Dragon Age: Origins
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...
Místy to je docela o hubu.. Jsem teď ve věži kde je asi 7 lučištníků a jeden jejich velitel.. Absolutně bez šance a odlákat od sebe je nejde. 
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jaka obtiznost?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Normal
Ale už jsem to vyřešil, nikdy jsem nic podobnýho nehrál (ani Buldury) tak si na to musím zvykat.. 
- barco
- Středně pokročilý

Dragon Age: Origins CPU benchmarks - 75 percent boost for quad-cores @ PCGH.com
Marc Sauter píše:The multi-core optimizations Bioware integrated into the Eclipse Engine come into full effect: The Intel Q6600 is 75 percent faster than the E6600 (which runs at the same frequency) and the Q9650 beats the E8400 by about 70 percent. Furthermore Dragon age: Origins seems to be running smoother on a multi-core, too, and especially the streaming system seems to benefit. Even overclocked to 3.6 GHz the E8400 can't surpass the Q6600 while AMD's triple-core Phenom II X3 720 BE can do it. But more than three cores aren't used often by the game.
.
- Vivec
- Středně pokročilý

njn, to neni žádnej fallout 3 kterej přizpůsobuje dungeony levelu postavy, žádná výzvaStill.Lord píše:NormalAle už jsem to vyřešil, nikdy jsem nic podobnýho nehrál (ani Buldury) tak si na to musím zvykat..
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Gameexpress.sk ma vlastnu limitovanu ediciu v ktorej je navyse plagat, tricko a vacsia papierova krabica pre hru + privesok draka, ten davaju aj k obycajnej verzii, taktiez prirucku.
Vyzera takto:

Cena 45,99€
Vyzera takto:

Cena 45,99€
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ten mně taky vubec nebavilVivec píše:njn, to neni žádnej fallout 3 kterej přizpůsobuje dungeony levelu postavy, žádná výzvaStill.Lord píše:NormalAle už jsem to vyřešil, nikdy jsem nic podobnýho nehrál (ani Buldury) tak si na to musím zvykat..
MichiGen: To vypadá dobře
- Spetsnaz
- Začátečník

Máš něco proti Oblivionu? 
Michigen : Příručky jsou v jakém jazyce?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Oblivion (narozdíl od Fallout 3) mně bavil
Kdyby se to nejmenovalo F3 tak neřeknu ani ň
Ale nechci být už OT
Ale nechci být už OT
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V Českom.Spetsnaz píše:Máš něco proti Oblivionu?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Narazil jsem na pár beden které nemůžu otevřít. Píše mi to že nemám dostatečné zkušenosti... jak je otevřít? Asi jsem slepý, ale nevidím žádnou dovednost jakou bych si mohl zvolit abych mohl páčit ty bedny.. Jsem Válečník
- shadow
- Středně pokročilý

Vy co máte tu českou verzi, mám na Vás dva ujišťující dotazy
.
1) Jde při instalaci zvolit anglická verze hry, tj. bez českých titulků?
2) Předpokládám, že do češtiny jsou lokalizované jen texty a rozhovory (speech, resp. řeč) jsou v původním anglickém znění? Ano?
2) Předpokládám, že do češtiny jsou lokalizované jen texty a rozhovory (speech, resp. řeč) jsou v původním anglickém znění? Ano?
show must go on..
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

JEJ, tričko bych bral, chtěl jsem ho objednat z Bioware store, ale nevzalo mi to kartu. Druhou už jsem nevyzkoušel - vyprodánoMichiGen píše:...
Takhle vypadá česká (xzone) verze:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1. Anoshadow píše:Vy co máte tu českou verzi, mám na Vás dva ujišťující dotazy.
2. Ano
Ceska verze obsahuje i druhe DVD s dalsima jazykama napr. Polstina atd.
Ja se sberatelske verze vzdal jelikoz sem nechtel vyplaznout pomalu 500 navic za nic.
- shadow
- Středně pokročilý

Díky za odpověď..
.. ale sběratelská edice se u nás prodává snad všude (nebo prodávala) jen za 300Kč navíc s cenou 1399 Kč, což je ještě pro mě přijatelné.. uvážím-li, že SE navíc obsahuje:
- exkluzivní kovový přebal hry
- bonusové DVD o tvorbě hry
- plátěnou mapu světa
- 3 unikátní předměty do hry
- přístup ke stažitelnému úkolu a postavě "Shale"
- přístup ke stažitelnému předmětu "Blood Dragon Armor" /využitelný též v Mass Effectu 2/
Právě o ten kovový přebal /podobně jako u sběratelské edice Fallout 3, i když tam to bylo ještě stylovější/ a plátěnou mapu mi jde asi nejvíc
. Mně už "klasický retail" nezajímá (to si radši koupím zpravidla levnější a pro mě pohodlnější digital download, když češtinu ve hrách nepotřebuju, ani nevyhledávám, a nějak prodávat hry se už taky neobtěžuju
) ). Z retailu mě zajímá už jen Collector's Editiony u mnou ceněných her..
Jinak ještě teda otázkou, jestli mi to teda pošlou. Na nějakou nabídku na "normální verzi" nekývnu, z výše uvedených důvodů... + navíc si budu ještě nějaký ten pátek vychutnávat k mému překvapení vynikající Risen..
ale ostatní: určitě můžete své charactery uploadovat do Bioware PCT Social Network, ať to nezeje prázdnotou
). http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=148182
.. ale sběratelská edice se u nás prodává snad všude (nebo prodávala) jen za 300Kč navíc s cenou 1399 Kč, což je ještě pro mě přijatelné.. uvážím-li, že SE navíc obsahuje:
- exkluzivní kovový přebal hry
- bonusové DVD o tvorbě hry
- plátěnou mapu světa
- 3 unikátní předměty do hry
- přístup ke stažitelnému úkolu a postavě "Shale"
- přístup ke stažitelnému předmětu "Blood Dragon Armor" /využitelný též v Mass Effectu 2/
Právě o ten kovový přebal /podobně jako u sběratelské edice Fallout 3, i když tam to bylo ještě stylovější/ a plátěnou mapu mi jde asi nejvíc
Jinak ještě teda otázkou, jestli mi to teda pošlou. Na nějakou nabídku na "normální verzi" nekývnu, z výše uvedených důvodů... + navíc si budu ještě nějaký ten pátek vychutnávat k mému překvapení vynikající Risen..
ale ostatní: určitě můžete své charactery uploadovat do Bioware PCT Social Network, ať to nezeje prázdnotou
show must go on..
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja do toho pocital jeste postovne .... jinak exluzivni predmety mas i v obyc verzi a v Dragon Age Journey. Ty pristupy taktez .... jen ty 3 predmety nemas ale to nemrzi a bonusove dvd se nikdo stehne nediva
Jinak hra na normal ... clovek obcas musi pauzovat dalsi obtiznost uz je pauzovani a krokovani postupu nutnost cili parada.
Jinak hra na normal ... clovek obcas musi pauzovat dalsi obtiznost uz je pauzovani a krokovani postupu nutnost cili parada.
- goelr
- Začátečník

potom bys mel ale pricist postovny i k obyc verzi a jsme zase u tehozNordir píše:Ja do toho pocital jeste postovne .... jinak exluzivni predmety mas i v obyc verzi a v Dragon Age Journey. Ty pristupy taktez .... jen ty 3 predmety nemas ale to nemrzi a bonusove dvd se nikdo stehne nediva![]()
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Je tam.goelr píše:...tusim, ze v obyc neni Shale, ktereho, pokud chces, musis dokoupit..
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ne obyc verze mam s xzone kdezto sberatelskou bych mel z jrc a Shale tam jegoelr píše:potom bys mel ale pricist postovny i k obyc verzi a jsme zase u tehozNordir píše:Ja do toho pocital jeste postovne .... jinak exluzivni predmety mas i v obyc verzi a v Dragon Age Journey. Ty pristupy taktez .... jen ty 3 predmety nemas ale to nemrzi a bonusove dvd se nikdo stehne nediva![]()
Jinak hra na normal ... clovek obcas musi pauzovat dalsi obtiznost uz je pauzovani a krokovani postupu nutnost cili parada.tusim, ze v obyc neni Shale, ktereho, pokud chces, musis dokoupit..
- shadow
- Středně pokročilý

Tak napsal jsi rozdíl 500 Kč, což bylo mimo, když jsi neuvedl to další a v tvém případě podstatné, že jsi si DAO koupil v Brně v Xzone a nemusel si platit za poštovné, a i tak by byl rozdíl jen myslím něco přes 400 Kč..
No, tak: u sběratelské je navíc min. ta plechová sběratelská krabice, látková mapa a to bonus DVD, které si osobně rád shlédnu a věřím, že bude stejně zajímavé jako "Making of" DVD u sběratelské edice Fallout 3.
Pro někoho to rozdíl, proč jít do bonusovky je, pro někoho vůbec. Prostě každý máme jiné priority, za co utrácíme nebo ještě jsme ochotni utratit peníze.
No, tak: u sběratelské je navíc min. ta plechová sběratelská krabice, látková mapa a to bonus DVD, které si osobně rád shlédnu a věřím, že bude stejně zajímavé jako "Making of" DVD u sběratelské edice Fallout 3.
Pro někoho to rozdíl, proč jít do bonusovky je, pro někoho vůbec. Prostě každý máme jiné priority, za co utrácíme nebo ještě jsme ochotni utratit peníze.
show must go on..