Doom 4 - technická

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
webwalker
Začátečník
Začátečník

Re: Doom 4 - technická

Příspěvek od webwalker »

@Krteq: Díky :)

Tady mám detailní výsledky GTX 980 OpenGL vs Vulkan se vším všudy

1920x1080

2560x1440

3840x2160
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
lukastrtilek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukastrtilek »

Nemate nekdo podobny problem jako ja po poslednim update???...po nejake dobe obraz zamrzne ale hudba stale hraje..mam nejnovejsi ovladace nvidia a zkousel jsem menit i Opengl a vulkan ale stale to stejne.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Spominali ste padanie hry s vypnutym swapom. Mne to zatial slape bez padov. Strankovaci subor mam dlhe roky vypnuty. Hru mam na SSD, RAM mam 16GB. Vytazenost RAM v hre sa pohybuje od 7 do cca 10GB. Hram pod OpenGL. Vytazenost VRAM cca 4,6GB. (fullHD, Win7 64bit prof)
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Jen malej detail - mluvilo se o vypnutém swapu s 8GB RAM :) Tedy alespoň já...
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Aha, tak to ano 8GB moze robit problem.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

S posledními AMD Radeon SW drivery (16.10.1) běží DOOM na posledním Vulkan runtime 1.0.26 a běhá líp jak kdykoliv předtím (aspoň na AMD kartách) ;)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Koukal jsem že i nVidia má poslední driver Vulkan 1.0.26.0 - platí lepší chod i pro nVidii? :roll:
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

No ja hram hru od vydania a problemy som s gtx970 nemal ziadne, ved to ide ako po masle aj bez vulkanu :D
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“