Black Mesa
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
Re: Black Mesa: Source
hhh. ted zkousim hard a je to fakt pecka. zas neco co nedam na jeden load . kez by se ta doba vratila...
- AllowedCry
- Začátečník
To by tlustí američtí nerdi neinvestovali do her ale ještě víc do jídla a celý herní trh by krachl
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- Ache
- Pokročilý
Stáhnuto, nainstalováno... paráda!
Naposled jsem halfa hrál tak před 5ti lety, takže některé úseky si už přesně nevybavuju jak vypadají v originále. Ale většinu míst poznávám a je to hezky předělané.
Radši sem to rozjel za Easy, protože z poslední doby zvykej na autoheal by byla vyšší obtížnost asi šok. A po dlouhé době zase nějaká hra, kde neblikají dveře do kterých máte vejít a nebo tlačítka jaké máte zmáčknout aby se provedla nějaká akce
Hlavně doufám že to dokončí komplet i s xenem. Ten byl totiž nejlepší (hlavně jeho začátek - to bylo loadingů )
Naposled jsem halfa hrál tak před 5ti lety, takže některé úseky si už přesně nevybavuju jak vypadají v originále. Ale většinu míst poznávám a je to hezky předělané.
Radši sem to rozjel za Easy, protože z poslední doby zvykej na autoheal by byla vyšší obtížnost asi šok. A po dlouhé době zase nějaká hra, kde neblikají dveře do kterých máte vejít a nebo tlačítka jaké máte zmáčknout aby se provedla nějaká akce
Hlavně doufám že to dokončí komplet i s xenem. Ten byl totiž nejlepší (hlavně jeho začátek - to bylo loadingů )
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | INNO3D RTX 4070 Ti | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- rbclass
- Žlutá karta
-
Je to dobre,obcas ale registrujem stuttering. Akoby nestihal hdd,alebo neviem co
/
Ak by bol zaujem, upnem zajtra ne-steam verziu na share-rapid
/
Ak by bol zaujem, upnem zajtra ne-steam verziu na share-rapid
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
zaplaťpámbutielka píše:Od včerejška je verze bez STEAMU...
edit:\ taky jsem na netu zjistil, že se pracuje na českém překladu, takže k dokonalosti tomu nebude nic chybět
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, proč na dementní share-rapid? Neexistuje dost free variant? Nechápu lidi kteří upujou na servery jako SR, nebo HS... počkat - peníze
- Riku
- Začátečník
například který?Still.Lord píše:Proboha, proč na dementní share-rapid? Neexistuje dost free variant? Nechápu lidi kteří upujou na servery jako SR, nebo HS... počkat - peníze
PS5 | LG OLED CX55
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Třeba ulož to. Běží to tam závratnejch 300 kbps.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Cokoliv, odkud se dá tahat Free, alespoň nějakou rychlostí? Pokud vím, SR nemá free stahování.. a u HS si můžes stáhnout jeden soubor denně zadarmo, fakt super
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
To tě ty dvě kila za terrabajt trafficu tak zruinujou? Já teda radši ty dvě kila dám, ať můžu půl roku tahat plnou rychlostí, než čekat, až se mi něco za tejden na free serveru stáhne.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ukaž mi server kde ti za 200,- dají TERABAJT trafiku HS ani SR to není...
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=116&t=188610
Jednou za půl roku/za rok si najdu takovou nabídku a sem klidnej. Ale to neni o dvou kilech. I kdyby to byly 4 kila za rok tak co? Koruna denně moc?
Jednou za půl roku/za rok si najdu takovou nabídku a sem klidnej. Ale to neni o dvou kilech. I kdyby to byly 4 kila za rok tak co? Koruna denně moc?
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, furt vidím půl TERA, ale to je fuk
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se podívej znova, já vidim 2 TB za 200.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to jsou kredity a ne prachy MOje chyba, sry
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Kupuj dokud má
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to stáhnul za 45 minut z Torrentu, takže nepotřebuju
//Steam verzi, takže Non-Steam už mě tak nějak mijí
//Steam verzi, takže Non-Steam už mě tak nějak mijí
- Riku
- Začátečník
Nedá se to nějak stáhnout na steamu? Jsem to nenašel.. na torrenty kašlu
PS5 | LG OLED CX55
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Je potřeba Source SDK - http://www.chip.de/downloads/Source-SDK ... 97284.html
Black Mesa ke stažení zde - http://www.gamefront.com/black-mesa-is- ... d-it-here/
Black Mesa ke stažení zde - http://www.gamefront.com/black-mesa-is- ... d-it-here/
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na steamu by to ke stažení mělo být do týdne.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.