Assassin's Creed 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed 2

Příspěvek od Paul »

Mě teda přijde ta grafika místy docela otřesná (vše na max, 1920*1200, 8*aa) - hlavně stíny jsou neuvěřitelnej hnus, a ten Level of Detail je úplně zkurvenej - běžím po městě a vidím jak se mění textury i modely baráků 20 metrů ode mne.Znova se musím opakovat - jednička byla prostě v tomhle ohledu lepší.

Osobně mě to vůbec neláká hrát - zkurvený ovládání na myši, hnus grafika, nízký framy (jsem zvyklej na 60).

Chjo. Příště na Ubi hry seru, nejdřív je uwarezim pokud to půjde a koupim až na základě ozkoušení, pokud ne, tak maj smůlu úplně.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tohle pozoruju už delší dobu...Zdá se mi grafika jedničky lepší,nebo je to jen subjektivní pocit...?Ze screenů mi ta dvojka přijde taková chudá,v jedničce se toho po zemi válí a přidává to na atmosféře...Ale tady...?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Stačí se podívat na čem to jede DX 9, jednička byla první hra na DX 10.1
Tady co sem viděl snad není ani mlha, špatné nasvícení v noci, některé textury slabé, LOD hrozný , další interakce postav špatná atd. atd.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To není cerzí DX, jednička jela i na DX9 a vypadala (aspoň podle screenů, dvojku jsem ještě nehrál) lépe. To bude spíš tím, že je to konverze z konzolí a nikdo se nenamáhal upravit a vylepšit grafickou stránku hry. Proč taky, že ...
Goldnoob team proud member!
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Mě by spíš zajímalo, co Ubi udělá s DRM, když je teď hra "oficiálně" cracknutá...
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

No ona není cracknutá na to pozor
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Možná není "cracknutá", nicméně je tu warez řešení které umožňuje hru hrát od začátku do konce.

Alespoň podle komentářu na PirateBay.

Pozn. pro mody: mám originálku
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Myslím, že každý, kdo o to má zájem, si to dokáže najít sám, tímto bych tuto debatu ukončil a věnujte se dále jen hře jako takové.
Goldnoob team proud member!
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

máte pravdu s tim, že je špatně vidět do dálky to mě taky trochu vadilo.. hlavně na screenech si všeho víc všímáte při hraní je to pěkný :)
btw já mam warez verzi takže nelituju :D
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

LetisVT píše: btw já mam warez verzi takže nelituju :D

Ale no fuj ..

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

da se nejak vylepsit graficka strnka hry pres *.ini? Aspon zapnuti AF, to je fakt hrozne, ta bilinearni filtrace
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Nemáte nějakou stránku kde je rozepsaná zápletka ze hry? (může bejt i v aj)
Sem koukal že z toho udělali regulérní half life :)
lada.d
Nováček
Nováček

Příspěvek od lada.d »

caute newite cim to je ale kdyz hraju tak se mi hra dost trha.Ani graficka karta neni plne vytizena.FPS jsou hodne nestabilni a grafickou kartu mam 5770
A pri zmene rozliseni se fps vubec nezvedli ....

Ale ted jsem si udelal Benchmarks Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
157344, 3097521, 0, 64, 50.797
Tak newim jestli to jsou normalni hodnoty.Nikde jsem totiž nenasel zadnej test..
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

durod píše:da se nejak vylepsit graficka strnka hry pres *.ini? Aspon zapnuti AF, to je fakt hrozne, ta bilinearni filtrace

v .ini se to zapnout nedá. Osobně jedu s AF 16x permanentně zapnutym v ovladačích a hra vypadá určitě líp (jenom vzdálenější objekty vypadaj příšerně, ale to je chyba Ubisoftu)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě fakt nejvíc drtí jak hodně je vidět ten LoD..fakt běžet po městě a koukat na budovy v dálce je za trest, měněj se před očima..v jedničce to přitom bylo nesrovnatelně míň rušivý.Stíny to samý.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Jacques
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Jacques »

Mám problém s touto hrou, zakoupil jsem na xzone sběratelskou White Edition (se soškou, kterou jsem sice nechtěl, ale chtěl jsem bonus in-game obsah, na xzone měli avizováno že se jedný o komplet ENG), hru jsem dohrál, anglicky sice umím, ale ne zase tak dobře abych pochytil všechny dialogy, proto jsem se jal shánět české titulky. Psal jsem do playmanu a ty mi odepsali, že do všech balení (i white edition) přidávlai disk + manuál v CZ a že na reklamaci do xzone. Z tohoto jsem usoudil, že xzone to nakoupil někde venku a ne u playmana a tudíž nazdar bazar. Proto chci požádat někoho kdo to má doma v češtině, jestli by mi nevypálil disk s titulkama, nebo mi je nehodil na nějaké webové úložiště. Revanšoval bych se nějak, to je na domluvě. Jinak koupi orig. verze můžu doložit fakturou.
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

SZ ..

Jinak Playman udělal jen pár White Edic, tak je xzone musel nakoupit z UK.

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ochrana Assassin's Creed 2 definitivně padla - http://www.eurogamer.cz/articles/drm-ub ... -cracknuta

Doufám, že jsme ji viděli naposled. Ale to je asi jen zbožné přání...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Tak koukám, že nejsem sám, kdo je trošku rozlícen slabší grafikou hry. Opravdu se mi zdá, že jednička vypadala v něčem lépe. Např. stíny ve druhém díle jsou hodně špatné, naprosto kostrbaté, chabý LOD, hnusné postavy. Pohyb myší mě příjde taky nějaký divný. No je z technického hlediska zklamání, protože hratelnost je slušná.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Naštěstí nemám moc čas si všímat detailů, jak jsem v zápalu hry, ale jak skočí nějaká cut scena tak je to otřes :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“