za tymi dverami je su dalsie 2 konce....jeden cca na 30min, druhy na 1-1,5hodiny...stoji to za to
oki pokusim se to nekde najit;) dik
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

nemáte někdo funkční odkaz na soundtrack? Teda pokud je to legální. Na všech stránkách to nefakčilo.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

kaimaster píše:nemáte někdo funkční odkaz na soundtrack? Teda pokud je to legální. Na všech stránkách to nefakčilo.
Kde jsi prosímtě hledal? Je to volně dostupné na oficialních stránkach.
http://www.stalker-game.com/en/?page=soundtrack
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Tak to sem přehlíd, ale díky
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
PatuLka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PatuLka »

jak se ve stalkerovi spi ??? nebo kde ??? :D a jak se opravuje zbroj ??? x)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

PatuLka píše:jak se ve stalkerovi spi ??? nebo kde ??? :D a jak se opravuje zbroj ??? x)
na oboji musis mit modifikaci, Dream mod a Repair mod, jsou i na ceskou verzi napr. tady http://stalker.scorpions.cz/shadowofche ... clanek=125
---
PatuLka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PatuLka »

jj dik
PatuLka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PatuLka »

vim ze ma stalker 7 koncu ale ja jsem zjistil jenom 3 :( nechcete poradit nejakej ? :)
PatuLka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PatuLka »

tak uz nemusite na youtube jsem zbytek zjistiL :_D
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

na pousteni internich videii je take modifikace VideoCC v1.11, ale ta je pripravena na fungovani pouze s Eng verzi. Presto se da rozchodit i na verzi ceske, vice pres PM.
---
Laiar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laiar »

Mohl by mi někdo poradit mám menší problém, mám originální hru ale zakoupenou v Kanadě a je anglicky a nikde na ni nemůžu sehnat češtinu můžete sem hodit odkaz na nějakou slušnou češtinu ? našel jsem jen nějakou podomácku dělanou která stojí za h...
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Mám problém po čase hraní (3dny) se mi začal kurzor (kříž) u střelby deformovat, tak že chybí nějaká ta čárka nebo ta tečka uprostřed a takže se blbě míří, nemáte s tím někdo zkušenost?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

kaimaster píše:Mám problém po čase hraní (3dny) se mi začal kurzor (kříž) u střelby deformovat, tak že chybí nějaká ta čárka nebo ta tečka uprostřed a takže se blbě míří, nemáte s tím někdo zkušenost?
vypni si antialiasing (ve hre i v ovladacich, pokud jsi zapinal). s AA se kriz nezobrazuje :-).
---
simy
Nováček
Nováček

Příspěvek od simy »

Zdravim, mám problém. Při hraní stalkera se mi hra seká (treba 5min nic a pak mi zatuhne a konec) nevíte čím by to mohlo být a co by to vyřešilo? mam PC:Opteron144 na 2.7MHz, ATI X1950GT, 1GB ram

Uz sem to tu jednou psal,ale problem stale nevyresen. Prosim poradte mi nekdo prý je to rozšířený problém. Děkuji vám strašně moc.
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

J X P píše:
kaimaster píše:Mám problém po čase hraní (3dny) se mi začal kurzor (kříž) u střelby deformovat, tak že chybí nějaká ta čárka nebo ta tečka uprostřed a takže se blbě míří, nemáte s tím někdo zkušenost?
vypni si antialiasing (ve hre i v ovladacich, pokud jsi zapinal). s AA se kriz nezobrazuje :-).
No ale mě to nějakej ten den fungovalo s křížem i se zapnutým AA.
MrPower
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrPower »

simy: Přesně to samý to dělá i mě (a sestavu mam jak vidíš prakticky stejnou), ale "jedině" když mám zaplý Objects DL nebo dokonce Full DL. Když tam dám static, tak to běhá ok, v 1680x1050 na max tak 80FPS ale co je to platný, vypadá to celkem hnusně.. Jakmile tam ale dám DX9, hra mi po chvilce vytuhne celej komp. Nevim co s tim, zkoušel sem různý ovladače, karta je na defaultu.. Taky bych to chtěl nějak vyřešit, možná pomůže víc RAMky, už sem si koupil 2x512MB ale sou vadný :( takže zatim stále 1GB
"Náš život je takový, jakým ho učiní naše myšlenky."
simy
Nováček
Nováček

Příspěvek od simy »

se mi nechce verit ze by to bylo kvuli ram, ze by bylo 1GB malo :( ale je fakt kdyz hodim dolu detaily jako ty tak to taky vali :(
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Tak nakonec mě stačilo teda přepnout na bez AA a pak zase zpátky do AA.
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Vysel novej patch 1.004 kterej udajne pridava 15% FPS:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/48590
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Mesuge
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mesuge »

Patch pro vsechny lang. verze:
http://www.stalker-game.com/en/?page=patches#patch0004

Ne "udajne" ale urcite je to novej shader kod "Float32" vytvoreny nezavisle jednim silencem a je to takova bomba, ze to v posledni verzi zahrnuli timto 004 patchem primo do hry. Novy shader nejen, ze to brutalne zrychli i na obyc hw, ale take podstatne vylepsuje kvalitu obrazu standartnich textur..

Pokud si chcete lehce ucurnout tady jsou screeny a setupy,
kdyz je vse spravne odladene:

http://www.widescreengamingforum.com/fo ... d07c487ba3

PS aneb horko tezko neco lepsiho na PC uvidite, lepsi a ne o moc uz je jen Crytek..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“