No ja nevim, ja uz jich fakt udelal par desitek a takovehle problemy jsem nikdy nemel a to jsem zkusil radove uz tak pres 50 ovladacu. Tedy asi tak, obcas nejaka haluz byla, ale vzdy to vyresi jina/novejsi verze IgorPlugu.AleXtreme píše:Mně to bohužel také nefunguje. Mám IR přijímač SFH506-36 a uvšech ovladačů co jsem zkoušel (byli 4) všechny tlačítka rozeznává se stéjným kodem FFFFF. Zkoušel jsem i jiný přijímač z videa a děla to to samé. Také jsem zkoušel otáčet kondenzátor i zenerku jestli není špatně. Změnil jsem i rezistor z 3k3 na 5k a furt nic... Nevíte čím můžu zlepšit tuto citlivost nebo včem může být chyba?
Dialkove ovladanie PC - probleem
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- mikiswam
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mal sem ten istečj prolem vyresenej chyba byla v SW novsej pluguňin igorSkodik píše:No ja nevim, ja uz jich fakt udelal par desitek a takovehle problemy jsem nikdy nemel a to jsem zkusil radove uz tak pres 50 ovladacu. Tedy asi tak, obcas nejaka haluz byla, ale vzdy to vyresi jina/novejsi verze IgorPlugu.AleXtreme píše:Mně to bohužel také nefunguje. Mám IR přijímač SFH506-36 a uvšech ovladačů co jsem zkoušel (byli 4) všechny tlačítka rozeznává se stéjným kodem FFFFF. Zkoušel jsem i jiný přijímač z videa a děla to to samé. Také jsem zkoušel otáčet kondenzátor i zenerku jestli není špatně. Změnil jsem i rezistor z 3k3 na 5k a furt nic... Nevíte čím můžu zlepšit tuto citlivost nebo včem může být chyba?
EDIT: takze na taku zavaznu chybu take jednoduche reseni
- maart
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- rabinjakob
- Začátečník
Já to infra používám už asi 3 roky a zatím nebyly problémy akorát z hardware jen soft mi sem tam blbne ale to jsou malé věci. halvně že fičí mám to vyrobeno bez plošného spoje a zalité v plastu aby se mi náhodou nožky nespojily a nepoužíval sem miniaturní součástky ale klasické ty se v tomto případě ani přehřívat nemůžou
- Woyta
- Středně pokročilý
Tistak nepotrebujes. Vsechny soucastky napajis primo na pajeci plosky konektoru a pak uz jen kabel k cidlu. Tot vse. Prodal jsem to asi pred rokem protoze Girder delal problemy. Poridil jsem si starsi radiovou dalku od ATI za 300kc. To je uz jina trida. Velkou vyhodou je ze nemusim na nic mirit a nic konfigurovat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- PUNXov
- Nováček
Taky to mam spajene primo na konektoru, schovane komplet do krytky,z duvodu abych to mel vedle v pokoji jsem tam dal 10metrovy kabel na kterem je samotne cidlo. jel a jede super,, jenze clovek jednou zkusi ovladani origo /v me pripade microsoft MCE/ a uz to neda z ruk,zadne nastavovani vetsi nastavovani..jen zasune a jede.. PS: nechce nekdo koupit muj balast do COM portu?
CPU: P4 2,66Ghz FSB 800Mhz HT, MB: Asus P4P800-VM, RAM: 3x256MB DDR 400Mhz ,HDD: Seagate Barracuda 160Gb Sata 7200.7, DVD-RW: Sony DRU-710A, VGA: Ati Radeon 9600XT 128MB, TV CARD: Hauppage HVR-1300, CASE: Silverstone Cascala, PSU: Fortron 300W, MOUSE & KEYBOARD: Logitech cordless desktop MX, MOUSE PAD: Quick Steel mini, REMOTE CONTROLER: Microsoft MCE, REPRO: Genius 5.1 HT, HEADPHONES: Koss The Plug, EXTERNAL HDD: LC-Power EH-35BS+Seagate 80Gb 7200.9 SATA, MONITOR: HP LP1965
- rabinjakob
- Začátečník
No ja jsem to nastavoval jen jednou mám zalohovaný ten soubor v kterým je nastavení uložené a po reinstalu stací nainstalovat girder a vtlačit ten soubor a jede .pohoda jazz a jako dálkač používám ovládaní z recivru Sony typ RM-PP402 má odklopný panel tím se zvyšuje počet tlačítek na 72
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- 1buko1
- Nováček
-
- rabinjakob
- Začátečník
to stačí změnit časováni původní je moc krátké a dělá to blbosti .1buko1 píše:ja mam taky problem, ze ked stacim tlacitko tak vzdy vysle iny kod a niekedy sa tie kody miesaju tak namiesto pridania hlasitosti sa znizi. neviete co s tym?
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
- m.Pták
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nevite prosim kolika wattova ma byt ta zenerka ?diky....a taky....nevideli ste nekde na gme ty cidla ?ja je tam nikde nevidel...sice mam nejake cidlo doma,ktere sem vyndal ze stareho videa ale neznam veliciny,jediny co je na nem napsany je "tk19 501 a pak jeste TFM. 5360" a to posledni cislo mozna pokracuje ale nejde to preicst
//Woyta Ohmuv zakon nezname? U=R*I (V) P=U*I=R*I*I (W)
//Woyta Ohmuv zakon nezname? U=R*I (V) P=U*I=R*I*I (W)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Land
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
čidlo je originál značení GESu v GMe jsem ho neviděl ale v GESu ho mají za 15,7 Kč /ks
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
- Bubaaak
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dialkove ovladanie PC - probleem
sry ze vytahuju stary thread ale me to nejak nefunguje. postavil jsem to poodle toho schematu , kontroloval jsem to a je to spravne, ale nechce to chodit. kdyz v girderu aktivuju ten plugin IrDA co tam je tak mi to napise ze "IrDA nelze povolit" . kdyz dam plugin IgorPlug.dll tak s verzi 4.x napise girder chybu ze je to spatny plugin a verze 1.1.5 mi jednou za cas napise chybu v hardware, a kdyz stisknu necio na ovladaci tak girder spadne