Nie to sa naozaj neda ani porovnat kedze PC len na grafickej karte zhltne 1300 eur a ten Xbox 500 eur. Som dlhorocny PC hrac ale toto uz pride aj mne ako nonsens drzat pri zivote. PC gaming je uz len pre hracov co su dobre financne zabezpeceny.H2SO4 píše:lastPCgamer - na 4K staci Xbox sice ale v kolika fps ze,tose neda s PC srovnavat.
Red Dead Redemption 2
Moderátor: Baneshee
- LastPCgamer
- Začátečník

-
Re: Red Dead Redemption 2
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
- Riku
- Začátečník

Jo, 60fps by bylo prijemnejsich, ale za kolik peněz potřebuješ PC abys měl stabilních 60fps ve 4k?H2SO4 píše:fake HDR v RDR2 https://www.youtube.com/watch?v=hJgXQ3qNg74
lastPCgamer - na 4K staci Xbox sice ale v kolika fps ze,tose neda s PC srovnavat.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na hraní a zážitek je stokrát lepší 1080p a 60fps než 4K a 30fps. Na PC má člověk tu možnost volby; na konzolích v drtivý většině her ne.Riku píše:Jo, 60fps by bylo prijemnejsich, ale za kolik peněz potřebuješ PC abys měl stabilních 60fps ve 4k?H2SO4 píše:fake HDR v RDR2 https://www.youtube.com/watch?v=hJgXQ3qNg74
lastPCgamer - na 4K staci Xbox sice ale v kolika fps ze,tose neda s PC srovnavat.
4K a 60 by bylo ideální, ale je to drahý no. S RTX 2080 kterou jsem koupil za 20 litrů taky jedu "jen" na 1440p@60 ve většině her..ale protože downsampluju na 1080p televizi, tak to bohatě stačí a hry vypadaj skvěle.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- ArgCZ
- Začátečník

až tahle hra vyjde na PC tak přijde nová generace konzolí a pustíte ji v 60ti FPS na nový generaci taky a rozdíl v ceně HW bude pořád propast jako prase
btw: Paul, vše co píšeš o požadavcích pro dobrý zážitek je silně individuální záležitost, teď třeba v rise of the tomb raider mám možnost 4k native(30FPS), high framerate(1080p 60FPS) a enhanced visual(30FPS s lepšími detaily, rozlišení 1440p?) a nevybral jsem si high framerate ale enhanced visual protože mě 60FPS zážitek nezlepšuje vždy a všude, jediný kde jsem zatím upřednostnil 60FPS bylo TLOU remastered, možná tady to bude podobný podle ohlasů a 60FPS by bodlo, možná ani 60FPS nevyřeší prodlevu v ovládání
btw: Paul, vše co píšeš o požadavcích pro dobrý zážitek je silně individuální záležitost, teď třeba v rise of the tomb raider mám možnost 4k native(30FPS), high framerate(1080p 60FPS) a enhanced visual(30FPS s lepšími detaily, rozlišení 1440p?) a nevybral jsem si high framerate ale enhanced visual protože mě 60FPS zážitek nezlepšuje vždy a všude, jediný kde jsem zatím upřednostnil 60FPS bylo TLOU remastered, možná tady to bude podobný podle ohlasů a 60FPS by bodlo, možná ani 60FPS nevyřeší prodlevu v ovládání
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- Swat
- Mírně pokročilý

Já jedu momentálně RDR1 na X1X ve full HD a už teď to vypadá fantasticky,jede to teda ve 30ti fps, ale naprosto pořád, stuttering jsem zkrátka nezaznamenal,oproti tomu,když jsem to hrál před lety na 360ce,zážitek naprosto fantastickej.
Osm let stará hra, která po grafický stránce nedělá ostudu ani dneska,hratelnostně prostě klasika,atmosférická jízda. Musim říct,že AC vedle RDR působí mírně trapně. Po vymlácení deseti táborů si řeknu,že jdu dělat nějakej quest. A co se nestane,ten quest mě pošle do jednoho z táborů,kde mám zpravidla někoho sejmout.
V RDR i když člověk kolikrát dělá totéž,tak to není totéž. Všechny ty náhodný události,mise růžnorodý,R opravdu jede v jinym levelu.
Jinak co se týče 4k 30 nebo 60 fps,tak vážně uvažuju o koupi 4k televize,právě kvůli Xboxu. A tu RDR2 si dám s klidem ve 4k ve 30ti fps. Kolik by stálo pc,na kterym pojede RDR2 ve 4k v 60ti fps...??? Je to nepoměr jak kráva a stejně to nepojede 60 fps 100% času,zatímco v těch 30ti to jede rock solid furt. Jak jsem psal v jinym threadu, 60 fps je jen zmlsanost.
Osm let stará hra, která po grafický stránce nedělá ostudu ani dneska,hratelnostně prostě klasika,atmosférická jízda. Musim říct,že AC vedle RDR působí mírně trapně. Po vymlácení deseti táborů si řeknu,že jdu dělat nějakej quest. A co se nestane,ten quest mě pošle do jednoho z táborů,kde mám zpravidla někoho sejmout.
V RDR i když člověk kolikrát dělá totéž,tak to není totéž. Všechny ty náhodný události,mise růžnorodý,R opravdu jede v jinym levelu.
Jinak co se týče 4k 30 nebo 60 fps,tak vážně uvažuju o koupi 4k televize,právě kvůli Xboxu. A tu RDR2 si dám s klidem ve 4k ve 30ti fps. Kolik by stálo pc,na kterym pojede RDR2 ve 4k v 60ti fps...??? Je to nepoměr jak kráva a stejně to nepojede 60 fps 100% času,zatímco v těch 30ti to jede rock solid furt. Jak jsem psal v jinym threadu, 60 fps je jen zmlsanost.
Naposledy upravil(a) Swat dne čtv 1. lis 2018, 09:55, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasně že je to individuální. Mě se prostě s 60 hraje nesrovnatelně líp - každej pohyb kamery je jemnej a synchronizovanej s refreshem, není tam ten frameskip. Ale když někdo preferuje rozlišení, každýho věc.ArgCZ píše:až tahle hra vyjde na PC tak přijde nová generace konzolí a pustíte ji v 60ti FPS na nový generaci taky a rozdíl v ceně HW bude pořád propast jako prase
Ale tak o tom jsem psal, výhoda PC je, že když na 4K není výkon, tak dám 1440 nebo 1080 a nebo snížím nějaký nepodstatný nastavení typu stínů a furt si můžu užívat 60. Na konzoli ta volba ve většině her prostě vůbec není. Že ti 60 přijde jako zmlsanost je tvoje věc, ale já osobně vím že bych si RDR2 užíval ještě mnohem víc, kdybych teď místo Pro verze hrál 60fps PC verzi. A za těch pár korun mi to stojí.Swat píše: Jinak co se týče 4k 30 nebo 60 fps,tak vážně uvažuju o koupi 4k televize,právě kvůli Xboxu. A tu RDR2 si dám s klidem ve 4k ve 30ti fps. Kolik by stálo pc,na kterym pojede RDR2 ve 4k v 60ti fps...??? Je to nepoměr jak kráva a stejně to nepojede 60 fps 100% času,zatímco v těch 30ti to jede rock solid furt. Jak jsem psal v jinym threadu, 60 fps je jen zmlsanost.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Riku
- Začátečník

Já vždycky upřednostňoval 60fps, bohužel už na to nemám kompa a po tom, co jsem si zvykl na 4k obraz už mi přijde 1080p dost pravěký a nekoukatelný... a taky si vždy zvolím 30fps@4k místo 60fps@1080p pokud má hra na výběr (že jich moc bohužel není) i přesto, že s 60fps se hraje líp i na gemapadu.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- 0martas0
- Začátečník

-
https://www.youtube.com/watch?v=-6LMM_y0s3k
mazec, s tím zastrčením zbraně jsem vůbec nevěděl. Bože, tam musí být hromada věcí o kterých ani nevíme zatím.
Líbí se mi jak lidé kolem mluví o věcech co se staly, teď jsem na několik dní odjel do lesů lovit a když jsem se vrátil, v kempu mě vítali s tím, že jsem byl pěknou chvíli pryč.
Ty zvířata, mrtvola zůstane několik dnů, sežrat prasatům, hýbání šípů...neskutečný.
Nebo viz. koment pod videem, musím si ověřit jestli vačice fakt předstírá smrt...protože to je už uplně mazec, do jakých detailů tady R* šel.
mazec, s tím zastrčením zbraně jsem vůbec nevěděl. Bože, tam musí být hromada věcí o kterých ani nevíme zatím.
Ty zvířata, mrtvola zůstane několik dnů, sežrat prasatům, hýbání šípů...neskutečný.
Nebo viz. koment pod videem, musím si ověřit jestli vačice fakt předstírá smrt...protože to je už uplně mazec, do jakých detailů tady R* šel.
- durod
- Středně pokročilý

Stoji za precteni...
The human cost of Red Dead Redemption 2
Jinak trzby za oteviraci vikend(pa-ne) RDR2 je nejlepsi ever v celem zabavnim prumyslu(filmy, hry, atd)...725m $
Red Dead Redemption 2 Achieves Entertainment’s Biggest Opening Weekend of All Time
The human cost of Red Dead Redemption 2
Jinak trzby za oteviraci vikend(pa-ne) RDR2 je nejlepsi ever v celem zabavnim prumyslu(filmy, hry, atd)...725m $
Red Dead Redemption 2 Achieves Entertainment’s Biggest Opening Weekend of All Time
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- 0martas0
- Začátečník

-
K tomu článku. Nechci se do toho moc pouštět, nikdo neví přesně jaká je realita, jestli tam dva roky v kuse spí v kanclu nebo ne...každopádně, to není určitě jediný případ a trošku to na mě působí jako "fňukání". Taky neznám 8h/den, ale je to moje volba.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
chybi tu spoiler tagy 
Naposledy upravil(a) spajdr dne ned 4. lis 2018, 23:55, celkem upraveno 1 x.
- racecar
- Středně pokročilý

Si to tu mal rovno napisat nech vedia aj ostatni. 
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Upřímně, dal bych spajdrovi ban i za to co už napsal
pokud se tu někdo chce bavit o spoilerech, tak vytvořte novej thread.
pokud se tu někdo chce bavit o spoilerech, tak vytvořte novej thread.
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak máte nastavený aiming na Xboxu? Free aim nebo pomocníka Normal/Wide/Narrow a snesitivitu? S konzolemi začínám a na Free aim nejsem schopen v rozumném čase na nikoho zamířit.
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zvýšil jsem sensitivitu a vypnul deadzone, ale autoaim mam na default - normal.Kositch píše:Jak máte nastavený aiming na Xboxu? Free aim nebo pomocníka Normal/Wide/Narrow a snesitivitu? S konzolemi začínám a na Free aim nejsem schopen v rozumném čase na nikoho zamířit.
Free Aim jsem zkoušel a je to hnus, tahle hra má příliš silnej input lag a spolehlivě se moc mířit nedá. Jedině s využíváním dead eye. Ale víc mě to baví s autoaimem..stejně to nehraju kvůli challenge.
- Shaquille
- Středně pokročilý

-
na spoilery staci zmena barvy... spoiler, spoiler
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- Frostys
- Začátečník

-
Ja bych ten auto-aim i nejradeji posilil, at se nemusim skoro snazit, protoze rucne v tom mirit je fakt pain jak hovado.
A o nejakou challenge fakt nejde, Arthur je terminator.
A o nejakou challenge fakt nejde, Arthur je terminator.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- ondra91
- Začátečník

-
Šikulové
... Já jedu kompletně free aim, ale s Elite controlerem na obyčejném Xbox gamepadu se mi hrálo taky docela špatně.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Střelit nějakou veverku za běhu na koni s free aimem, ani elitě tě nespasí :p