TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Honny píše:
Othrondir píše:pls... neprezivaj tu hru tak realne. za chvilu vyvrazdis vsetkych doma co si budes myslet ze je to dalsi dungeon. a hajzlovu kefu ako mec budes chcet predat za 100 septimov domovnikovi nie? :roll:
prostě se zeptej ňákýho žebráka (ale musí tě mít rád) na Gray Foxe, hm? Zkuste to hrát bez rad okolí :)
nooo.... that's all. thanx to you good stranger. :wink:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Arena v hlavnim městě rulez :D :oops: ...sice to neni moc etický se tam rubat na živat a na smrt, ale co....na konci dostanete dobrý brnění....
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

radekhulan píše:Well.Done Mod Pack 1.3:
http://radekhulan.cz/item/elder-scrolls ... -pack-v1-3

Změny:
- oprava chyby v WeatherWizard Questu (Arena Quest Fix)
- update pluginu Flora Harvest
- update pluginu Horse Commands
- update pluginu Horse Bags
- nový plugin Explorers
- nový plugin My hideout
- nový plugin Imperial City House
- doplněné README k pluginům
dobry ... diky za radu, urcite vyzkousim ... pomalu do toho pronikam, ale informaci kolem je pomerne hodne, takze orientace neni snadna, proto predavani zkusenosti v ramci komunity je vybornym prinosem ;).

btw. s penizkama musim porad jeste setrit, ale ja se vypracuju, ja ten zdroj zlataku objevim ... nebo pouziju zkusenosti odjinud a hacknu nejakou stedrou truhlu :-D. Jen najit tu nejtucnejsi ;).
---
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

J X P píše:btw. s penizkama musim porad jeste setrit, ale ja se vypracuju, ja ten zdroj zlataku objevim ... nebo pouziju zkusenosti odjinud a hacknu nejakou stedrou truhlu :-D. Jen najit tu nejtucnejsi ;).
No, já se nechal postupně upsat do Blades Quild, poté Dark Brotherhood Guild (hromada peněz) a Thieves Guild, a o peníze není opravdu nouze :-) Navíc, jak jsi v Guildu, lidé z něj tě mají rádi a cokoliv v Guildu si můžeš brát zdarma, a poté to klidně prodávat.. Nehledě na to, že za takovou malou vraždičku dostaneš tak min 500 zlaťáků a bonus k tomu, a je jich tam .. moc, plus "práce bokem" :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak co uz ste to nekdo dohral?Ja to dohral pred par dnema na 28LVL a musim rict,ze ta hlavni linie je dost kratka a vedlejsich ukolu moc neni(kolem 100).Uz to asi nerozjedu po 2.Ted uz jen cekat na GOTHIC3 :)
Screeny vymakanyho hrdiny 8)
ObrázekObrázek
+ moje socha :D
Obrázek
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HEAD píše:Tak co uz ste to nekdo dohral?Ja to dohral pred par dnema na 28LVL a musim rict,ze ta hlavni linie je dost kratka a vedlejsich ukolu moc neni(kolem 100).
To se velice pleteš. Já hlavní quest zatím skoro nehraju, dělám jen Dark Brotherhood (plus mírně Blades a Thieves Guild) a pár náhodných questů, a mám jich dokončeno 60. Celkem jich ve hře bude tak 300-400. Neuvěřitelně rozsáhlá hra. Stačí jet po krajině jinak než "Fast Travel" a máš mraky "náhodných" questů.

Doufám aspoň, že si tu hru lidi kupují a nekradou.. (včetně Horse Armor Mod) ;-)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Podle me tam tech vedlejsaku neni 300-400.Spis kolem ty 100vky.Teda aspon cosem cet.Jo a mimochodem BLADES sou hlavni linie a de dohrat cca za 2 hod. :) Ale tadle hra je samozrejme o vedlejsich ukolech a ne o hlavni linii.Ale mohlo bych jich byt vic.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ludia chcel by som sa spytat na toto kolecko. nechapem pri rozhovoroch docela jeho princip a rad by som to vedel na sto pro. prosim objasnite mi to trocha na co je dobre klikat a kedy. diky.
Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

heh blba otazka jako vždy ale jak ser mam připojit k tomu bratrstvu jednou jsem spal a probudil mě naky mamlas v kapi tak jsem to odklakal a ted mě to sere protože bych tam šel :sad:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

TO Othrondir: Spechkraft je lehky.Staci si "otukat"jak postava reaguje na ruzny temata,tak ze nad nima prejedete.Potom podle toho jestli se postava mraci,nebo se smeje poznate jaky temamata pridavaj body.

To NKUS: Musis zabit nakyho dedka v jedny hospode.Az ho zabijes vyspi se a znova te navstivy ten chlapek v kapy a da ti dalsi instrukce.
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

radekhulan píše:Doufám aspoň, že si tu hru lidi kupují a nekradou..
Ačkoli jsem často u rodičů i u kamarádů považovaný za magora, tak mám tuto hru samozřejmě koupenou... Já bych si prostě nedovolil koupit jí pálenou, je to něco jako svatokrádež :)
?
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Othrondir píše:ludia chcel by som sa spytat na toto kolecko. nechapem pri rozhovoroch docela jeho princip a rad by som to vedel na sto pro. prosim objasnite mi to trocha na co je dobre klikat a kedy. diky.
Když potřebuješ mít u někoho velkou oblíbenost (aby Ti něco řekl, nebo Ti prodával/kupoval od Tebe věci za dobrou cenu), tak jí můžeš zvýšit pomocí tohohle...já ho na začátku uplatim, co to jde (Bribe) a pak pomocí tohohle kolečka ho ukecáváš...nejdřív si zjisti, na co bude jak reagovat (4 stupně...od úsměvu až po vyloženě zamračenej ksicht)...no a pak si rozmysli, jak budeš postupovat...čím více žluté barvy, tím větší efekt - a postupně musíš kliknout na všechny čtyři čtvrtky kola...ty žlutý políčka sa vždy otočí o 90 stupňů po směru hodinových ručiček, takže je dobrý to mít promyšlený dopředu...ale nesmíš u toho moc otálet, protože s postupujícím časem Ti sama klesá i obliba...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

2 HEAD & Rajče: teda znamena to ze ak ma napriklad u joke plne policko (t.j. na konci az cervenu) tak tato tema sa mu lubi a mam v nej pokracovat? cim viac pokracujem tym viac mi doveruje a bla bla bla chapem to dobre?
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Othrondir píše:2 HEAD & Rajče: teda znamena to ze ak ma napriklad u joke plne policko (t.j. na konci az cervenu) tak tato tema sa mu lubi a mam v nej pokracovat? cim viac pokracujem tym viac mi doveruje a bla bla bla chapem to dobre?
Pokusim se to vysvětlit

Každý člověk má reaguje na dané téma jinak - Někdo ho nesnáší a někdo ho má rád. To zjistíš tím, že na dané téma najedeš šipkou a pozoruješ změny tváře (mračení, usmívání) Ta barva toho kolečka (výplň) určuje jak bude dané téma mít učinek - Pokud budeš dávat joke - bude se to téma líbit a bude celé vyplněné tak ti třeba přidá na důvěře 15bodů, ale když bude poloprázdné, tak jenom 5 (třeba)

Pochopil? :) Jestli něco nechápeš napiš pokusím se ještě dovysvětlit ;)
?
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Gorr GrimWolf píše:...
diky uz to chapem. keby daco este sa na vas obratim :-D
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Othrondir píše:2 HEAD & Rajče: teda znamena to ze ak ma napriklad u joke plne policko (t.j. na konci az cervenu) tak tato tema sa mu lubi a mam v nej pokracovat? cim viac pokracujem tym viac mi doveruje a bla bla bla chapem to dobre?
Nene...jestli se mu dané téma líbí, nebo ne, poznáš podle výrazu v jeho obličeji, který vidíš, když na dané téma najedeš kurzorem...množství žluté barvy Ti určuje, jaký účinek bude mít to téma v daný moment...když pak na nějaké téma klikneš, tak žluté výplně se Ti pootočí o devadesát stupňů doprava, takže budšëš mít u každého tématu zase jinou účinnost...na každé téma můžeš kliknout jenom jednou a postupňe musíš kliknout na všechny čtyři...chvíli si s tim hraj a pochopíš, jak to funguje :wink:
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

2ALL: ok diky moc... toto by som chapal.

inak este dotaz ohladne jedneho questu... robim to nerad ale neviem si rady. som v Chorrole a je tam jedna zenska ktorej som mal z miesta nazvaneho Cloud Top priniest knihu Fingers of the Mountain. splnil som to, nakoniec sa k nej dostala a zacala ju prekladat. potom mi dala taky zvitok ktory si mam precitat a zajst naspet na Cloud Top. v tom zvitku sa pise ze na tom mieste mam najst stlp odlisny od inych. to som nasiel. potom ze mam najst v Staroelfskych ruinach nejaky typ kamena (Weydahl Stone alebo ako sa to pise). nasiel som. je tam nejaka zmienka ze ich mam dat dokopy a poslat na nich nejaky shock. a potom sa nieco stane. lenze ja neviem co mam robit nic nefunguje.... neviete mi niekto helpnut??? dik..
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rajče píše:Když potřebuješ mít u někoho velkou oblíbenost (aby Ti něco řekl, nebo Ti prodával/kupoval od Tebe věci za dobrou cenu), tak jí můžeš zvýšit pomocí tohohle...já ho na začátku uplatim, co to jde (Bribe) a pak pomocí tohohle kolečka ho ukecáváš...nejdřív si zjisti, na co bude jak reagovat (4 stupně...od úsměvu až po vyloženě zamračenej ksicht)...no a pak si rozmysli, jak budeš postupovat...čím více žluté barvy, tím větší efekt - a postupně musíš kliknout na všechny čtyři čtvrtky kola...ty žlutý políčka sa vždy otočí o 90 stupňů po směru hodinových ručiček, takže je dobrý to mít promyšlený dopředu...ale nesmíš u toho moc otálet, protože s postupujícím časem Ti sama klesá i obliba...
Ještě bych k tomu doplnil, že je dobré začít s těmi neoblíbenými sekcemi a skončit s tou nejlepší, pokud to jde...
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Othrondir píše: inak este dotaz ohladne jedneho questu... robim to nerad ale neviem si rady. som v Chorrole a je tam jedna zenska ktorej som mal z miesta nazvaneho Cloud Top priniest knihu Fingers of the Mountain. splnil som to, nakoniec sa k nej dostala a zacala ju prekladat. potom mi dala taky zvitok ktory si mam precitat a zajst naspet na Cloud Top. v tom zvitku sa pise ze na tom mieste mam najst stlp odlisny od inych. to som nasiel. potom ze mam najst v Staroelfskych ruinach nejaky typ kamena (Weydahl Stone alebo ako sa to pise). nasiel som. je tam nejaka zmienka ze ich mam dat dokopy a poslat na nich nejaky shock. a potom sa nieco stane. lenze ja neviem co mam robit nic nefunguje.... neviete mi niekto helpnut??? dik..
Musis prijit k tomu sloupu co tam je v tech rujnach a zakouzlit do nej jakykoli kouzlo s shock damage.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Scroll píše:Musis prijit k tomu sloupu co tam je v tech rujnach a zakouzlit do nej jakykoli kouzlo s shock damage.
to som skusal nic... ty si ten quest hral?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“