Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

RaZZoR píše:Woe, já dycky jedu jak pámbu a před cílem to rozsekám na hadry :x
Jak jedu zezačátku bezchybně, tak na to čím dál víc šlapu a pak už se mi to začíná vymykat a za moment je z vozidla tuna nepojízdnýho šrotu :roll: Kuwa :roll:
:lol: To vůbec nevadí, já sem to samý...
Hlavně sem : :::: databáze výsledků :::: šoupni svoje výsledky ať se můžem vzájemně motivovat a hecovat...bude nás ta hra víc bavit...

Mě to taky teda moc nejde... Ale už mi není 20, takže mám nárok jezdit rochu pomaleji :lol:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

RaZZoR píše:Píšu jen časy, stojící za uveřejnění :) Takže to bude kapánek trvat, než to zaplnim celý :D
Klidně tam dopiš všechny svoje časy co máš...a postupně je edituj...ať je vidět zlepšení....ty moje jsou strašný, ale chci tam něco mít ať se můžu hecovat :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Bomba
Začátečník
Začátečník

DOTAZ

Příspěvek od Bomba »

Teď trochu nechápu co mám vlastně psát do těch přehledů? Jestli tam mám psát časy z quick rally nebo ze season rally? Ty z quick rally budou samo, že lepší. Zatím tam mám časy ze season rally. Jinak se musí nechat, že RaZZor se snaží jezdit rychle :D
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Já bych psal ke každý RZ prostě nejlepší čas jakej kdo zajel, ať už v season nebo quick rally a pak jen ty časy pro přehlednost sečíst :wink:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

no je to asi fakt jedno...možná by stálo za to uvést malou poznámečku, jak dotyčný časy získal...

rychlá rally / šampionát

Je jasný, že časy z rychlé rally budou lepší...ale ve výsledku je to jedno.

Trochu sem potrénoval v GB a hodil do listiny výsledků nový časy :) .
Už se lepším...mrkněte na to :wink:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Výzva pro ostatní kdo tuhle hru hraje!

Nestyďte se a podělte se s náma o vaše časy z jednotlivých RZet.
Dostalo se nám pocty a náš thread "RBR - výsledky vašeho snažení" byl dočasně označen jako "důležitý" .

Je to hlavně z toho důvodu, aby nám thread vzhledem k tomu, že tam každý bude mít jen jeden příspěvěk, který si bude každý sám editovat, neodpochodoval dolů a byl nám stále na očích...

Tak toho využijte a přispějte svými výsledky!

EDIT// Připravil jsem formulář ve Wordu, do kterého si můžete po vytisknutí zapisovat časy.... LINK : zde!
Naposledy upravil(a) Roxyman dne stř 13. říj 2004, 16:17, celkem upraveno 4 x.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

dneska to nesu kolegovi do hospody, bude koukat, jaký jsi připravil formulář, teďka to jede na professional, tak jsem zvědav, jak si mezi vámi povede :twisted:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

No já to taky skoušel na PROFI to je šílenost i když jsem jel z volantem (Hrůza) :oops:
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

PhaNtom_CZ píše:No já to taky skoušel na PROFI to je šílenost i když jsem jel z volantem (Hrůza) :oops:
Trénuj, trénuj a zapisuj výsledky...nikdo není dokonalý :-D ....Mě to taky moc nejde..
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Roxyman + VictimCZ saláti, jezděte na manuál :D
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Trochu jsem zkoušel quick rally (výsledky v databázi)!
Kdo dá lepší GB RZ1?? :D
Pz. : jezdit s manuálem má spoustu výhod! :wink:
for RaZZor: nech je ať si jezdí s automatem :D
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

souhlas. manual je vyhodnejsi pri spravnem zachazeni. ja ale nejezdim moc casto takze radsi si zablbnu nez abych se ucil dalsi veci. ale jiste se to casem zmeni... myslim ze to je prirozeny vyvoj. takze do te doby si na celo pisu "salat s automatem" :oops:
jinak kdyz fakt mam malo casu tak si zajedu jen tu staz z rally skoly. tedy posledni v seznamu britskych. zda se mi to nebo na seznamu chybi?... pokud tam neni mohla by se uvest aspon nekam bokem at to nemate lidi co sleduji i celkove casy rally. precijen by to pak bylo uplne uplne. :wink:
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Hlavně by mě zajímalo, jaxte na tom s Harwood Forest z dema. Já ho v plnej ujel s EVEM za 3:40.xx( ty setinky nevim přesně :)...na klávesnici a s automatem...myslim, že je to docela slušnej čas, ne? Ale je pravda, že to mam namakaný z dema 8-)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Delarge píše:Hlavně by mě zajímalo, jaxte na tom s Harwood Forest z dema. Já ho v plnej ujel s EVEM za 3:40.xx( ty setinky nevim přesně :)...na klávesnici a s automatem...myslim, že je to docela slušnej čas, ne? Ale je pravda, že to mam namakaný z dema 8-)
Na klávesnici velice pěkný čas! :)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Delarge píše:Hlavně by mě zajímalo, jaxte na tom s Harwood Forest z dema. Já ho v plnej ujel s EVEM za 3:40.xx( ty setinky nevim přesně :)...na klávesnici a s automatem...myslim, že je to docela slušnej čas, ne? Ale je pravda, že to mam namakaný z dema 8-)
Tenhle čas bych zajel (zaletěl) možná tak s raketoplánem :?
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

já vám dám "saláti".... :twisted: .
Manuál je pro děcka...chlapi maj automat :lol: ...

Tu demo trať z rally školy si tam klidně doplňte...já jí tam dávat nebudu...byl jsem rád, že jsem to vůbec udělal do těch 84 sec. :oops:
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

hral som na plejstáku2 v TESCU :roll:

je to bomba, to musím mať !

aké to má nároky ?
pôjde mi to plynule ? aspon na 800x600 ?

thx
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

eraser007 píše:hral som na plejstáku2 v TESCU :roll:

je to bomba, to musím mať !

aké to má nároky ?
pôjde mi to plynule ? aspon na 800x600 ?

thx
oficiálně:
Minimum:
1.6GHZ Procesor
256MB RAM
64MB Grafická karta (karta musí podporovat Pixel Shading)
3.10GB volného místa na harddisku
DirectX kompatibilní se zvukovou kartou

optimální:
2.6GHZ Procesor
512MB RAM
128MB Grafická karta 9800
3.10GB volného místa na harddisku
Operační systém Windows 2000/XP
Zvuková karta EAX Advanced HD
Volant Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Wheel

Myslím, že to rozjedeš v klidu, ale nebude to uplně to pravé...
Já to hraju v 1024X768X32, ale na low detail :(
Alespoň něco :)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

aspoň mám volant - to bude sranda

ja si to asi hodím na 800x600 medium, ale najprv to musím mať :wink:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Medium detaily zde jaksi nejsou, buď high nebo low :)
Hlavně už to sežeň ať můžeš připsat svoje časy :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“