Presne to jsem mel jaDAveDOG píše:
Já se zaseknul taky na tomhle místě, sundal jsem mu ramena, pak nadletěl na mě a řvali na mě ať mu rozstřílím "Hatch", rozstřílel jsem to a teď mám nacpat do něj atomovku, poletuje tam letadylko svítí na něj a furt mě přikazují ať ho složím. Jenže nenám nic zaměřeného. Ať běhám kamkoliv a mířím kamkoliv. :-/
Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se vam zda,ze tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=z6-e1Ze_ATg
Je uplne jina hra,nez jste hrali?
http://www.youtube.com/watch?v=z6-e1Ze_ATg
Je uplne jina hra,nez jste hrali?
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Jasně,nevím ,ale něco s Crysis pěkně smrdí..můj odhad je ža ta hra měla být úplně někde jinde..jak co se týče náročnosti na HW tak příběh atd..jako by z jedný hry něco vyjmuli(crysis)..Chtěj na tom trhnout se vším Nvidia a EA(Crytek) poměrne Boom ohledně GT SLI a Crysis(Nvidia chipset na deskách se taky začne víc prodávat) a EA že z jedný hry udělá 2 a možná i datáč..Crysis je pro mě zklamáním ,ani na very high + 16AA mi ta hra nepřijde zase tak fantastická
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Red Devil píše:Tys to hral na very high +16AA_ Jak si to dokazal??
Kazdopadne se mi zda,ze EA donutila crytek vidat to predcasne
---------------------------------------------
a proc bych nemel?jak v XP tak ve Vistach...nemluvil jsem o framerate ,ale o ty grafice(kvalite) me se to zase tak nelibi..
P:S
nehlede ze ma sestava je de facto stejná jako tvoje ..v popisku jsem ji jeste neaktualizoval...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- m1na
- Začátečník

Souhlasim ze to neni to co bylo slibovano,http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/cry ... isp_bw.idn prectete si to napr zadna ingame videa a tak. Spoluprace s korejci ... Mylim ze sem nekde aji slysel ze ma byt plne otevreny ostrov bez loadingu a muzete si jit kam chcete ale to ted nevim jiste jestli sem si to s necim nespletl. Proste z toho co tam mnelo byt je tam toho sakra malo ale aji tak je to super zabava. Jinak ten konec je hodne divnej dnes sem to zkousel a kdyz sem rozstrilel ten kryt v te lodi a pak tam mnel vystrelit atomovku tak na poprve se mi to povedlo a lod normalne buchla, jako poprve kdyz sem to hral a pak sem to skusil asi jeste 3x a to atomovka po rozstreleni krytu uz nic neudelala (vystrelil sem snad 100x) takze to je o tom jestli chytnete bug nebo ne 
- Tofo
- Začátečník

-
Me to zase delalo v demu. Klavesnice i mys Logitech. Po preinstalovani to bylo OK.Shoty píše:chcem sa spýtať ,neblbla nekomu klavesnica? (ovládanie)
proste idem dopredu ,držím šípku do predu a ked ju pustím tak postava ide dalších pár metrou sama a potom sa až zastavý,tak isto či idem v lavo alebo v pravo či dozadu
neviete čo s tým?
demo mi to nerobilo
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
- m1na
- Začátečník

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=16811 tak tydy pisou ze to mel byt jeden level cela hra.
- Swat
- Mírně pokročilý

No to je pěkný.Když pominu graf.zpracování nabídky nanohadru a úpravy zbraně,tak ale i flóra je totálně jinde.Tak co to je?!Je to datáč,nebo si z hráčů utahujou?Abychom se v budoucnu nedočkali nemilého překvapení.O tom videu jsem nevěděl a díky za něj.S Crysis jsem tímto skončil.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Co je naprosto hnusný je džungle...nemohu si pomoc ale na 16AA ty listy na stromech jsou hnusny...kosticky..no fuj..palmy jsou hezky..ale takový ty s drobníma listkama jsou faktr hnus(je jich kolem 80pct ve hre) jj flora je uplne nekde jinde...bud nas napalili..a nebo ty in game videa byli jeden velkej podvod(HYPE HYPE)..i Jack Dunn je nekde jinde nez nas Nomad...omg pribeh taky..
Příběh se bude opět odehrávat na exotickém ostrově v jižním Pacifiku, kde najednou dochází k zatmění slunce, neboť vetřelci dané místo zmrazili. Neidentifikovatelných létajících objektů si nejprve všimla Čína a Severní Korea, jejichž vlády tam proto vyslaly svou armádu, ale příliš se jim nedaří... Američané se na to už nemohou dívat a vypravují tam svou jednotku pro speciální účely, jejímž členem je i Jack Dunn, do nějž se vtělíte. Zpočátku bude vaším úkolem analyzovat situaci na ostrově a zároveň se nenechat odhalit Korejci (s nimiž časem začnete spolupracovat), později se úkoly mají trošku větvit (pro znovuhratelnost) a můžete si prožít i milostný vztah s krásnou vojandou
zdroj zde:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=16811
Příběh se bude opět odehrávat na exotickém ostrově v jižním Pacifiku, kde najednou dochází k zatmění slunce, neboť vetřelci dané místo zmrazili. Neidentifikovatelných létajících objektů si nejprve všimla Čína a Severní Korea, jejichž vlády tam proto vyslaly svou armádu, ale příliš se jim nedaří... Američané se na to už nemohou dívat a vypravují tam svou jednotku pro speciální účely, jejímž členem je i Jack Dunn, do nějž se vtělíte. Zpočátku bude vaším úkolem analyzovat situaci na ostrově a zároveň se nenechat odhalit Korejci (s nimiž časem začnete spolupracovat), později se úkoly mají trošku větvit (pro znovuhratelnost) a můžete si prožít i milostný vztah s krásnou vojandou
zdroj zde:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=16811
- m1na
- Začátečník

Mne by se zas libila hra na motivy jurskyho parku. Klidne by to mohlo kopirovat film. Uplne to vydim jak se otevira ta brana. Nebo jak vypnou proud a tyranosourus se dostane ven. Akorat by to asi bylo prilis kratky tak by mohla byt druha pulka treba z dvojky nebo tak. Myslim ze takova hra tu jeste nebyla a ten film je super.Swat píše:Já jen doufám,že v budoucnu si někdo koupí Cry Engine 2 a vykřesá na něm nějakou akci z Vietnamu např.Já osobně jsem ufonů naprosto přežranej.
- pilarius
- Začátečník

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem cet neco v levelu,ze se chysta strilecka kde budou i dinosaurim1na píše:Mne by se zas libila hra na motivy jurskyho parku. Klidne by to mohlo kopirovat film. Uplne to vydim jak se otevira ta brana. Nebo jak vypnou proud a tyranosourus se dostane ven. Akorat by to asi bylo prilis kratky tak by mohla byt druha pulka treba z dvojky nebo tak. Myslim ze takova hra tu jeste nebyla a ten film je super.Swat píše:Já jen doufám,že v budoucnu si někdo koupí Cry Engine 2 a vykřesá na něm nějakou akci z Vietnamu např.Já osobně jsem ufonů naprosto přežranej.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
myslite Turoka...to je blbost..
prectete si tenhle clanek..ten mluvi za vsechno..proste mam v pc jinou hru
http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/cry ... isp_bw.idn
prectete si tenhle clanek..ten mluvi za vsechno..proste mam v pc jinou hru
http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/cry ... isp_bw.idn
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tak zrovna mě milej zlatej Crysis pěkně dopálil. Mluvim o tom "plavání" tou jeskyní. Všude lítaj ty zelený blivajzové, dlouhý je to jak tejden... To je jak v HL2 v části s kluzákem (či co to bylo, nemužu si vzpomenout na název). Ze začátku docela zábavný, ale jak se to natahovalo, nálada šla do pryč. Zlatý Korejci 
- Swat
- Mírně pokročilý

Nechci tě strašit.ale možná tě na...e ještě víc,až z tý jeskyně vylezeš,aspoň mě teda jo a jsem rád,že jsem to dojel....Sir_-_Death píše:Tak zrovna mě milej zlatej Crysis pěkně dopálil. Mluvim o tom "plavání" tou jeskyní. Všude lítaj ty zelený blivajzové, dlouhý je to jak tejden... To je jak v HL2 v části s kluzákem (či co to bylo, nemužu si vzpomenout na název). Ze začátku docela zábavný, ale jak se to natahovalo, nálada šla do pryč. Zlatý Korejci
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Crysis:
nejsilnějí moment hry:
Jak začíná mise že musím zničit ty protiletadlový děla..jak kolem bouchaj stíhačky(začátek)má to šílený tempo a je to jako film.
nejslabší moment hry:
emzácká loď ,po výlezu z jeskyně
Tak jsem se těšil na spolupráci s korejci,pro mě to bylo jedno z největších lákadel tý hry a není z toho nic
nejsilnějí moment hry:
Jak začíná mise že musím zničit ty protiletadlový děla..jak kolem bouchaj stíhačky(začátek)má to šílený tempo a je to jako film.
nejslabší moment hry:
emzácká loď ,po výlezu z jeskyně
Tak jsem se těšil na spolupráci s korejci,pro mě to bylo jedno z největších lákadel tý hry a není z toho nic