Call of Duty: Ghosts
Moderátor: Baneshee
- sefin
- Začátečník

-
Re: Call of Duty: Ghosts
po pravdě já nevím proč si tak zoufáte u COD. Z mého pohledu byl první MW asi nejlepší MP střílečka na odreagování co jsem za poslední roky hrál. Prakticky žádnej debilní rozptyl kulek, takže stačilo trošku myslet a slušně mířit a zahrál si to naprosto každej. Engine si říkejte co chcete, ale na to jak je starej tak COD prostě jede na všem možných plynule a grafika rozhodně neurazí!
ale za sebe také tvrdím, že bych si to za prachy nekoupil. Tím netvrdím, že je ta hra ale špatná! Jediné COD, které bych byl ochotný koupit je první MW, protože má ještě dedikované servery.
ale za sebe také tvrdím, že bych si to za prachy nekoupil. Tím netvrdím, že je ta hra ale špatná! Jediné COD, které bych byl ochotný koupit je první MW, protože má ještě dedikované servery.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Alfajk
- Začátečník

-
110% fanboys doporucujeslaava píše:Kdo si tohle muze vlastne vubec koupit?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- zaxxon
- Začátečník

-
- Alfajk
- Začátečník

-
jediny co je divny,je 40GB na hdd a 6GB ram,ale zcela urcite to bude chodit normalne i na 4GB ram a DX11 je taky zbytecnost,ale proste chteli bejt za kazdou cenu "next gen"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Blizzard
- Začátečník

-
naprostý souhlas ... taky mi to přijde poněkud drahé, kdyby to stálo nové 899Kč - OK, ale předprodej za 1200?? To je víc, než WD ...sefin píše:po pravdě já nevím proč si tak zoufáte u COD. Z mého pohledu byl první MW asi nejlepší MP střílečka na odreagování co jsem za poslední roky hrál. Prakticky žádnej debilní rozptyl kulek, takže stačilo trošku myslet a slušně mířit a zahrál si to naprosto každej. Engine si říkejte co chcete, ale na to jak je starej tak COD prostě jede na všem možných plynule a grafika rozhodně neurazí!
- Vizi
- Začátečník

Pokud bude cena trochu normální, tak si to klidně bez výčitek koupím, pokud bude BF4 vypadat jako beta.
- Blizzard
- Začátečník

-
BF3 je beta pořád, takže když je BF4 teď beta, v podstatě je alfa 
- Blizzard
- Začátečník

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to potes koste.. jsem myslel, ze je cod ghost konkurentem pro BF a ne pro AVP 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- ulver
- Začátečník

Konkurencia pre CoD je podla mna MoH seria.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- sefin
- Začátečník

-
jo tenhle mod je nějaká ultra kokotina. Ale díval jsem se na trailer na normální MP a to vypadalo dobře. CoD je konkurence pro MOH přesně tak. BF je jiná hra, proto moc nechápu ty věčné dohady co je lepší.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Blizzard
- Začátečník

-
Četl jsem, že to má být napodobenina módu Zombies ve Black Ops/BO II .... taky se mi to moc nelíbí, ale klasický MP bude super 
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spis jsem to myslel tak, ze vymyslej stejne ptakarny (aspon pro mne) podobne Battlelogu... S MoH jsme to mohli srovnavat za dob Cod1, 2, 4. Ty novy MoH jsou tak otresny, ze to snad nikdo nehraje.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Blizzard
- Začátečník

-
Já hrál ten MoH 2011 (bylo to na enginu Frostbite). Takovou nudu jsem dlouho nehrál ...
- Riku
- Začátečník

Medal of Honor Underground ještě na PS1, to byla pařba
žádnej novější se mi nelíbil.. možná alied assault.
CoD se dají aspoň hrát, ikdyž je to pořád to samé v podstatě.
CoD se dají aspoň hrát, ikdyž je to pořád to samé v podstatě.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- LoCo99
- Začátečník

v MoH je aspoň realnej gear , jako spotřební zboží tomu neni moc co vytknout...
- sefin
- Začátečník

-
hrál jsem MoH, ten předposlední co byl v humble bundle. Zahrál jsem asi 2 mise a musel jsem to odinstalvoat. za prve hnusná grafika za druhé zábavnost hodně v mínusovém hodnocení
něco tak strašnýho jsem dlouho nehrál. 
- Blizzard
- Začátečník

-
moje slova ... já to dohrál, ale bylo to utrpení 
- Logue
- Začátečník

sefin píše:hrál jsem MoH, ten předposlední co byl v humble bundle. Zahrál jsem asi 2 mise a musel jsem to odinstalvoat. za prve hnusná grafika za druhé zábavnost hodně v mínusovém hodnoceníněco tak strašnýho jsem dlouho nehrál.
Myslis MoH 2010 v Afganistane ?
Ja si pametam ze prve MoH na PC a prve Cod boli v pohode.
Ktore su najlepsie CoD diely ? Su aj take, ktore sa nehraju ako Morhuhn ? Hral som iba prve dva...
- sefin
- Začátečník

-
Myslis MoH 2010 v Afganistane ? jj to je ono. Strašná nuda.
COD se mi jako MP líbil MW1 a jako kampaň MW2. MW3 jsem pod rukama ještě něměl.
COD z WWII jsem nehrál ani jeden.
COD se mi jako MP líbil MW1 a jako kampaň MW2. MW3 jsem pod rukama ještě něměl.
COD z WWII jsem nehrál ani jeden.