H2SO4 píše:Tak po vraceni BIOSU do defaultu zase OK,nechapu,muze mi to nekdo vysvetlit co se stalo? na jedno nastaveni clovek funguje X mesicu a najednou z niceho nic to nejde?to jako ze se "neco" stalo z ramkama nebo deskou?Jak to mam chapat?
To je easy, máš XOC desku na dusík, ne BFU s kterou budeš mít méně problémů.
Já prostě sem tam přijdou ke kompu, dám power on, po 3 sec reset a nepostnu, tak to obejdu přes safeboot a mám bf/bd

Většinou to prostě dělají paměti, RE5 má tzv. training, což je stress check nastavení, které je dost nekompromisní a občas tě prostě vyfuckuje.
Já si koupil G.Skill TridentZ místo Corsair Vengeance LPX a už jsem byl přesvědčenej, že mám prostě vadný moduly, pořád to dropovalo channely, vypínalo sloty. Občas si ze mě deska dělá prdel a hází mi 00 po unstable OC GPU a prostě se mě snaží přesvědčit, že jsem snad zabil CPU, dokud mě trochu nevyděsí, tak nedá pokoj.
Tady prostě neplatí že čím dražší deska, tím líp pro běžnýho usera. Už jsem radil na fb min 10 lidem s RE5, kteří byly s té desky na odvoz do Bohnic a koupili si jen proto, že mají prachy.