World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: World of Tanks

Příspěvek od Thellwin »

havli píše:Hry hraju kvuli zabave, samozrejme. Jenze hrat jakoukoliv MP hru pri 50fps neni zabava, ale utrpeni. Uz Q3A pred x lety jsem hral na 125fps. Ukaz mi nekoho, kdo hraje CS na takovych fps jako WOT. :roll:

Ze budu vyhravat jsem si nemyslel, ale zase jsem necekal, ze v 5 bitvach me vzdycky nekdo sejme na prvni ranu aniz bych vystrelil. To je totiz totez jako WT, akorat zasekany a hnusne vypadajici. :|

No nic, asi to nema smysl dal resit.

Havli, jaký máš nick ve WoT? Ačkoliv to normálně nedělám, tak by mě zajímalo, jestli jseš takovej skiller, kterého limituje ve výkonu 50 FPS.

Když tohle uslyším od hráče typu Skvido, tak tomu budu věřit, ale pokud nejsi fakt jako hodně "purpla playerer" tak tě určitě nelimituje FPS na hodnotě 50. A pokud tě v 5 bitvách po sobě někdo smahnul na ránu, tak je 100% problém jinde než v FPS :sigh:
Goldnoob team proud member!
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Beztak to zrovna nainstaloval a sejmul ho nějaký pedobear v T18. :-D Zkus tomu věnovat trošku víc času a dostat se na vyšší tiery. Pro začátečníka ideálně třeba KV-1. Tier 5 není nic strašného, stačí pár hodin času, jenom se toho nebát.

Jako WoT je určitě víc user friendly než WT, to rozhodně. Když tě třeba někdo překvapí / flankne ve wotku, tak ti prostě ubere 300HP, ale máš dalších 1000 a můžeš s tím něco udělat. Ve WT seš mrtvej, tam není cesty zpět, chyby se neodpouští. Někoho to právě z toho důvodu může více bavit, ale rozhodně je navržené více pro hardcore hráče než casualy.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Mno tak já mam třeba v klanu kluka, který hrál na nějakém 4200+ na 22 fps s ts 15 fps a stejně má lepší statistiky než já :lol:
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Nelimituje me to ve skillu, ale je proste otrava pri kazdem pohybu mysi videt jak se obraz skube. Obzvlast kdyz kvalita grafiky tomu ani zdaleka neodpovida.

Zacal jsem hrat dneska odpoledne, takze jen rezervy a jeden T2 tank. Vzdycky prileti jedna, maximalne dve rany (potazmo davka z mensiho kanonu)... a nez zjistim odkud na me vlastne strili, tak uz to nemusim resit. :roll: Ve WT jsem si s rezervama uzil mnohem vic zabavy nez tady. Dokonce se s nima dalo obcas i neco sundat. 1000HP tyhle sroty rozhodne nemaji... spis tak 150. Na ranu jdou skoro vzdycky. A nejen muj tank, ostatni v teamu na tom byli podobne.

Co se mi libi vic proti WT je design map, po zacatku bitvy hned do akce. A ne jet 5 minut na bojiste a pak na prvni ranu do garaze.

Vic casu tomu venovat nebudu, uz jsem hru odinstaloval. Chtel jsem jen vyzkouset, jestli je WOT proti WT lepsi (neni), takze je zbytecny ztracet cas levelovanim dalsi hry. Ve WT mam uz zhruba tretinu tanku koupenych (o letadlech nemluve), takze urcite nebudu totez expit jeste tady... a za horsich podminek.

PKBO:
Tak jasny, to je o zvyku. Kdo nikdy s lepsima fps nehral, bude tvrdit, ze i 20 je ok. Ja uz roky hraju vsechno na 60+ takze jsem si zvyknul na vesmes perfektni plynulost a k horsimu se vracet nehodlam.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak když hraješ tier 2 :D si pujč něčí učet s alespon pětkou

taková elitní vyskillená kv-1 to neurazí nikoho
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Teďka snad za pár dnů by se měl nahodit test verze 9.5 (testovací klient si instaluje separátně, i když má podobnou velikost), kde si můžeš zahrát prakticky se všemi tanky ve hře, včetně těch nejsilnějších.

Můžu tě ujistit, že wotko se na tierech 7-8+ hraje úplně jinak, než na těch nižších. Máš pravdu v tom, že WT je zábavné i s "malými" tanky, ale ve wot je to právě obráceně. Low tiery jsou o ničem (jak sám říkáš, hodně oneshotů, nikdo nic nevydrží, pancíř většinou nehraje skoro žádnou roli), ale právě na těch vyšších tierech se z toho stává celkem dost jiná hra. Proto taky u recenzí tanků od různých youtuberů až na výjimky nevidíš tanky do tieru 5, je to tam prostě o ničem a nemá cenu se tím nějak zaobírat.

Fakt si zkus zahrát ten test s těma největšíma bestiema (třeba Mausem, o kterém se na fóru WT tolik mluvilo :)) a jestli to ti přijde stejně dementní, tak už teda nevím.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

havli píše:Chtel jsem jen vyzkouset, jestli je WOT proti WT lepsi (neni)
Vidíš a pro mě třeba je. Je mi ukradené, jak hra vypadá. Hraju průměrně tak na 50-60 fps a nemám jediný problém. Ono plno hodně dobrých hráčů nemá s takovými fps žádný problém. Pokud se to nepropadá na hodnoty, které už viditelně způsobují záseky, tak je to ok, protože WoT není FPSko.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Dneska me wot vylozene bavi, uz tri hodiny sem nevyhral bitvu.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

havli píše: Zacal jsem hrat dneska odpoledne, takze jen rezervy a jeden T2 tank. Vzdycky prileti jedna, maximalne dve rany (potazmo davka z mensiho kanonu)... a nez zjistim odkud na me vlastne strili, tak uz to nemusim resit. :roll: Ve WT jsem si s rezervama uzil mnohem vic zabavy nez tady. Dokonce se s nima dalo obcas i neco sundat. 1000HP tyhle sroty rozhodne nemaji... spis tak 150. Na ranu jdou skoro vzdycky. A nejen muj tank, ostatni v teamu na tom byli podobne.
zahraješ pár bitev dostaneš se na t2 a v podstatě řekneš že je to shit.. :D zahraj si s někým desítkovou bitvu kde můžeš ovlivnit hru a podle toho suď.. ;)
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Myslis ze v T10 muzes ovlivnit bitvu? Tomu snad uz neveris :mrgreen:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Jackiii píše:Myslis ze v T10 muzes ovlivnit bitvu? Tomu snad uz neveris :mrgreen:
no dobrá tak v jedné z deseti her, v četě 3 lidí častěji.. :D ale prostě je blbost posuzovat hru podle tier 1 a 2
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

dohravam kV3, prubnu KV4 a asi si budu rvat vlasy, ale co stejne skoro zadne nemam :)
....ze by to byl MELOUN
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

Cela lajna na IS-4 je super, nemáš se čeho bát :-) Ostatně ono všechny ruske HT jsou hodně dobré na hraní. Teda aspon pro mě...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Dnes už snáď tých 40k xp na T54E1 dám a dúfam, že T49 už nikdy neuvidím. Fakt, 5x za sebou netrafiť poj***né WT E100 z 20m., to sa len tak nevidí. V close combat človek musí úplne naramovať nepriateľa a až tak vystreliť, lebo v pohybe to zaručene missne aj z 5tich metrov.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

Je zajímavé, že pokaždé když potkám T49 tak mě vždy s přehledem trefí za jízdy hned jak vyjede přez roh :-D
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

To je mi ťa ľúto :D Ja čo som stretol T49ky, tak všetci sa sťažoval práve na presnosť zblízka. Z replayov mi strely furt leteli buď medzi delo a telo tanku, 20cm. nad vežou alebo aj popod tank bez hociakého splashu. Proste bullshit. Ale našťastie sa T49ka expí hodně ľahko, takže to až tak nebolí...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Lord píše:dohravam kV3, prubnu KV4 a asi si budu rvat vlasy, ale co stejne skoro zadne nemam :)
KV-3 me nabavila,... takove pomalejsi IS, ktere stejne kazdej skoro penetruje. S KV-4 me to ale bavi mrte, win rate mam 61% s tou bestii. Kdyz jsi na topu, tak klidne jed do utoku a niceho se neboj. Kdyz hrajes proti T10, tak to strilej z dalky. Ten tank je neskutecna pevnost. Stojim vzdy pod uhlem cca 30-45° a kolikrat si na me vylamou zuby i T10 tanky. Delo s 227pene celkem probiji, takze i dmg se da dat. Jen na TD si chce davat bacha. No a hlavne odemkne ST-I, coz je hodne zabavnej tank.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

No obcas jsou ty houfnice az zazracne presny.
Me vcera oneshotla KV-2 na Sigfriedove linii od hradeb, kdyz jsem si to sinul s Cromwellem v plne rychlosti po kraji mapy pro artyny :-D
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

FV4202 sa bude presúvať na t8 premium? Podobne ako kedysi T34?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Bude, ale nejspíš ho současným majitelům nedají. Pro jistotu jsem si ho ale vygrindoval.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“