PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Jo takhlenc ;-)
Vyzerá to teda cool ;-) Teď moc nenapíšu .. poslouchám Šimka a Grossmana a nemůžu se soustředit ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Sice sa to dost podoba na HL2 mod, ale co uz...ja tam ten spodok tiez mam,ale z ineho materialu.
Ale musim uznat, ze ten tvoj je cool , ale viac sa mi to pacilo nenatrene,
len take opalene... :(
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Sir_Killer píše:...ale viac sa mi to pacilo nenatrene,
len take opalene... :(
jj, u mě to samé. Co takhle udělat case, kde by si se všema plechama pohrála svářečka aby to mělo takový tfuj povrch a barvy jako předtím, to by mohlo vypadat zajímavě :)

Ale já bych si na to netroufl :oops: :roll: :-D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Tak zatím to vypadá víc než zajímavě. Ta šedá to už je ta šedá která tam bude? zdá se mi moc světlá. Já jsem sehnal sice tmavě šedou ale zato lesklou :( tak to budu muset nějak zakamuflovat, odřít a zrezivět. Taky mě zajíma ta tvá rez jak se ti povede.. Nebyla by nějaká demonstrace (ukázka) :roll:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

teď to vypadá moc uměle předtím to bylo lepší (když to bylo nenatřené) ale jinak dobry a originalní
2 Sir_Killer: nevím kde vidíš nějakou podobu s HL2 modem :?
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

artaz píše:teď to vypadá moc uměle předtím to bylo lepší (když to bylo nenatřené) ale jinak dobry a originalní
2 Sir_Killer: nevím kde vidíš nějakou podobu s HL2 modem :?
Videl si ho vobec niekedy ???
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

viděl
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Tak se mi to pomalu ale jistě začíná líbit ... :).
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Děkuju...

Ta šedá je trošku světlejší než jsem chtěl, ale je to prostě šedá základovka, takže to jde...tmavší jsem nesehnal. A ono to až tak světlý není...ty fotky asi trochu zkreslujou...
Vím, že to asi před tím vypadalo o něco lépe, ale kdybych to tak nechal, tak zbytek case tak neudělám...zase všechno svářečkou nejde...přeco jen elektrody jsou drahý a dost ubejvaj :( :sad:

A ukázka rzi? jj, už to snad za chvíli bude...tak během dopoledne hodím !ukázkový! foto - nevím, jestli konečná podoba...
A co se týká podoby s HL2 modem - určitě tam něco je, ale snažím se to dělat jinak, neokoukaně - někdy i lépe, pokud to půjde...jak se mi to daří musíte posoudit sami... :wink:

//EDIT:

..:: New RUST version 2.0 ::..

Tak jsem to nafotitl, jen tak trochu...zatím jsem zkoušel ten přední plech, aby jste viděli konečný vzhled...tak druhý pokus rzi po neúspěšném prvním... 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek

Tak a můžete hodnotit...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 4. pro 2006, 19:02, celkem upraveno 1 x.
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

No ja sem si tu rez predstavoval hlavne na tech "smrkancich" od svarecky, tam mi teda trochu chybi. Konecny stav to jeste asi neni co? Me se to totiz zda, jakoby pod tou rzi prosvitala ta seda. Ale asi to bude lepsi.
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

no tak tohle vypada naprosto verohodne, si pasak :up:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

masakr_cz píše:No ja sem si tu rez predstavoval hlavne na tech "smrkancich" od svarecky, tam mi teda trochu chybi. Konecny stav to jeste asi neni co? Me se to totiz zda, jakoby pod tou rzi prosvitala ta seda. Ale asi to bude lepsi.
ještě si s tím možná trochu pohraju (co se týká detailů), ale více méně to tak zůstane...já jsem nechtěl celý rezatý...ta šedá tam místy má zůstat...to by pak bylo bez významu, když jsem to tím natřel...prostě jen místy rezatý...tak jak to je... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Souhlas, povedlo se. :roll: Snad se mě to taky nějak tak podobně povede. :|
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Stoobi píše:ještě si s tím možná trochu pohraju (co se týká detailů), ale více méně to tak zůstane...já jsem nechtěl celý rezatý...ta šedá tam místy má zůstat...to by pak bylo bez významu, když jsem to tím natřel...prostě jen místy rezatý...tak jak to je... :wink:
Tos me trochu nepochopil, ja myslel ze primo pod tou rzi je videt ta seda (memyslim to okolo), a ty kraje sem myslel nechat zreznout.

Je to samozrejme jen muj nazor, ale chces prece krtitiku ne? :lol:

Jinak se mi to asi bude libyt. :-D
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

pěkný good work :up:
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Ta rez se ti moc povedla, dokonce nad mé očekávání ... :roll:.
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

tahle je urcite lepsi nez ta prvni... :up: :up:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

supr vypada to dost realně :worship: jak si to uďal? nebo to je výrobní tajemstvý? :sly:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Děkuju...raději si to nechám pro sebe, jak jsi řekl Xane - výrobní tajemství...
2XPM jsem hlavně na tebe zvědavej, jak se ti to povede... :wink:

Jinak teď jsem konečně dořezal a dopiloval ten druhej přední plech, takže ještě udělat díry na šrouby a nejty...a natřít..."zrezatět" a předek bude hotovej... :)
Jsem docela zvědavej, jak se Vám bude líbit moje řešení power LED a power switch... :razz:
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

Možná se budu opakovat ale ty si fakt rozenej malíř :). Z kolika barev to máš dělaný?
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Odpovědět

Zpět na „Projekty“