PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

tak na dokonceni tohodle modu se tesim jak malej Jarda...
:up: Stoobi :up:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Stoobi píše:Tak mi už konečně přišel zadní plech na case, kterej jsem nechával novej řezat laserem...docela jsem se i divil, že jsem dokázal udělat přesnej nákres pro laser a plech sedí...to jsem docela rád...

Moddingu zdar!
jak jsi ho přilepil na case? to je přivařené, pájené, nýtované?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

karf píše:jak jsi ho přilepil na case? to je přivařené, pájené, nýtované?
Ten zadní plech? Ten bude přišroubovanej, je naprosto stejnej jako původní (ale z lepšího materiálu) a místo nýtů budou šroubky (imbus).

2karf: Jak jsem ti posílal ten "nákres" tak jsem zapomněl napsat, že ta díra na zdroj je normálně menší, já to mám takhle kvůli vysunutí zdroje, takže pokud ho budeš mít standardně, tak doporučuju přeměřit...jinak by to mělo sedět... :wink:
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

2Stoobi : Ako mas ten zdroj upevneny? Mas tam nake podpery alebo to upevnenie das priamo na zdroj ?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sir_Killer píše:2Stoobi : Ako mas ten zdroj upevneny? Mas tam nake podpery alebo to upevnenie das priamo na zdroj ?
Když se pořádně podíváš na ten zadní plech na case, tak je vidět, že otvor pro PSU je větší (možná to není tak znatelný). Takže jelikož bude zdroj na půl ven a na půl uvnitř, na té vnitřní straně bude 4mm dost hustá pěna, která by měla trochu zdroj odizolovat od vibrací. Časem budou samozřejmě fotky upevnění. Už mám vše připravené, až se k tomu dostanu, tak to udělám...ale teď je pro mě prioritní dodělat zdroj, abych ho už mohl používat...

Někde v chlazení je obrázek nového bloku, který plánuju do PSU a rozhodl jsem se tam přidat ještě 80mm CoolerMaster (modrý) na 5V, aby přeci jen nějaký ten vzduch zrdrojem protáhl...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Stoobi píše:na té vnitřní straně bude 4mm dost hustá pěna, která by měla trochu zdroj odizolovat od vibrací.
ty chceš vnitřek case vystříkat nějakou protihlukovou pěnou?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

karf píše:ty chceš vnitřek case vystříkat nějakou protihlukovou pěnou?
nn, celá case ne...řekl bych to asi takto:
Nejdříve jsem chtěl prostě normálně zdroj nasadit, tak jak to bylo u Stoobi tuning (ver.1.0), ale lak by se poškrábal, což jsem teď nechtěl. Tak mě napadlo, že prostě mezi zdroj a zadní plech dám malej pásek hustý pěny (jak jsem psal asi 4mm tlusté), takže zdroj bude napasovanej v pěně a nic se nepoškrábe, pěna bude trochu i izolovat vibrace a mělo by to být vše jak jsem chtěl...chápeš?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Stoobi,nevíš o nějakém obchodě,co řeže plexi na míru on-line???
ASUS A6T AP017
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Budulman píše:Stoobi,nevíš o nějakém obchodě,co řeže plexi na míru on-line???
Tak online nevím, ale zkus napsat třeba na:
www.plexi.cz
www.az-plastic.cz
http://www.plasty.znackykladno.cz

Určitě se někde dohodneš...ale to je takovej problém si to užíznout doma? Nebo co přesně sháníš?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

není to problém uříznout doma,ale momentálně marodím a nikam se nedostanu,tak bych si to chtěl nechat poslat,jinak dík
ASUS A6T AP017
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

No stoobi. U nej nema cenu kritizovat protoze je proste best :worship: :worship: :worship: :worship: Kdo udela lepsi tuning jak stoobi tak dostane medajli
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

zrovna se o to pokousim, ale jestli bude lepsi?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Děkuju, ale zase to tak nepřehánějte...ještě se taky uvidí, jak se to bude líbit nakonec...ale snažím se v dokonalost (jestli jí jde docílit v domácích podmínkách :)).

2masakr_cz: Určitě jsem zvědavej...tak se co nejdřív ukaž... :wink:
gregorius
Nováček
Nováček

Příspěvek od gregorius »

clovece stoobi, ja se teda priznam, ze sem na pctuning prakticky nechodim, ale ty tvoje dva mody jsou naprosto neskutecne, bez urazky si troufam rict, ze v cechach a na slovensku mozna neni ani jeden modder, ktery by mel tak bezvadne napady a jejich tak dokonale provedeni, jako mas ty. Opravdu klobouk dolu, jsi borec... :D
Ja prave dnes dokoncuju svuj mod tady... http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=68193
Taky myslim neni spatny, ale na tebe opravdu nemam... mno mozna se utkame na pretaktovani.cz ;)
Intel Core2Quad Extreme QX6700@3,3GHz, 2*2GB DDR2 800, Radeon HD5850, atd...
Taky se Vám zdá, že život stojí za exkrement?
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

gregorius píše:clovece stoobi, ja se teda priznam, ze sem na pctuning prakticky nechodim, ale ty tvoje dva mody jsou naprosto neskutecne, bez urazky si troufam rict, ze v cechach a na slovensku mozna neni ani jeden modder, ktery by mel tak bezvadne napady a jejich tak dokonale provedeni, jako mas ty. Opravdu klobouk dolu, jsi borec... :D
Ja prave dnes dokoncuju svuj mod tady... http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=68193
Taky myslim neni spatny, ale na tebe opravdu nemam... mno mozna se utkame na pretaktovani.cz ;)
souhlasim s tebou
Stoobi :worship:
ale ten tvuj mod je taky dost dobrej.... :wink:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

2Stoobi: Ty si to s tou mechanikou pekne vyriesil...
Ja som si nemohol dovolit tam ziadne veci pridavat [bojujem o kazdy cm] a
tak som sa to snazil prepojit zvnutra
[ myslim tym tak,aby to slapalo na molex mechaniky],
stalo ma to sice kopu nervov, mechaniku som rozrabal cca
1000-krat, ale podarilo sa.:onfire:
Vlastne som len chcel povedat, ze aj tak sa to da... :oops:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

gregorius píše:...
Tohle mě fakt potěšilo...moc děkuju...ne za to, jak mě chválíš (nevím ani, jestli oprávněně), ale od lidí z OC jsem čekal spíše názory typu "kolotočárna", atd. Ale tohle mě potěšilo a opravdu děkuju...

ad your mod: To považuju taky za super práci a už jsem na to párkrát koukal a musím říct, že jsi taky hodně zapracoval...podobnej mod byl i na bit-techu, ale tohle je úplně něco jinýho a podle mě i lepšího...máš to vše perfektně sladěný do stylu "retro". Ze začátku mě tam vadila ta mřížka, ale když jsi začal vymýšlet tu Tesla, tak to bylo hotovo...to mě prostě dostalo...takže ode mě máš (jestli můžu bodovat) za nápad a provedení 9/10 :wink:

PS: A až budeš mít nový fotky, tak je určitě nahoď...už se moc těším...:)
Sir_Killer píše:...
Teďka přesně nevím, co jsi myslel, jestli tu CD-RW s oknem, tak to půjde boužel pryč...nakonec jsem musel z důvodů úspory místa vymyslet něco jiného, takže už jsem sehnal náhradu (DVDrom slot-in Pioneer) a uvidíme, jak se Vám bude líbit výsledek... :wink:

PS: Kdyby měl někdo zájem o tu vypaldu, tak bych jí asi prodal... :-D
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:PS: Kdyby měl někdo zájem o tu vypaldu, tak bych jí asi prodal... :-D
Já ji nechci :-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jsem si trošku pohrál zase se zdrojem, měl jsem čas jen v pátek, tak toho není moc, ale aspoň nebudu muset přístě uploadovat tolik fotek...:)

Tak tady to je:
78 ) Tady ještě kryty se základovkou, ale už obroušený (hrozná práce brousit základovku) :sad:
79) Kvůli přední krytce jsem musel nejdřív stříknout tenhle plech samostatně - černá matná
80) Tady je ještě vidět obroušený kryt, kde byl před úpravou 12cm fan, poznat to není, ne?
Obrázek Obrázek Obrázek

81) Ještě to samé zevnitř...tam jsem musel nechat pacičky a lepidlo je trochu vidět, ale zevnitř to snad tak nevadí...těžko by se to vyhlazovalo úplně...takhle to aspoň víc drží.
82) No a tohle už je po nalepení předního krytu (dvousložkové epoxidové lepidlo Henkel)
83) Ještě jednou, tady je to asi trochu lépe vidět.
Obrázek Obrázek Obrázek

84) Detail, jak je spára zalitá lepidlem...
85) Tak a po nalepení obou krytů...
86) No a jde se stříkat vnitřek zdroje - tenhle sprej mohu jen doporučit...udělá takovej hrubej pěknej povrch - na vnitřek ideální...
Obrázek Obrázek Obrázek

87) A tady čerstvě stříknutej vnitřek (poslední ze šesti vrsev)
88 ) A totéž po zaschnutí...vypadá to docela pěkně...
89) A nakonec oba kusy PSU...
Obrázek Obrázek Obrázek

No a to je tedy zatím ze zdroje vše...
Jelikož pořád ještě čekám na RadkaB, aby mi udělal blok na zakázku, tak ani moc nespěchám...a navíc teď v zimě nemůžu použít kompresor na vnější nástřik metalízy...:(. Ale teď řeším vodníka, už se pracuje na radiátoru a přeci jen jsem se rozhodl, že do PSU hodím větrák a to modře svítící CoolerMaster 80mm, redukovanej na 5V (plnej svit LED). Díky Lordovi je snad do pátka budu mít doma, takže zase něco udělám... :wink:

A ještě jsem trochu zapracoval na šasi a ten novej zadní panel jsem konečně zapasoval do zbytku case...tak tady je výsledek...sedí perfektně...nikde žádný rozdíl...a nevěřili by jste, jak se celé šasi zpevnilo...
90) Zadní panel v case :)
Obrázek

Takže zase čekám na kritiku...a další fotky budou co nejdříve... :wink:
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

:up: cim dal lepsi stoobi
btw mohl by jsi me napsat presnej nazev toho spreje..dik :)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“