Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Příspěvek od myom »

klasicka novinka mitregy... tech nesmyslu je tam vice.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

myom píše:klasicka novinka mitregy... tech nesmyslu je tam vice.
ale tak ja myslim, ze je tam videt dost podstatne zlepseni kvality newsek oproti minulosti, ale tohle se opravdu nepovedlo, no :roll:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ale jo, ale pridavat zrovna takhle nucene dalsi vety a odstavce... ale zlepseni je, to je pravda.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Hodne se mi libi clanky pana Rybky, kvalita ne vysoke urovni, vyborna temata, trefne zamysleni.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
jey

Příspěvek od jey »

Na PCtuning chodim uz roky a je fajn vidiet tam kazdy den nove clanky, nebolo to tak vzdy. Aj uroven clankov sa zvysila co je velmi pozitivne.
To je ohladom chvalenia :D

Ale dnes ma zaskocil tento clanok:

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... 9#comments

Nie tak jeho obsah, kedze si nemyslim ze phenomy II su az take super namakane ako tvrdia rozne neoficiale zdroje (famy su famy, realita bude aj tak trocha ina), skor ma znechucuju komentare.
Preco pan "OBR" hra na vasom webe takuto flame hru?lebo uz to trocha prehana. Ironia a kritika, je fajn ak je s mierou, ale toto uz je predsa len trochu moc. Robi mu to snad dobre, ci ma dake vnutorne komplexi? Doteraz mi to nevadilo a bavil som sa na tom ako "nezaujato" utoci na AMD/ATI fanusikov, ale ked to zachadza to takych rozmerov, ze co sa mu nepaci v komentaroch tak to zmaze a prita divny primitivny komentar?

Redakcii PCtuningu: nezaskodilo by trocha pana Obermaiera skrotit, ak nechcete mat z vasho webu flame kruzok s minimalnou doverihodnostou. Ak pan Obermaier nechce mat divne a zaujate flamovske komentare ktore treba mazat, tak nech s tym flamom prestane
mexe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mexe »

Zdravím,
už dlouho si pročítám novinky na PcTuning.cz a tak mě napadlo, že bych mohl taky přispět nějakou tou zprávou ze světa PC. Chtěl jsem si stáhnout ukázkový článek, jak se píše zde:

Kód: Vybrat vše

http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=4591&Itemid=90

Jenže tento článek se údajně nenachází na serveru. Mohl by mi ho prosím někdo uploadovat jinam nebo poradit jak jinak můžu publikovat novinky.
Díky všem, co mi pomohli při výběru nových komponentů! Už je mám doma a čekám na 25.12 až je budu moci zapojit do PC!

http://www.pctuning.tyden.cz
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

napsal bych zde :wink:

Šéfredaktor: Václav Vlček
Email: vaclav.vlcek(zavináč)pctuning.cz
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“