Já se přiznám, že to neznám, kartu mám stejnou a žádný hlášky (zaplaťpámbu). Napadlo mě, že když tě vyskakuje hláška i ve 2D, tak zkus vypnout aero jestli se to zlepší. Já jsem totiž příznivce klasického zobrazení a tak už léta používám (95, xp. vista i win 7) klasický vzhled a aero mám natvrdo vypnuté (služba správce oken plochy). Rovněž jestli máš různý gadgety a podobný kraviny, tak to povypínej. A pokud Ti to dělá při brouzdání na netu (třeba ve Firefoxu) tak vypni HW akceleraci v nastavení firefoxu. Zkus to, jestli hlášky nezmizí, za to nic nedáš.Swat píše:Vítej do klubu,s touhle hláškou se potýkám od doby,co kartu mám.Zatím opravdu všechno nasvědčuje tomu,že je podvoltovaná.Takže jak psáno výše-zvyš mírně napětí.
Nicméně já tady taky poprosím o radu.Sice tady radím ke zvýšení napětí,ale mě samotnýmu se to nedaří.Používám MSI Afterburner a kdykoliv zvýším V-core,tak tam skočí požadovanmá hodnota,ale po pár vteřinách to spadne zpátky na 0.950 V.Ve hře mi to drží V-core,jakej nastavim,ale já ho potřebuju zvednout právě i ve 2D a to mi to neudrží.Nevíte,co dělám blbě?
edit:// Jak tak koukám, tak máš i stejnej procák ale jinou základovku a zvukovku. Procák ženeš o trochu víc (předpokládám, že Tě při problémech napadlo jej dát na nižši frekvenci, ale tím to asi nebude). Napadla mě ještě tak zvukovka. Měl jsem kdysi podobnou a dost mě zlobily drivery na x64bit (nestabilní systém), tak jsem přešel na ASUS a mám pokoj.