nooo.... that's all. thanx to you good stranger.Honny píše:prostě se zeptej ňákýho žebráka (ale musí tě mít rád) na Gray Foxe, hm? Zkuste to hrát bez rad okolíOthrondir píše:pls... neprezivaj tu hru tak realne. za chvilu vyvrazdis vsetkych doma co si budes myslet ze je to dalsi dungeon. a hajzlovu kefu ako mec budes chcet predat za 100 septimov domovnikovi nie?
TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Moderátor: Baneshee
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

- J X P
- Středně pokročilý

dobry ... diky za radu, urcite vyzkousim ... pomalu do toho pronikam, ale informaci kolem je pomerne hodne, takze orientace neni snadna, proto predavani zkusenosti v ramci komunity je vybornym prinosemradekhulan píše:Well.Done Mod Pack 1.3:
http://radekhulan.cz/item/elder-scrolls ... -pack-v1-3
Změny:
- oprava chyby v WeatherWizard Questu (Arena Quest Fix)
- update pluginu Flora Harvest
- update pluginu Horse Commands
- update pluginu Horse Bags
- nový plugin Explorers
- nový plugin My hideout
- nový plugin Imperial City House
- doplněné README k pluginům
btw. s penizkama musim porad jeste setrit, ale ja se vypracuju, ja ten zdroj zlataku objevim ... nebo pouziju zkusenosti odjinud a hacknu nejakou stedrou truhlu
---
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, já se nechal postupně upsat do Blades Quild, poté Dark Brotherhood Guild (hromada peněz) a Thieves Guild, a o peníze není opravdu nouzeJ X P píše:btw. s penizkama musim porad jeste setrit, ale ja se vypracuju, ja ten zdroj zlataku objevim ... nebo pouziju zkusenosti odjinud a hacknu nejakou stedrou truhlu. Jen najit tu nejtucnejsi
.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To se velice pleteš. Já hlavní quest zatím skoro nehraju, dělám jen Dark Brotherhood (plus mírně Blades a Thieves Guild) a pár náhodných questů, a mám jich dokončeno 60. Celkem jich ve hře bude tak 300-400. Neuvěřitelně rozsáhlá hra. Stačí jet po krajině jinak než "Fast Travel" a máš mraky "náhodných" questů.HEAD píše:Tak co uz ste to nekdo dohral?Ja to dohral pred par dnema na 28LVL a musim rict,ze ta hlavni linie je dost kratka a vedlejsich ukolu moc neni(kolem 100).
Doufám aspoň, že si tu hru lidi kupují a nekradou.. (včetně Horse Armor Mod)
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Návštěvník
-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
TO Othrondir: Spechkraft je lehky.Staci si "otukat"jak postava reaguje na ruzny temata,tak ze nad nima prejedete.Potom podle toho jestli se postava mraci,nebo se smeje poznate jaky temamata pridavaj body.
To NKUS: Musis zabit nakyho dedka v jedny hospode.Az ho zabijes vyspi se a znova te navstivy ten chlapek v kapy a da ti dalsi instrukce.
To NKUS: Musis zabit nakyho dedka v jedny hospode.Az ho zabijes vyspi se a znova te navstivy ten chlapek v kapy a da ti dalsi instrukce.
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

Když potřebuješ mít u někoho velkou oblíbenost (aby Ti něco řekl, nebo Ti prodával/kupoval od Tebe věci za dobrou cenu), tak jí můžeš zvýšit pomocí tohohle...já ho na začátku uplatim, co to jde (Bribe) a pak pomocí tohohle kolečka ho ukecáváš...nejdřív si zjisti, na co bude jak reagovat (4 stupně...od úsměvu až po vyloženě zamračenej ksicht)...no a pak si rozmysli, jak budeš postupovat...čím více žluté barvy, tím větší efekt - a postupně musíš kliknout na všechny čtyři čtvrtky kola...ty žlutý políčka sa vždy otočí o 90 stupňů po směru hodinových ručiček, takže je dobrý to mít promyšlený dopředu...ale nesmíš u toho moc otálet, protože s postupujícím časem Ti sama klesá i obliba...Othrondir píše:ludia chcel by som sa spytat na toto kolecko. nechapem pri rozhovoroch docela jeho princip a rad by som to vedel na sto pro. prosim objasnite mi to trocha na co je dobre klikat a kedy. diky.
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokusim se to vysvětlitOthrondir píše:2 HEAD & Rajče: teda znamena to ze ak ma napriklad u joke plne policko (t.j. na konci az cervenu) tak tato tema sa mu lubi a mam v nej pokracovat? cim viac pokracujem tym viac mi doveruje a bla bla bla chapem to dobre?
Každý člověk má reaguje na dané téma jinak - Někdo ho nesnáší a někdo ho má rád. To zjistíš tím, že na dané téma najedeš šipkou a pozoruješ změny tváře (mračení, usmívání) Ta barva toho kolečka (výplň) určuje jak bude dané téma mít učinek - Pokud budeš dávat joke - bude se to téma líbit a bude celé vyplněné tak ti třeba přidá na důvěře 15bodů, ale když bude poloprázdné, tak jenom 5 (třeba)
Pochopil?
?
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

Nene...jestli se mu dané téma líbí, nebo ne, poznáš podle výrazu v jeho obličeji, který vidíš, když na dané téma najedeš kurzorem...množství žluté barvy Ti určuje, jaký účinek bude mít to téma v daný moment...když pak na nějaké téma klikneš, tak žluté výplně se Ti pootočí o devadesát stupňů doprava, takže budšëš mít u každého tématu zase jinou účinnost...na každé téma můžeš kliknout jenom jednou a postupňe musíš kliknout na všechny čtyři...chvíli si s tim hraj a pochopíš, jak to fungujeOthrondir píše:2 HEAD & Rajče: teda znamena to ze ak ma napriklad u joke plne policko (t.j. na konci az cervenu) tak tato tema sa mu lubi a mam v nej pokracovat? cim viac pokracujem tym viac mi doveruje a bla bla bla chapem to dobre?
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2ALL: ok diky moc... toto by som chapal.
inak este dotaz ohladne jedneho questu... robim to nerad ale neviem si rady. som v Chorrole a je tam jedna zenska ktorej som mal z miesta nazvaneho Cloud Top priniest knihu Fingers of the Mountain. splnil som to, nakoniec sa k nej dostala a zacala ju prekladat. potom mi dala taky zvitok ktory si mam precitat a zajst naspet na Cloud Top. v tom zvitku sa pise ze na tom mieste mam najst stlp odlisny od inych. to som nasiel. potom ze mam najst v Staroelfskych ruinach nejaky typ kamena (Weydahl Stone alebo ako sa to pise). nasiel som. je tam nejaka zmienka ze ich mam dat dokopy a poslat na nich nejaky shock. a potom sa nieco stane. lenze ja neviem co mam robit nic nefunguje.... neviete mi niekto helpnut??? dik..
inak este dotaz ohladne jedneho questu... robim to nerad ale neviem si rady. som v Chorrole a je tam jedna zenska ktorej som mal z miesta nazvaneho Cloud Top priniest knihu Fingers of the Mountain. splnil som to, nakoniec sa k nej dostala a zacala ju prekladat. potom mi dala taky zvitok ktory si mam precitat a zajst naspet na Cloud Top. v tom zvitku sa pise ze na tom mieste mam najst stlp odlisny od inych. to som nasiel. potom ze mam najst v Staroelfskych ruinach nejaky typ kamena (Weydahl Stone alebo ako sa to pise). nasiel som. je tam nejaka zmienka ze ich mam dat dokopy a poslat na nich nejaky shock. a potom sa nieco stane. lenze ja neviem co mam robit nic nefunguje.... neviete mi niekto helpnut??? dik..
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych k tomu doplnil, že je dobré začít s těmi neoblíbenými sekcemi a skončit s tou nejlepší, pokud to jde...Rajče píše:Když potřebuješ mít u někoho velkou oblíbenost (aby Ti něco řekl, nebo Ti prodával/kupoval od Tebe věci za dobrou cenu), tak jí můžeš zvýšit pomocí tohohle...já ho na začátku uplatim, co to jde (Bribe) a pak pomocí tohohle kolečka ho ukecáváš...nejdřív si zjisti, na co bude jak reagovat (4 stupně...od úsměvu až po vyloženě zamračenej ksicht)...no a pak si rozmysli, jak budeš postupovat...čím více žluté barvy, tím větší efekt - a postupně musíš kliknout na všechny čtyři čtvrtky kola...ty žlutý políčka sa vždy otočí o 90 stupňů po směru hodinových ručiček, takže je dobrý to mít promyšlený dopředu...ale nesmíš u toho moc otálet, protože s postupujícím časem Ti sama klesá i obliba...
- Scroll
- Začátečník

-
Musis prijit k tomu sloupu co tam je v tech rujnach a zakouzlit do nej jakykoli kouzlo s shock damage.Othrondir píše: inak este dotaz ohladne jedneho questu... robim to nerad ale neviem si rady. som v Chorrole a je tam jedna zenska ktorej som mal z miesta nazvaneho Cloud Top priniest knihu Fingers of the Mountain. splnil som to, nakoniec sa k nej dostala a zacala ju prekladat. potom mi dala taky zvitok ktory si mam precitat a zajst naspet na Cloud Top. v tom zvitku sa pise ze na tom mieste mam najst stlp odlisny od inych. to som nasiel. potom ze mam najst v Staroelfskych ruinach nejaky typ kamena (Weydahl Stone alebo ako sa to pise). nasiel som. je tam nejaka zmienka ze ich mam dat dokopy a poslat na nich nejaky shock. a potom sa nieco stane. lenze ja neviem co mam robit nic nefunguje.... neviete mi niekto helpnut??? dik..
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: