Vyběr mobilního telefonu do 4000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Ted sem docet par recenzi - zacina se mi celkem libit :roll: Uvidime jak sedne do ruky - podle me ma celkem nizko polozenou klavesnici - musim si ho zajit osahat do nakyho shopu :roll:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

V této cenové kategorii bych také doporučil Siemensy řady 65, mají opravdu výborný poměr cena/výkon.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
cardman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardman »

Já bych vzal N-GAGE :wink:
Je fakt skvělej a do mobilu bez OS bych já nešel... :wink:
"Život je pohlavní nemoc přenášená ptáky, která vždy končí smrtí."
PEACE & LOVE FOR EVERYONE !!!
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Záleží na tom, co od přístroje očekává. Pokud chce dobrý telefon, tak výborně poslouží Siemens řady 65. V případě touhy po něčem "lepším" nabídne N-Gage podstatně více možností, nesrovnatelně více. :roll: Na Siemensu se na film nepodívá a MP3 neposlechne, přičemž OS je rozdíl nejmarkantnější.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

prf.KuBA píše:V této cenové kategorii bych také doporučil Siemensy řady 65, mají opravdu výborný poměr cena/výkon.
Naprostej souhlas (Nokia 3410 je skoro dražší než Siemens M55 :D :D :D :D ) a ještě M65 má výhodu že je vodotěsnej a nárazuvzdornej :roll:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Me de o to ze nechci nic drahyho. Parkrat vam v hodpode vypadne z ruky a ze chvili je mrtvej. Nebo pri este vetsi smule ho nekdo svihne.

Jinak ty siemensy se mi zdaj vazne good - na tu cenu :) Sem zvedavej jak sedne v ruce :wink:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Zeb píše:Me de o to ze nechci nic drahyho. Parkrat vam v hodpode vypadne z ruky a ze chvili je mrtvej. Nebo pri este vetsi smule ho nekdo svihne.

Jinak ty siemensy se mi zdaj vazne good - na tu cenu :) Sem zvedavej jak sedne v ruce :wink:
tak v tomhle případě vem M65 ten ty tvopje etrémní podmínky snad vydrží :lol:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Zeb píše:Me de o to ze nechci nic drahyho. Parkrat vam v hodpode vypadne z ruky a ze chvili je mrtvej. Nebo pri este vetsi smule ho nekdo svihne.

Já už budu mít Siemens M55 v říjnu 2 roky a 100% spokojenost !!!! Žádná reklamace atd :-D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Zeb píše: Parkrat vam v hodpode vypadne z ruky a ze chvili je mrtvej.
Presne v takychto podmienkach som prisiel o svoje posledne Vcko od LG :( ..... ak to ma byt telefon na "telefonovanie" aj ja som jednoznacne za siemens 65 rada je celkom podarena..... ( ja teraz pouzivam nudzovu C60 ......... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

random píše:
Zeb píše: Parkrat vam v hodpode vypadne z ruky a ze chvili je mrtvej.
...
Me takhle "moje" 3410ka vypadla na ulici... A uz se nerozjela. Tak ted pouzivam docastnou a nouzovou (pujcenou) T610ku... :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Sam jsem driv byl taky nokiar, ale kdyz jsem videl co siemensy umi a stoji skoro min, tak volba byla jasna.

Ale ja nechtel dat vic jak 3 litry, tak jsem pred 2 mesici vzal Siemense CF62, pamet na 500ciesl, 100sms, 65tis. baref, je to vecko, cerbej, ma styl, no parada 8)
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

milosh píše:Siemense CF62, pamet na 500ciesl, 100sms, 65tis. baref, je to vecko, cerbej, ma styl, no parada 8)
Mel sem ho jednu dobu v ruce a musim rict, ze i tlacitka dobry... A oproti T610ce je i rychlej :-D

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Tak sem si byl tedka osahat M65tku v oskaroj a na muj vkus ma vazne moc nizko klavesnici :( Pisu celkem dost SMS a na tomhle by se moc dobre nepsalo.. :(

Premejslim ze bych si este neco malo priplatil a sel do nakyho peknyho vecka :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Zeb píše:Tak sem si byl tedka osahat M65tku v oskaroj a na muj vkus ma vazne moc nizko klavesnici :( Pisu celkem dost SMS a na tomhle by se moc dobre nepsalo.. :(

Premejslim ze bych si este neco malo priplatil a sel do nakyho peknyho vecka :)
Věř tomu že by sis na to zvykl a pak to ještě vychvaloval :wink:
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Já i jako zarytej nokiář v týhle cenový relaci bych se taky asi přiklonil k tomu M65. Jinak kupovat si laciný věci z důvodu rizika budoucí krádeže či "pivní havárie" apod. je imho pěkná blbost :oops:
Jak tu už zaznělo, pořiď si telefon takovej aby vypadal a uměl to co ty chceš/potřebuješ/očekáváš, já už bych tel bez OS (resp. bez Symbianu, mobilní Wokna suxxx) nekoupil
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

Siemensy jsou podlě mě hodně špatný mobily,měl jsem jich několik a pořád se podělával firmware. Já bych doporučoval N6230i (mám ji 2 dny), naprosto špičkovej mobil, ale vlastně to už je jiná cenová kategorie... :( :( :(
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

D.U.K.E. píše:Siemensy jsou podlě mě hodně špatný mobily,měl jsem jich několik a pořád se podělával firmware. Já bych doporučoval N6230i (mám ji 2 dny), naprosto špičkovej mobil, ale vlastně to už je jiná cenová kategorie... :( :( :(
Firmware bych samozřejmě nechal přeflashovat na nejnovější, potom se nemůže vyskytovat moc problémů. Zkušenosti mám s několika Siemensy a problémy jsem žádné nepozoroval, určitě ne u normálních telefonů bez OS.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

D.U.K.E. píše:Siemensy jsou podlě mě hodně špatný mobily,měl jsem jich několik a pořád se podělával firmware. Já bych doporučoval N6230i (mám ji 2 dny), naprosto špičkovej mobil, ale vlastně to už je jiná cenová kategorie... :( :( :(
Jak si toto můžeš vůbec dovolit říct ? :twisted: :D :twisted: už mám třetí Siemens a úplně v poho bez měnších problému :wink:
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

D.U.K.E. nevi, nezna. Taky jsem byl zaryty nokiar, ale pak clovek uzna, ze za min penez ma sie.. vic funkci nez nokija :wink:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

milosh píše:D.U.K.E. nevi, nezna. Taky jsem byl zaryty nokiar, ale pak clovek uzna, ze za min penez ma sie.. vic funkci nez nokija :wink:
Tak tak. Taky jsem byl Nokiář v době, kdy N5110 kralovala ve své třídě ergonomii před Siemensy C25, 35. Pak jsem zkusil T610. Ve své době bomba cena/výkon. Užival jsem si ho než mi ho nějaký parchant ukradl z kanclu. Teď nouzově C62. Za ty prachy dobrý foun. Svoji dřívější averzi vůči Siemensům jsem musel změnit. Hodně se polepšili a řekl bych dnes v poměru cena/výkon vedou.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“