seznam změn:
1. Cool n' Quiet now works as intended.
2. Disable Cool n' Quiet function when the multiplier is manually changed in the BIOS.3
3. BIOS compiled date: 07/04/2005
Moderátor: Eddward

1. Cool n' Quiet now works as intended.
2. Disable Cool n' Quiet function when the multiplier is manually changed in the BIOS.3
3. BIOS compiled date: 07/04/2005

alebo vypnut CNQ v biose a rozbehnut si Right Mark CPU clockAli Hasan píše:Na fungovanie CNQ potrebujes 3 veci:
1.mat to povolene v biose
2.nainstalovany AMD CPU driver
3.power management vo win nastaveny na "mininal power management"

Mě se to povedlo. Bios 22. 3rd eye ale stále nebere na změnu násobiče zřetel, takže pozor na to. Je potřeba to zkontrolovat v např. cpu-z, alespoň tedy v mém případě.Jacques píše:Nepodařilo se mi na této desce rozchodit cool and quite...povedlo se to někomu.....?

No a jak vlasnte zjistim ci mam frekvenci Agp 66Mhz? Vzdyt treti oko mi ukazovalo 66mhz i pri FSB 267Mhz...Max Casper píše:No pár lidem šla i přes 300. Vím o jednom, kdo má Venice 3000+ a jede 300 bez problému. U téhle desky někde nad 250 přestává fungovat Lock na 66 a je třeba zapnout Lock 74 nebo potom děličky.

Mtex píše: No a jak vlasnte zjistim ci mam frekvenci Agp 66Mhz? Vzdyt treti oko mi ukazovalo 66mhz i pri FSB 267Mhz...

no to si mi moc neporadil ... inak to, ze treti oko ukazuje porad stejnou frekvenci je pravda ... ja to kontroluji c cpu-z ...Max Casper píše: Třetímu oku bych moc nevěřil. Viděl jsem, jak Cool & Quiet měnil násobič z 10x na 5x nebo 9x a třetí oko ukazovalo stále 2000MHz.
To ale neznamená, že ti už Lock přestal fungovat, nevím přesně kde je ta hranice.

Max Casper píše:2Fox: 3pin na fan se dá zapojit do desky pouze jedním způsobem, takže to budeš mít správně. A ty dráty jsou černej, červenej a žlutej, ne?
Ad USB 2.0 : Máš to zapnutý v Biosu?
//edit: Položka "On chip USB Controller/USB 2.0 controller/enables"
A nainstalovat Via USB 2.0 driver.

Takhle z hlavy nevím, ale mám za to, že červenej(12V) je uprostřed, takže to máš asi špatně, černej je zem a žlutej (monitoring) nepotřebuješ.FOX píše: Ad USB 2.0 : Máš to zapnutý v Biosu?
//edit: Položka "On chip USB Controller/USB 2.0 controller/enables"
A nainstalovat Via USB 2.0 driver.
No to ne kdyz nemas origo vetrak respektive mas jen draty tak to muzes zapojit i jinak, no ale stejne to neresi muj problem![]()
A co se tyka usb 2 kde se to zapina v biosu?