A buď té lásky a nevynášej tady soudy o tom jestli někdě někoho natahaju, to mě fakt sere, protože to za A není pravda a za B je to jen tvoje doměnka! A za C jak bych je jako mohl na tom natáhnout? To by mě taky zajímalo...
Já jsem triggered? :Teď už jo, po tom co mě tady osočuješ, že někoho natahuju. Ale hlavně, že ty mě tady nazýváš "panem expertem". On né každý má PC jenom na hry víš? A hlavně si nemůžu dovolit jít na limit křemíku a testovat všechny hry co hrají, takže mám soubor testů a her který testuju a pokud to projde tak jdu o krok zpět abych měl 100% jistotu, že to bude fungovat. (Měl jsem třeba RTX 1080 s brutálním OC - super kousek karty. Jelo 99% her. Ale Zaklínač 1 a nějaká early verze WoT padala, jinak všechno jelo jak po másle. Ano vím, je to GPU, ale bavíme se o OC obecně)
Nepřijde mi to vůbec divný a víš proč? Protože to jsou nějaký "testy" a furt je to relativně nový CPU, který potřebuje ještě nějakou péči.
A hlavně se těším až to otestuju třeba v tom posraným Tarkovu, kde je každý nárůst výkonu CPU vidět, i na 13900KF tam bylo vidět na dropech rozdíl v 5200MHz a 7800MHz.
PS: Zkusím se na to zaměřit u další sestavy.